- 22 Mart 2020
- 33
- 21
- 3
- 34
Salgından dolayı hastaneye gidemedim sağlık ocağına verdim tahlili inşallah yarın çıkacak inşallah pozitiftir.rabbim isteyen herkese nasip etsinOoo olmuş senin ben olsam hemen kan testi yaptırırdımİnşallah kucağınıza almakta nasip olur sende dua et lütfen bana hayırlıysa bizimde tutsun bu ay
Ama sen yapmışsın canım önceki sayfada gördüm 44 yazıyor pozitif zatenSalgından dolayı hastaneye gidemedim sağlık ocağına verdim tahlili inşallah yarın çıkacak inşallah pozitiftir.rabbim isteyen herkese nasip etsin
Tabiki dilekcim duamda olucaksinAynen canım dün değerlendirdik bugün ve 4 gün değerlendiricez inşallah tutar bu seferSende duat ne olur adım dilek ❤
İnşallah canım valla tutsunTabiki dilekcim duamda olucaksino arada çatlar canım çok iyi mmde hemen de kalkma bu şekilde insallah bu ay tutucak hadi hayirlisi insallahhh
Bu arada histereskopi olduğumda rahmin ters dediler bende yüzüstü yatıyorum neler denedim şimdiye kadarTabiki dilekcim duamda olucaksino arada çatlar canım çok iyi mmde hemen de kalkma bu şekilde insallah bu ay tutucak hadi hayirlisi insallahhh
Evet yaptırmıştım ama iğne etkisi mi die emin olamadım idrar testleri de pozitif darısı size inşallahAma sen yapmışsın canım önceki sayfada gördüm 44 yazıyor pozitif zaten
Bu arada histereskopi olduğumda rahmin ters dediler bende yüzüstü yatıyorum neler denedim şimdiye kadar
Ya evet canim o korkular çok stresli ama hiç kafana takma bence sana çok iyi gelecektr iyi olman stresle emin ol olmuyo aklinin bi kosesinde tabiki olucak ama stresini azaltİnşallah canım valla tutsunİnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız ilkinde kalbi durdu diye ödüm kopuyor bi daha olur mu diye
Evet stresli değilim artık aksine heycanlıyım nedenseYa evet canim o korkular çok stresli ama hiç kafana takma bence sana çok iyi gelecektr iyi olman stresle emin ol olmuyo aklinin bi kosesinde tabiki olucak ama stresini azalt
Yok canım etkisi olsa yükselmez poxitifte göremezsin idrar testi yaptıysan koyulaşmıştır at buraya bakalımEvet yaptırmıştım ama iğne etkisi mi die emin olamadım idrar testleri de pozitif darısı size inşallah
Çok iyi bu insqllah canım 15 güne kadar sonuclarini alacagızEvet stresli değilim artık aksine heycanlıyım nedenseinşallah sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı
Evet yaptırmıştım ama iğne etkisi mi die emin olamadım idrar testleri de pozitif darısı size inşallah
Sabah yapmıştım bunuYok canım etkisi olsa yükselmez poxitifte göremezsin idrar testi yaptıysan koyulaşmıştır at buraya bakalım
Canım maşallah ben burdayım annneee diye bağırıyorSabah yapmıştım bunu
Rabbim sağlıkla sıhhatle hepimize nasip etsin inşallah canımCanım maşallah ben burdayım annneee diye bağırıyor
Amin canım inşallah kısmetimizde varsa olurRabbim sağlıkla sıhhatle hepimize nasip etsin inşallah canım
Rabbim sağlıkla sıhhatle hepimize nasip etsin inşallah canım
Kızlar çatlamış 22 ve 23 mart birliktelik oldu 2 gün daha mı olucakÇok iyi bu insqllah canım 15 güne kadar sonuclarini alacagız
Canim 4 güne tamamla bence bugun ve yarin daha deggerlendir yumurta 1 gun yasar hadi hayirlisi bakalim evet catlamis gorunuyorKızlar çatlamış 22 ve 23 mart birliktelik oldu 2 gün daha mı olucak Eki Görüntüle 2608396 Eki Görüntüle 2608396
İnşallah canım kısmet diyorum vallaCanim 4 güne tamamla bence bugun ve yarin daha deggerlendir yumurta 1 gun yasar hadi hayirlisi bakalim evet catlamis gorunuyor
Canım çıktımı test sonucun merak ettimSalgından dolayı hastaneye gidemedim sağlık ocağına verdim tahlili inşallah yarın çıkacak inşallah pozitiftir.rabbim isteyen herkese nasip etsin
Evet canım bol bol dua et nasip olur insallahİnşallah canım kısmet diyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?