• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ben çatlama iğnesinden sonra gitmedim bidaha dr un ilişki dediği günlere dikkat ettim. Dr adete kadar bekleyeceğiz dedi.
Iliski günleri verdiyse 36 saat sonrasidr degerim dusukmu sana gore dusuniyorum ama benim 3 gun sonra agrim olmustu 2 gunde de catlamamisti o yuzden sanirim adet dongumde 30 gun 17 gun yumurtlama oluyo

Iliski günleri verdiyse 36 saat sonrasidr degerim dusukmu sana gore dusuniyorum ama benim 3 gun sonra agrim olmustu 2 gunde de catlamamisti o yuzden sanirim adet dongumde 30 gun 17 gun yumurtlama oluyo
Bence değerin düşük değil herkesin aynı olmaz canım kıyaslama yapma 2 katı artarsa sorun yok bu arada bendede pco belası var 😁 bu ay ovülasyon testi kullanıcam

Yani ne zaman çatladı bilmiyorum 9. Gün kan testim 10.20 çıkmıştı 12.gün tekrar yaptırdım 44.45 çıktı 🙄
Kızlar ben ovülasyon yaptım bu 5. Gün böyle çıktı geçen ay ki klomenden mi acaba ilk defa rastlıyorum

Sizce ovülasyon mu kist mi bu @https://www.kadinlarkulubu.com/forum/goto/post?id=63205291

Eklentiler

• 74574C91-0E49-4BCD-88E8-96CA1C777153.jpeg
    74574C91-0E49-4BCD-88E8-96CA1C777153.jpeg
    67,1 KB · Görüntüleme: 31
Bence değerin düşük değil herkesin aynı olmaz canım kıyaslama yapma 2 katı artarsa sorun yok bu arada bendede pco belası var 😁 bu ay ovülasyon testi kullanıcam
Haklisin canim herkesin degeri ayni olmaz.Bendede pco dedi ama anlamadm onceden yoktu canım gecen ay bende ovulasyon kuklandim adete 3 gün kala negatif oldu surekli pozitifti anlamadm neden pik oldu da ben mi anlamadm bilemiyorum

Haklisin canim herkesin degeri ayni olmaz.Bendede pco dedi ama anlamadm onceden yoktu canım gecen ay bende ovulasyon kuklandim adete 3 gün kala negatif oldu surekli pozitifti anlamadm neden pik oldu da ben mi anlamadm bilemiyorum
Valla değerlendiricem artık kısmet belki geçen aydan olmuştur

Yok canım 5 gün sonra tekrar çağırdı çatlamış mı bakalım dedi buna iğne vermedi
Bugunleri degerlendir canim gum asiri denemistik olmamisti 5 gün boyunca degerlendirdik çunku igne sonrasj catlamasi olmamisti 48 saat somra bakinca doktorda ne zaman çatlar bilemem dedi

Bugunleri degerlendir canim gum asiri denemistik olmamisti 5 gün boyunca degerlendirdik çunku igne sonrasj catlamasi olmamisti 48 saat somra bakinca doktorda ne zaman çatlar bilemem dedi
Aynen canım dün değerlendirdik bugün ve 4 gün değerlendiricez inşallah tutar bu sefer 😁🙏🏼 Sende duat ne olur adım dilek ❤️

Back