- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Merhabalar ben de klomen çatlatma iğnesi oldum 8.günüm.gün gün gebelik testi ile takip eden var mı ne zaman sıfırladı. Benim sıfırlanıcağına artıyor gibi görüntü var
Kisiden kisiye hatta aydan aya degisiyor canim ben uc ay kullandim iki ayi da farkli.zamanda biri 9.gin birinde 12. gun
Canım hamilemisin suan da acabaÇatlatma iğnesi 13.günüm. Var mı sizce kızlar
Hamileydim dış gebelik oldu değerimin düşmesi için 2 kere iğne vurundumCanım hamilemisin suan da acaba
Geçmiş olsun cnm rabbim yerini sağlıklı evlatla doldursun insHamileydim dış gebelik oldu değerimin düşmesi için 2 kere iğne vurundum
Bu 4. Düşüğüm 3. Dış gebelik Prof. Randevusu aldımGeçmiş olsun cnm rabbim yerini sağlıklı evlatla doldursun ins
Çok geçmiş olsun Canım.. eylül 2018 de benimde dış gebeligim oldu değerlerim 300lerden 900lere 900lerden 3000lere kadar cıktı.. Dr sol tüp de yerleştiğini ve acil ameliyatla alınması gerektiğini söyledi ilaçla iğneyle riske atılamaz dedi senin hayatın tehlikeye girer dedi ki sen bunu yaşamışsın. 1 gün sonra acil ameliyat ile sol tüpüm alındı eğer yapılmasaydı kanamam başlamıştı dedi dr.. çok zor bi süreç çok geçmiş olsun tekrarMerhaba arkadaşlar, burda yeniyim 2 aydır dış gebelik ile uğraşıyorum. Degerlerim 544, 625, 250, 369 oldu. 369 dan sonra kürtaj oldum ve 2 hafta aralıklarla iki tane dış gebelik iğnesi oldum. Geçen hafta perşembe günü beta değerim 19 cıktı. Bu hafta pazartesi günü şiddetli karin ağrısı ile hastaneye gittim ve iç kanama geçirdiğimi öğrendim. Degerler hastanede 11 cıktı. Dış gebelik değerleri bu kadar düşmüş iken doktorum dış gebelikten kurtulduğumu herhalde kistin olup patladığını söyledi. Ama ameliyata girince sol tüpümden kanama başlamış ve dış gebelikten dolayı iç kanama geçirdiğimi öğrendim. Bunu aynısını yaşayan var mı 3 gun oldu ameliyat olalı.
Canım sanada çok geçmiş olsun. Allah Bir Daha yasatmasin. Benim gorunmedi ne tarafta olduğu hatta hicbir yerde gorunmedi. Ne tüplerde göründü nede başka bir yerde. Bu yüzden dış gebelikten emin olabilmek için kürtaja girdim. Degerlerim senin gibi yükselmedi için doktorum iğneler ile düşürürüz dedi. Ignelerden tam bir ay sonra ic kanama geçirdim doktor bile hayret etti nasıl olabilir 11 cıktı değerlerin.Çok geçmiş olsun Canım.. eylül 2018 de benimde dış gebeligim oldu değerlerim 300lerden 900lere 900lerden 3000lere kadar cıktı.. Dr sol tüp de yerleştiğini ve acil ameliyatla alınması gerektiğini söyledi ilaçla iğneyle riske atılamaz dedi senin hayatın tehlikeye girer dedi ki sen bunu yaşamışsın. 1 gün sonra acil ameliyat ile sol tüpüm alındı eğer yapılmasaydı kanamam başlamıştı dedi dr.. çok zor bi süreç çok geçmiş olsun tekrar
Benimde 11. Günden beri çok hafif bir çizgi çıkıyor ama hiç koyulasma olmadı. Testini yükleyebilir misin canım? Bugün 13. Günüm az az kanamam oldu.İyi günler Kızlar bugün benim 11. günüm pozitif çıktı test Pazartesi ye kadar tekrarlıcam bakalım sonuç ne olacak hayırlısı
Benimde 11. Günden beri çok hafif bir çizgi çıkıyor ama hiç koyulasma olmadı. Testini yükleyebilir misin canım? Bugün 13. Günüm az az kanamam oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?