- 5 Mart 2019
- 32
- 11
- 3
- 40
İnşallah yerleşme kanamasıdırBenimde 11. Günden beri çok hafif bir çizgi çıkıyor ama hiç koyulasma olmadı. Testini yükleyebilir misin canım? Bugün 13. Günüm az az kanamam oldu.
Maşallah senin baya koyulaşmış benim o kadar olmadı. Büyük ihtimal de adet olucam. Kan versene canım hemenİnşallah yerleşme kanamasıdır
Ignenin etkisidir canım. 10. Günden sonra yap daha kesin bir sonuç alırsın.Merhaba kizlar bende klomen ve catlatma ignesi kullandim martin 15 inde igneyi vuruldum gun asiri iliski oldu igneden 9 gun sonra test yaptim ikinci cizgi silik cikti hala ignenin etkisimidir acaba carsamba gunude regl gunum inslh olmam 2 yildir bebis bekliyoruz inslh olur Eki Görüntüle 2249831
7-10 günde gider diyorlar testi tekrarla istersen 15'inde olduysan bugün kesin sonuç çıkarMerhaba kizlar bende klomen ve catlatma ignesi kullandim martin 15 inde igneyi vuruldum gun asiri iliski oldu igneden 9 gun sonra test yaptim ikinci cizgi silik cikti hala ignenin etkisimidir acaba carsamba gunude regl gunum inslh olmam 2 yildir bebis bekliyoruz inslh olur Eki Görüntüle 2249831
Hamile miymişsinizKoyulaşmaya başladı hayırlısı bakalım ☺ Yinede çok sevinmemeye çalışıyorum inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Hayır canım 3 gün gecikmeyle bugün oldum. Sana tavsiyem 14. Gün falan yap ilacın etkisi ancak geçiyor. Ben de sevinmiştim ama malesef. Rabbim en hayırlı zamada nasip etsin inşallah hepimizeHamile miymişsiniz
Baya da koyulaşma olmuş aslında nasıl negatif anlamadımHayır canım 3 gün gecikmeyle bugün oldum. Sana tavsiyem 14. Gün falan yap ilacın etkisi ancak geçiyor. Ben de sevinmiştim ama malesef. Rabbim en hayırlı zamada nasip etsin inşallah hepimize
İnan artık her ay aynı stres üzüntü çok yoruldum. Kendimi hiçbir şeye veremiyorum ne iş ne ev. İnşallah sen güzel haberler verirsin canımBaya da koyulaşma olmuş aslında nasıl negatif anlamadımçok üzüldüm. Bende bugün tekrar idrar testi yaptım dünden çok aşırı silik çıktı ikinci çizgi dediğin gibi idrar testi için 14 gün beklemek şart sanırım
Bende öyleyim hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor ve çok üzülüyorum ne hissettiğini çok iyi anlıyorum ümidim kalmadı benimde bu iğneninde çok bir faydası yok sanırım zaten :/ doğal yoldan pek farkı yok nasip tüp bebekte herhaldeİnan artık her ay aynı stres üzüntü çok yoruldum. Kendimi hiçbir şeye veremiyorum ne iş ne ev. İnşallah sen güzel haberler verirsin canım
Malesef yine husranla sonuclandi regl oldum canim7-10 günde gider diyorlar testi tekrarla istersen 15'inde olduysan bugün kesin sonuç çıkar
Var cnm hayırlı olsunĶızlar sizce gebelik var mıdır 14 günüm???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?