• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Sormayın zaten o kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki eşime de diyorum kan testi yaptırmaya korkuyorum diye. Bu gün de idrar testim silik çizgiydi. Aslında sat 22.08 yani 28 günde bir adet oluyorum buna göre 20.09 bat. Ancak yumurtam erken gelişti ve çatladı bu yüzden de ne zaman test yapmalıyım ne zaman adet olurum karıştırıyorum. Dr Adet Gecikmesi olmadan test yapma dedi ama bekleyemiyorum ki. Aşılamamın 10. Günü iğnemin 11. Günü bu gün

Ancak şunu söyleyebilirim Adet öncesi belirtilerimin hiç biri yok. Sadece kasıklarımda yürüyünce batmalar var. Adet öncesi ateş basması olurdu mesela ya da sancı ayak bacak ağrısı hatta 10 gün önce başlardı bunlar hiç yok. Ama gebelik belirtisi de yok gibi sadece göğüs ağrısı var o da dün başladı. Biraz da sersem gibi hissediyorum kendimi o kadar

Tabiki inşallah tutmuştur ama catlatma iğnelerinin içinde hcg var buyuzden vurulduktan snraki gun bile test yapsan pozotif cikar birde kaç ml vurulduğunda bagli genelde 225 vururlar eğer daha fazlaysa milimi 12 gün bekle 225 ten azsa 10 gün sonra belli olur zaten birde bazı kadınlar karıştırıyorlar tüp bebek tedavisindede transferin olduğu gün ovitrelle vururlar göbekten 75 ml , 4 gün sonra kadınlar evlerinde birde kendileri vururlar 75 milim daha ondan 3 gün sonra test yapanlar pozitif görürlerse doğru demektir bunu yani transferin 7. günü test yapmış oluyorlar pozitif cikiyor ve bazilarida catlatma iğnesinden kaynaklı olduğunu dusunur yanlış gerçekten pozitif olduğu için öyle çıkar eğer negatif se zaten öyledir bununla aşılama biraz karıştırılıyor asilamada en az 12 gün sonra test yapmalisin yani bunun milimi onemli okadar...
5 ml vuruldum canım yani ne zaman çıkar

Kızlar merhaba, ben iki kere çatlatma iğnesi yaptırdım ama tutmadı. Ara verdik tedaviye iki ay. Şu an yine klomen kullanıyorum ardından çatlatma iğnesi. Bi de rahim filmi istedi ama çok pahalı, bu ay yaptıramam. Görünürde problem yok. Kistim yok rahmim düzgün ama olmuyor. Doktorum kafana takmaman gerekiyor senin cocugun olur dedi. Nasıl takmayım bana yarmcı olur musunuz ?

Kızlar merhaba, ben iki kere çatlatma iğnesi yaptırdım ama tutmadı. Ara verdik tedaviye iki ay. Şu an yine klomen kullanıyorum ardından çatlatma iğnesi. Bi de rahim filmi istedi ama çok pahalı, bu ay yaptıramam. Görünürde problem yok. Kistim yok rahmim düzgün ama olmuyor. Doktorum kafana takmaman gerekiyor senin cocugun olur dedi. Nasıl takmayım bana yarmcı olur musunuz ?
Hepimiz bi şekilde takıyoruz valla. Kelin ilacı olsa misali keşke bilsem bende takmamayı

Bu gün aşılamadan sonraki 11. Günüm yapılan gün sayılmıyormuş galiba kan testi yaptırdım dayanamayıp sonuç 1.17 negatif bu kadar şeyi belirti sanmam ağlama krizlerim öfke nöbetlerim hiç biri hamilelikten değilmiş. Druma kalsa adet gününü bekle daha çok erken diyo adet olmama 8 gün var ama artık içimde en ufak bi umut yok

Bu gün aşılamadan sonraki 11. Günüm yapılan gün sayılmıyormuş galiba kan testi yaptırdım dayanamayıp sonuç 1.17 negatif bu kadar şeyi belirti sanmam ağlama krizlerim öfke nöbetlerim hiç biri hamilelikten değilmiş. Druma kalsa adet gününü bekle daha çok erken diyo adet olmama 8 gün var ama artık içimde en ufak bi umut yok

Yapma canım
Eyleme kendine zulm etme daha çok erken umudunu kaybetmen için

Canım bu gün 14. Günün sanırım varmı bi haber ?

Canım bu gün 14. Günün sanırım varmı bi haber ?
Hayır canım bu gün 15. Gün oldu iğnenin de 16. Günü gelen giden yok test yapmaya korkuyorum da artık. Ama adet sancım vs de yok arada ayak ağrılarım oluyor o da her Adet öncesi olur bat 20.09 bekliyorum bakalım

Hayır canım bu gün 15. Gün oldu iğnenin de 16. Günü gelen giden yok test yapmaya korkuyorum da artık. Ama adet sancım vs de yok arada ayak ağrılarım oluyor o da her Adet öncesi olur bat 20.09 bekliyorum bakalım
gecen ay benim 15.gun reglim geldi hadi hayirlisi olsun ins. bebis vardir.
bende ignegununu saymazsam 2gun bitti hayirlisi bakalim sizler iliskiyi basil ayarladiniz

Yani dün akşam idrar testi yaptım ama negatif çıktı bu gün de gelen yok ama dedim ya umudum kalmadı aşılamanın 16. Günü iğnenin 17. Günü 20.09 a kadar olamazsam ancak o zaman kan testi yaptırıcam ya tuhaf bişey söyleyim mi uzun zamandır çocuk istediğim için her türlü kocakarı testini denedim bu parmakla kontrol olayı var ya bu sefer sonsuz boşluk dedikleri şeyin ne olduğunu bu sefer gördüm bu duruma göre hamileyim bakalım negatif çıkarsa artık o tezi de çürütmüş olucam hamile değilsem de adet olsam da kurtulsam

Back