dayanamadım su an kan verdimBende igneden 9.cu gn yaptim pozitfti silikti ama bu gun 10. Gunumdu ve sabah test yaptm az vrdi sndi yptim yok tabi ignedendi ama snradan yine koyulasirmiki bu ay ucuncu ve son klomen tedavmdi rahm filmi cektrcm olmzsa
Hadi iyi haberlerle ins.❤dayanamadım su an kan verdim
Evet sabirsiz bn duramiyorumamin canım sagol. sen idrar testimi yapmıştın?
Adet olana kadar hic belli olmazki canim hemn moral bozma derim2.0 negatif
Islh pozitiftir daha varsa adet gününe belli olmaz yine de rahim filmi cektirirsen yazar mısın tabi islh gerek kalmaz hayırlısı ile bebis olur da2.0 negatif
doktora msaj attım erken daha dedi yılbaşı geçsin dedi. Bu zamana kadar hiç rahim filminden bahsetmedi bana.. gerek var mi ki?Islh pozitiftir daha varsa adet gününe belli olmaz yine de rahim filmi cektirirsen yazar mısın tabi islh gerek kalmaz hayırlısı ile bebis olur da
Gerek duyarsa.ister benim.olmazsa yapilcak.mesela istedi doktrum.korkuyrm sancim var bu gn iki.gn kaldidoktora msaj attım erken daha dedi yılbaşı geçsin dedi. Bu zamana kadar hiç rahim filminden bahsetmedi bana.. gerek var mi ki?
Bugun 14.gun ve test ngatif snradan cikrmida yaaaa
Canım sonucun ne oldu metak ettimBugun 14.gun ve test ngatif snradan cikrmida yaaaa
Adet oldum canim :/gitmedim doktra aspir seti kullaniyorum bide sute oturyim bide bnlri deniyimCanım sonucun ne oldu metak ettim
Adet oldum bile canimBi kan tahlili versen benim de çok bilgim yok ilk defa geçen ay klomen ve çatlama iğnesi yaptırmıştım bide bu ay yaptırdım oda daha yeni hayirlisi hepimiz icin
Olsun canım nasip değilmiş üzülme aspir seti nedir hiç duymadım süte oturmak iyi derdi kayınvalidem hatta süte maydanoz koyardı birde benimde 13. Gün test negatfi buayda bitti ümitler bakalım birdahaki aylara inşalalhAdet oldum canim :/gitmedim doktra aspir seti kullaniyorum bide sute oturyim bide bnlri deniyim
Evet maydonozda koydum yaptim iki gun aspir seti hormnlri duzenliyen tiknik acan bi set herks memnun cogu kisi diyeyim isallah memnun olnlardn olurum allhim hepmzn yarrdimcisi olsun haytta iciyrum bir brdk gunluk bu gun basldim bklimOlsun canım nasip değilmiş üzülme aspir seti nedir hiç duymadım süte oturmak iyi derdi kayınvalidem hatta süte maydanoz koyardı birde benimde 13. Gün test negatfi buayda bitti ümitler bakalım birdahaki aylara inşalalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?