Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 18.günümde değerim 33 çıkmıştı 20.günüm bugün adet oldum 20 güne kadar bekle olmazsan tekrar kanda test yaptır canımBende 12. Gün kan testi verdim 0.665 çıktı negatif dediler. Ama 15 gün hala adet olmadım göğüslerim şiş adet olcak belirtmde yok anlamadım acaba yükselirmi değer
Biraz daha bekle canım sonra kanda test yaptır o zaman kesin çıkar 20.güne kadar bekleĶızlar sizce gebelik var mıdır 14 günüm???
Yumurtlamanın 8. Günü test yaptırdım 7 ertesi gün yine 7 çıktı ovitrellenin etkisi sanırım ovitrellenin 10.günü yaniBenim de bugün 15.günüm 2 şubatta test yapacağım. İnşallah hamileyimdir!
Canım merhaba. Bugün de test yaptın mı. İnş pozitiftirKızlar çatlatma iğnesinden sonra 11.günüm bana da bir yorum yapar mısınız ? Ne dersiniz erken mi daha
Anladım canım. Sen yine de dikkat et kendine. Adetine kadar bekle, kan verirsin . İnşallah her şey gönlüne göre olur.Merhaba canım yaptım ancak çok çok silik pozitif umudum azaldı![]()
Umarım çok istiyorum 4 yıldırAnladım canım. Sen yine de dikkat et kendine. Adetine kadar bekle, kan verirsin . İnşallah her şey gönlüne göre olur.
Canım ben de 2,5 senelik evliyim. Şubat ayında bi düşük yaşadım. Nisanda tekrar hamile kaldım şükür. Çatlatma iğnesiyle. İnşallah allahım size de nasip ederUmarım çok istiyorum 4 yıldır![]()
İnşallah bugün iğnenin 13.günü kanda baktırdım 1.17 yani gebelik yok öbür aya kaldı umutlarCanım ben de 2,5 senelik evliyim. Şubat ayında bi düşük yaşadım. Nisanda tekrar hamile kaldım şükür. Çatlatma iğnesiyle. İnşallah allahım size de nasip eder
Canım herhangi bi probleminiz var mıİnşallah bugün iğnenin 13.günü kanda baktırdım 1.17 yani gebelik yok öbür aya kaldı umutlar![]()
Hiç bir problemimiz yok Herşey çok güzel rahmin güzel ,tüplerin çok güzel ,yumurta gelişimin ,sperm çok çok güzel diyip yolluyorlar hep bizi oda dan umutlu çıkıyoruz ama 4 yıldır olan birşey yokCanım herhangi bi probleminiz var mı
Kafaya takma demem, aynı süreci ben de yaşadığım için biliyorum. Her ay bi umutla deniyosun bekliyosun ve sonuç yine aynı. İster istemez aklına geliyor. Ama şükürler olsun fizyolojik bi probleminiz yokmuş. Bende yumurta tembelliği ve prolaktin yüksekliği vardı. İnan çok denedik, kaç kere çatlatma iğneleri oldum fayda etmedi. Sonra pes ettiğim bi ayda hamile kaldım. İlişikiye öylesine girmiştim, zaten olmayacak diyodum. Ben biraz kaderciyimdir, her ne kadar ağlasam sızlasam da Rabbimin bildiği bişey var derim yoluma bakarım. Sen nasıl düşünüyorsun bilemem canım ama yeter ki gönülden iste, Allah bi şekilde cevap veriyor. Çok uzattım biliyorum ama bu süreci bir tek yaşayan bilir. Elimden geldiğince yardım etmek isterim aklına bişeyler takılırsa.Hiç bir problemimiz yok Herşey çok güzel rahmin güzel ,tüplerin çok güzel ,yumurta gelişimin ,sperm çok çok güzel diyip yolluyorlar hep bizi oda dan umutlu çıkıyoruz ama 4 yıldır olan birşey yok
Kafana takma diyebilirsiniz ama son 6 aydır kafama takıyorum onun öncesinde hiç korunmadık ama olursa olur olmazsa olmaz kafasındaydık
Yani benim problemim sebepsiz infertilite
Ve problemim olsa belki bu kadar üzülmezdim çözüm yoluna giderdim durum böyle olunca daha zor daha bir elin kolun bağlı![]()
Özelden ulaşacağım tatlım çok sağol umut verici sözlerin için sende bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah kuzumKafaya takma demem, aynı süreci ben de yaşadığım için biliyorum. Her ay bi umutla deniyosun bekliyosun ve sonuç yine aynı. İster istemez aklına geliyor. Ama şükürler olsun fizyolojik bi probleminiz yokmuş. Bende yumurta tembelliği ve prolaktin yüksekliği vardı. İnan çok denedik, kaç kere çatlatma iğneleri oldum fayda etmedi. Sonra pes ettiğim bi ayda hamile kaldım. İlişikiye öylesine girmiştim, zaten olmayacak diyodum. Ben biraz kaderciyimdir, her ne kadar ağlasam sızlasam da Rabbimin bildiği bişey var derim yoluma bakarım. Sen nasıl düşünüyorsun bilemem canım ama yeter ki gönülden iste, Allah bi şekilde cevap veriyor. Çok uzattım biliyorum ama bu süreci bir tek yaşayan bilir. Elimden geldiğince yardım etmek isterim aklına bişeyler takılırsa.
Her bünyede farklı tepki veriyor,ilk transferimde iğnenin12.günü idrar testim negatif çıkmıştı.Reçetesinde 10güne kadar idrar tahlili yapmayın diyor,12.güne kadar kalma ihtimali çok az olsa da bilemeyizMerhaba kızlar iğnenin etkisi 12. Güne kadar sürer mi
Cok silik Bi cizgi cıktı yarın tekrar yaoıcam ama Kasım agrılarım basladı bakalım beklicemHer bünyede farklı tepki veriyor,ilk transferimde iğnenin12.günü idrar testim negatif çıkmıştı.Reçetesinde 10güne kadar idrar tahlili yapmayın diyor,12.güne kadar kalma ihtimali çok az olsa da bilemeyiz
Açıkçası benimde iğnenin 11.günü bende çok merak ediyorum yarın kan tahlili yaptıracağımCok silik Bi cizgi cıktı yarın tekrar yaoıcam ama Kasım agrılarım basladı bakalım beklicem