Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Merhaba kizlar bende klomen ve catlatma ignesi kullandim martin 15 inde igneyi vuruldum gun asiri iliski oldu igneden 9 gun sonra test yaptim ikinci cizgi silik cikti hala ignenin etkisimidir acaba carsamba gunude regl gunum inslh olmam 2 yildir bebis bekliyoruz inslh olur

Ignenin etkisidir canım. 10. Günden sonra yap daha kesin bir sonuç alırsın.

Merhaba benim 11. Günüm acaba gebelik olabilir mi daha önceki günlerde yaptığım testte bile bu kadar koyuluk milyon saat beklememe rağmen olmadı

Eklentiler

• 52BDA918-CDFC-402F-837C-D04E2B59E85E.jpeg
    125,4 KB · Görüntüleme: 102
7-10 günde gider diyorlar testi tekrarla istersen 15'inde olduysan bugün kesin sonuç çıkar

Hayır canım 3 gün gecikmeyle bugün oldum. Sana tavsiyem 14. Gün falan yap ilacın etkisi ancak geçiyor. Ben de sevinmiştim ama malesef. Rabbim en hayırlı zamada nasip etsin inşallah hepimize
Baya da koyulaşma olmuş aslında nasıl negatif anlamadım çok üzüldüm. Bende bugün tekrar idrar testi yaptım dünden çok aşırı silik çıktı ikinci çizgi dediğin gibi idrar testi için 14 gün beklemek şart sanırım

İnan artık her ay aynı stres üzüntü çok yoruldum. Kendimi hiçbir şeye veremiyorum ne iş ne ev. İnşallah sen güzel haberler verirsin canım

İnan artık her ay aynı stres üzüntü çok yoruldum. Kendimi hiçbir şeye veremiyorum ne iş ne ev. İnşallah sen güzel haberler verirsin canım
Bende öyleyim hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor ve çok üzülüyorum ne hissettiğini çok iyi anlıyorum ümidim kalmadı benimde bu iğneninde çok bir faydası yok sanırım zaten :/ doğal yoldan pek farkı yok nasip tüp bebekte herhalde

14. Gün çok silik çizgi çıkıyor inşallah vardır ya

Eklentiler

• EEFFFE17-7D1B-4F98-A2A7-69362FB84C2C.jpeg
    73,5 KB · Görüntüleme: 182
Merhaba 21 martta çatlatma iğnesi oldum. Dün kanda baktırdım yani 15.gün baktırmış oluyorum. 178 çıktı. 11. 13.ve 14.Günlerde de idrarda pozitif çıkmıştı.ve hep koyulaşarak çizgiler çıktı.
İğnenin etkisinden olabilir mi.değerim yükselmez diye çok korkuyorum. Son adetim 7-8 mart. Geçen sen martta 9. Haftalık kalbi durduğu için kürtaj olmuştum. İster istemez korkularım çok. Sizce iğnenin etkisi hala varmıdır

Kızlar 6 nisanda çatlatma iğnesi oldum bugün eşimin ısrarıyla test yaptım ilk idrarla değil çay falan içtikten sonra üstelik ama yine de pozitif çıktı iğnenin etkisi olabilir mi illa 10günde mi temizleniyor vücuttan çünkü çokta silik bi çizgi değil hatta resmini atayım size

Eklentiler

• IMG_9690.JPG
    60,6 KB · Görüntüleme: 171
Son düzenleme:
Kızlar bu gün iğneyi vurduralı tam 1 hafta oldu yani 7 gün kadar test şuan yanıltır mı

Ķızlar sizce gebelik var mıdır 14 günüm???

Eklentiler

• 20190520_011620.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 151
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…