Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Islh pozitiftir daha varsa adet gününe belli olmaz yine de rahim filmi cektirirsen yazar mısın tabi islh gerek kalmaz hayırlısı ile bebis olur da
doktora msaj attım erken daha dedi yılbaşı geçsin dedi. Bu zamana kadar hiç rahim filminden bahsetmedi bana.. gerek var mi ki?

Adet oldum canim :/gitmedim doktra aspir seti kullaniyorum bide sute oturyim bide bnlri deniyim
Olsun canım nasip değilmiş üzülme aspir seti nedir hiç duymadım süte oturmak iyi derdi kayınvalidem hatta süte maydanoz koyardı birde benimde 13. Gün test negatfi buayda bitti ümitler bakalım birdahaki aylara inşalalh

Evet maydonozda koydum yaptim iki gun aspir seti hormnlri duzenliyen tiknik acan bi set herks memnun cogu kisi diyeyim isallah memnun olnlardn olurum allhim hepmzn yarrdimcisi olsun haytta iciyrum bir brdk gunluk bu gun basldim bklim

Merhabalar ben de klomen çatlatma iğnesi oldum 8.günüm.gün gün gebelik testi ile takip eden var mı ne zaman sıfırladı. Benim sıfırlanıcağına artıyor gibi görüntü var

Eklentiler

• inCollage_20190118_103505787.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 180
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…