Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ooo olmuş senin ben olsam hemen kan testi yaptırırdım İnşallah kucağınıza almakta nasip olur sende dua et lütfen bana hayırlıysa bizimde tutsun bu ay
Salgından dolayı hastaneye gidemedim sağlık ocağına verdim tahlili inşallah yarın çıkacak inşallah pozitiftir.rabbim isteyen herkese nasip etsin

Aynen canım dün değerlendirdik bugün ve 4 gün değerlendiricez inşallah tutar bu sefer Sende duat ne olur adım dilek ❤
Tabiki dilekcim duamda olucaksin o arada çatlar canım çok iyi mmde hemen de kalkma bu şekilde insallah bu ay tutucak hadi hayirlisi insallahhh

Tabiki dilekcim duamda olucaksin o arada çatlar canım çok iyi mmde hemen de kalkma bu şekilde insallah bu ay tutucak hadi hayirlisi insallahhh
İnşallah canım valla tutsun İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız ilkinde kalbi durdu diye ödüm kopuyor bi daha olur mu diye

Bu arada histereskopi olduğumda rahmin ters dediler bende yüzüstü yatıyorum neler denedim şimdiye kadar

İnşallah canım valla tutsun İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız ilkinde kalbi durdu diye ödüm kopuyor bi daha olur mu diye
Ya evet canim o korkular çok stresli ama hiç kafana takma bence sana çok iyi gelecektr iyi olman stresle emin ol olmuyo aklinin bi kosesinde tabiki olucak ama stresini azalt

Ya evet canim o korkular çok stresli ama hiç kafana takma bence sana çok iyi gelecektr iyi olman stresle emin ol olmuyo aklinin bi kosesinde tabiki olucak ama stresini azalt
Evet stresli değilim artık aksine heycanlıyım nedense inşallah sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı

Eklentiler

• image.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…