- 30 Temmuz 2019
- 575
- 583
- 33
- 38
Haber veririm canım inşallah kötü birşey çıkmazHaber ver canım neden böyle olduğunu merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haber veririm canım inşallah kötü birşey çıkmazHaber ver canım neden böyle olduğunu merak ettim
Insallah canim ama kist olursa da korkma adetle atılan kistler onlarHaber veririm canım inşallah kötü birşey çıkmaz
Oyle mi yaş kac canım neler denedin bugüne dek belki benimde sana bi faydam olur benim ikinci çocuk canım ilk gebeligim sorunsuzdu ama bu olmuyodu 5 yil ara verdigimden mi bilmiyorm ama Rabbim insallah bu kandil hatirina nasip ederValla bende bekliyorum yıllardır inş bizede nasip olursağlıcakla kucağına alırsın canım bebişini
Bence hamilesin 12. Gün o kadar yüksek çılmaz test varsa atarsan bakabilirizKızlar merhaba. Ben bu ay gonal f ve ovitrelle kullandım bu gün ovitrelle vurulduğum günü saymadan 15. Günüm 12. Gün beta hcg 44 çıktı bidaha kan testi yaptıramadım. 14.gün sabah idrar testi silik şekilde pozitif çıktı. Göğüslerim ağrıypr ve kasık ağrım var adet olacakmışım gibi. Sizce hamilemiyim yoksa adet olurmuyum? Pazartesi kan testi yaptıracağım ama aklımdan çıkmıyor size de sormak istedim.
Canım ilk gebeliğim 2 yıl olmadı tam tüp bebek yaptırıcağımız ay kendiliğinden oldu tabi şok oldum ama 9 haftalık kalbi durdu bebeğe genetik test yapıldı birşey çıkmadı onun öncesi klomen ve iğne kullandım ikimizdede hiçbir sorun yoktu o ay kısmet oldu ama kürtajdan sonra reglim azaldı ve 1 yıl denedik yine olmadı yine emar hsg çektirdim hsg de yapışıklık çıktı aralık ayında histereskopi oldum 2 . Reglide spiral çıktı o ay tekrar hsg çektirdim rahim düzelmiş sonra doktora gittim geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi verdi ama biliyorsun tutmadı bakalım hayırlısı inşallah birşeyler olur sebep yok yani eşimde ve bende sorun yok tek gösterilen sorun bende kan pıhtılaşması varmış pai ve mthfr 1298 c homozigot ama perinatalog bundan olmayabilir dediOyle mi yaş kac canım neler denedin bugüne dek belki benimde sana bi faydam olur benim ikinci çocuk canım ilk gebeligim sorunsuzdu ama bu olmuyodu 5 yil ara verdigimden mi bilmiyorm ama Rabbim insallah bu kandil hatirina nasip eder![]()
Canım yumurtam iğnenin 3.günu catladi sanirim çunku 48saat sonra dr bakinca çatlamamisti dün 14.günümdü beta hcg 47.69 cikti doktor hamilesin dedi idrar testim de ayni şekilde baya kirmiziydi gün geçtikce koyulastiKızlar merhaba. Ben bu ay gonal f ve ovitrelle kullandım bu gün ovitrelle vurulduğum günü saymadan 15. Günüm 12. Gün beta hcg 44 çıktı bidaha kan testi yaptıramadım. 14.gün sabah idrar testi silik şekilde pozitif çıktı. Göğüslerim ağrıypr ve kasık ağrım var adet olacakmışım gibi. Sizce hamilemiyim yoksa adet olurmuyum? Pazartesi kan testi yaptıracağım ama aklımdan çıkmıyor size de sormak istedim.
Canım pihtilasman varsa önüne geçebilirsin arkadaşım günlük iğne kullanarak oldu ama bende gebelik olayını anlayamiyorum bugün doğuruyosan yarın olmayabiliyo hic olmaz dedgin bile oluyo sanirim herseyin nasibi zamanı var yipratici ama Rabbım kimsenin emeginin karşiligini bos birakmasinCanım ilk gebeliğim 2 yıl olmadı tam tüp bebek yaptırıcağımız ay kendiliğinden oldu tabi şok oldum ama 9 haftalık kalbi durdu bebeğe genetik test yapıldı birşey çıkmadı onun öncesi klomen ve iğne kullandım ikimizdede hiçbir sorun yoktu o ay kısmet oldu ama kürtajdan sonra reglim azaldı ve 1 yıl denedik yine olmadı yine emar hsg çektirdim hsg de yapışıklık çıktı aralık ayında histereskopi oldum 2 . Reglide spiral çıktı o ay tekrar hsg çektirdim rahim düzelmiş sonra doktora gittim geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi verdi ama biliyorsun tutmadı bakalım hayırlısı inşallah birşeyler olur sebep yok yani eşimde ve bende sorun yok tek gösterilen sorun bende kan pıhtılaşması varmış pai ve mthfr 1298 c homozigot ama perinatalog bundan olmayabilir dedi
Bence hamilesin 12. Gün o kadar yüksek çılmaz test varsa atarsan bakabiliriz
Amin canım aynen kısmeti ne zamansa o zaman gelicekCanım pihtilasman varsa önüne geçebilirsin arkadaşım günlük iğne kullanarak oldu ama bende gebelik olayını anlayamiyorum bugün doğuruyosan yarın olmayabiliyo hic olmaz dedgin bile oluyo sanirim herseyin nasibi zamanı var yipratici ama Rabbım kimsenin emeginin karşiligini bos birakmasin![]()
Canım idrar testi yapsaydın koyulaşıyor mu bakardın ama bence var bu kadar yüksek çıkmaz ya da 2 günde bir aynı hastanede aynı saatte kan ver 2 katı artıyorsa sorun yokCanım testim bu şekilde 12.gün ovitrelle etkisi olabilir mi die emin olamadım.
Doktor iğneye gerek yok dedi sadece coraspin önerdi ama ben iğne kullanmak istiyorum riske atmamak içinCanım pihtilasman varsa önüne geçebilirsin arkadaşım günlük iğne kullanarak oldu ama bende gebelik olayını anlayamiyorum bugün doğuruyosan yarın olmayabiliyo hic olmaz dedgin bile oluyo sanirim herseyin nasibi zamanı var yipratici ama Rabbım kimsenin emeginin karşiligini bos birakmasin![]()
Kaçıncı gün yaptın acaba 9.günm benım erken gebelik testi yapsam çıkarmıCanim ilgilendin çok tesekkur ederim bugun doktora gittim hamileyim![]()
Catlatma ignesi kullandiysan 9.gün çok erken 12.gün kan ver derim yanilticak çunku suanda bile test tutsan pozitif cikicaktir ben 14.gün kan verdmKaçıncı gün yaptın acaba 9.günm benım erken gebelik testi yapsam çıkarmı
Canım çok erken bekle 12.gün yap derim en dogrusu 14 ve 15.gunlerKzlar 9.gün bugun çatlatma iğnemım erken gebelik testinde ckarmı
Coraspin evet bende pcoluyum bu ayda olmasaydi coraspin isteyecktm pco lu olup kullanan da çok olmusDoktor iğneye gerek yok dedi sadece coraspin önerdi ama ben iğne kullanmak istiyorum riske atmamak için
Teşekkür ederim yarın kan testi yaptıracağım inşallah artmıştır değerCanım idrar testi yapsaydın koyulaşıyor mu bakardın ama bence var bu kadar yüksek çıkmaz ya da 2 günde bir aynı hastanede aynı saatte kan ver 2 katı artıyorsa sorun yok