Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460

Hala silik çıkıyor sıfırlanacak gibi değil.14.günden itibaren netleşir benim herhalde. Diğer sonuçlara itibar etmeyeyim

Yeni
Hala silik çıkıyor sıfırlanacak gibi değil.14.günden itibaren netleşir benim herhalde. Diğer sonuçlara itibar etmeyeyim

Çatlatma iğnesi 13.günüm. Var mı sizce kızlar

Eklentiler

• IMG_20190123_123358.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 153
Merhaba arkadaşlar, burda yeniyim 2 aydır dış gebelik ile uğraşıyorum. Degerlerim 544, 625, 250, 369 oldu. 369 dan sonra kürtaj oldum ve 2 hafta aralıklarla iki tane dış gebelik iğnesi oldum. Geçen hafta perşembe günü beta değerim 19 cıktı. Bu hafta pazartesi günü şiddetli karin ağrısı ile hastaneye gittim ve iç kanama geçirdiğimi öğrendim. Degerler hastanede 11 cıktı. Dış gebelik değerleri bu kadar düşmüş iken doktorum dış gebelikten kurtulduğumu herhalde kistin olup patladığını söyledi. Ama ameliyata girince sol tüpümden kanama başlamış ve dış gebelikten dolayı iç kanama geçirdiğimi öğrendim. Bunu aynısını yaşayan var mı 3 gun oldu ameliyat olalı.

Merhaba arkadaşlar forumda daha yeniyim. Bu ay ilk kez klomen + ovitrelle tedavisi gördüm. İğnenin 14. Günündeyim sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. Beklemek çok zor. Ne zaman kan vermeliyim sizce? Benimle aynı durumda olan var mı?

Bende yeniyim buralarda çatlatma iğnesi 8. Günü beta değerim 7,2 4 gün geçti tekrar yeniledim yani 12. Günü bugünde 6,2 çıktı anlayamadım bu kadar yavaş mı geçer iğnenin etkisi 4günde 1 değer düşmüş

Çok geçmiş olsun Canım.. eylül 2018 de benimde dış gebeligim oldu değerlerim 300lerden 900lere 900lerden 3000lere kadar cıktı.. Dr sol tüp de yerleştiğini ve acil ameliyatla alınması gerektiğini söyledi ilaçla iğneyle riske atılamaz dedi senin hayatın tehlikeye girer dedi ki sen bunu yaşamışsın. 1 gün sonra acil ameliyat ile sol tüpüm alındı eğer yapılmasaydı kanamam başlamıştı dedi dr.. çok zor bi süreç çok geçmiş olsun tekrar

Canım sanada çok geçmiş olsun. Allah Bir Daha yasatmasin. Benim gorunmedi ne tarafta olduğu hatta hicbir yerde gorunmedi. Ne tüplerde göründü nede başka bir yerde. Bu yüzden dış gebelikten emin olabilmek için kürtaja girdim. Degerlerim senin gibi yükselmedi için doktorum iğneler ile düşürürüz dedi. Ignelerden tam bir ay sonra ic kanama geçirdim doktor bile hayret etti nasıl olabilir 11 cıktı değerlerin.

Merhabalar bende yaklaşık iki yıldır evliyim ikinci evliliğimiz ilk evlilikten çocuklarımız var ama hamile kalamadim ve tedaviye başladık önce rahim filmi çekildim bu ayda klomen + ovitrelle ignemi oldum bugün iğnenin dokuzuncu günü yedinci gün idrar test yaptım negatifti iğne etkisinde çift çizgi çıkarmış ama olmadı bide iğneden sonra bende öyle çok Ağrı'da olmadı sadece iğneden iki gün sonra kahverengi akintilarim oldu ama çok az ve bir gece bir sabah okadar devam etmedi yine test yapmadan durmak çok zor sabır edip onbeşinci günü beklemeli miyim ilk iğneden gebe kalan oldumu hiç agrisi olmadan

Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır çocuk için uğraşıyoruz ama olmuyor. 2 ay önce rahim filmi çekildim 2 tüp tıkalıymış. Sağ tüpüm açılmış. Bu ay gonal f kullandım sağ tarafta bir tane yumurta oluştu ve çatlama iğnesi vuruldum. Bugün iğneden sonraki 7. Günüm beta 11.4 çıktı. Çok mu erken yaptırdım sizce yükselir mi bu değer . Geçmiş aylarda iğneden 9 gün sonra 6.7 yi görmüştüm ama 10. Gün 2 ye düşmüştü. Kafayı yemek üzereyim ilk defa 11 lere çıktı değerim

İyi günler Kızlar bugün benim 11. günüm pozitif çıktı test Pazartesi ye kadar tekrarlıcam bakalım sonuç ne olacak hayırlısı

İyi günler Kızlar bugün benim 11. günüm pozitif çıktı test Pazartesi ye kadar tekrarlıcam bakalım sonuç ne olacak hayırlısı
Benimde 11. Günden beri çok hafif bir çizgi çıkıyor ama hiç koyulasma olmadı. Testini yükleyebilir misin canım? Bugün 13. Günüm az az kanamam oldu.

Eklentiler

• 1E72DA0D-0E81-4DD6-A0DD-2517A6BBD18A.jpeg
    38,3 KB · Görüntüleme: 66
  • 6BB299CD-68BC-4C12-909C-20AEFE7E5808.jpeg
    54,3 KB · Görüntüleme: 88
Koyulaşmaya başladı hayırlısı bakalım Yinede çok sevinmemeye çalışıyorum inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…