• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
ovitrelle yi ben de yapmistim hatta doktor yumurtan çatlamış demişti ama yinede adet olmadım senin o ilk yaptığın iğne iyiymiş o yüzden adet oldun belkide
kiz ovitrelleyi bu ay ben yaptrdm bu ayda bnm gelmiomus hamile olmadgm halde gelmesse ona bağlarım bende az kaldi bekleyip gorucez

evet cnm cabuk geciyor mart btti dogan buyuyor hamile olmayanda hamilelik beklio zman herkese farkli geciyor aslinda... ikinci cocukta daha zordur tabi kendine vakit ayiramassn rahatca dinlemessin calismak istesen calisamassn hep fedakarlik etmekle geciyor Allah kolaylik versn cnm
Aynen öle canım sen kac yillik evlisin

Çatlatma iğnesinden sonraki 12.günüm kızlar benim de. Testime bakar mısınız çizgi var mı?Hoppa

Eklentiler

• 20180331_062619.webp
    20180331_062619.webp
    18 KB · Görüntüleme: 83
Günaydın canlar nasılsınız 2 gündür okuyom yazdıklarınızıda yazma fırsatım olmadı.Durumlar nasıl bakiim ben dua ediyom ikinizede Aydın :))) Antalya :))) inşallah güzel haberler verirsiniz bu ay baharda geldi bu aylarda doğurganlık artarmış hiç umutsuz olmayın güzel düşünün güzel olsun .seviyom hepinizide :KK36:

benim neden bir tane oluyor acaba herkesin iki yada 3 olmuş hep
onemli olan yumurtlama olmasi hic olmamasindan iyidir hemde tek yumurtayla cok kisi hamile kaliyor bence bu sorun degil kaliteli olmasi onemli kuzucum ben sabaha karsi adet oldum cok agri cektm acile igne yaptrdm hic uyuyamadm bu ay yine devam anlicagn...

onemli olan yumurtlama olmasi hic olmamasindan iyidir hemde tek yumurtayla cok kisi hamile kaliyor bence bu sorun degil kaliteli olmasi onemli kuzucum ben sabaha karsi adet oldum cok agri cektm acile igne yaptrdm hic uyuyamadm bu ay yine devam anlicagn...
ay gerçekten mi çok üzüldüm canım yaa

Back