Cok sukur kizlarCikti canim 292.32 sonuc biraz beklicem dr icin buyusun azcik pitircik
Cikti canim 292.32 sonuc biraz beklicem dr icin buyusun azcik pitircik
gözünaydin cnm hayırli ugurlu olsun insallahCikti canim 292.32 sonuc biraz beklicem dr icin buyusun azcik pitircik
camın nasıl gidiyor çalışmalar bende dün kontrole gittim bir tane yumurta büyümüş 17 buçuk mm doktor çatlatma iğnesi vermedi adetimin 11 günüydü dünevdet cnm Bende bide asıl kotu olan iliski esnasinda sol kasigima kramp griyor baski ve agri olustu bu denemelerde cok zorlandm iliski esnasinda sadece.... sen yasadin mi bole birsey ?
hayırlı olsun canım allah tamamına edirsin darısı başımızaBugun catlatma ignesinin 17.gunu idrar testleri pozitif dun ve bugun yanlis olabilirmi ignenin etkisi falan bi bakarmisiniz
Ya aslinda cok relaxtim ama is kan sonucuna gelince stres oldum baya benim bide 11 aylik oglum varBak gördün mü stres yapma sakın tadını çıkar canımm gözün aydın :))
Sagolasın allah isteyen herkese nasip eder inşgözünaydin cnm hayırli ugurlu olsun insallah
Ya aslinda cok relaxtim ama is kan sonucuna gelince stres oldum baya benim bide 11 aylik oglum var
cnm ben 5inci 6.gunden sonra iliskiye devam etmedm faranjit oldum burnum boğazım kotu oldu nedense bu aralar arka arkaya hasta oldum hep bakalim beklemedyiz umudum yok ama cnm aklima bile gelmio hamilemiyim degilmiyim diye yumurtan kendiliginden catlayacak gibi buyumusse vermemistr 3 gune çatlar bnce ama catladgni blmen lazm tekrar doktra gtcenmicamın nasıl gidiyor çalışmalar bende dün kontrole gittim bir tane yumurta büyümüş 17 buçuk mm doktor çatlatma iğnesi vermedi adetimin 11 günüydü dün
canım yumurtam 17 buçuk mm mis elimde igine var yarın kendim yapacağım pazartesi gideceğim çatlamış mı diye gerçi çağırmadı ama merakım dan gideceğim sence bu iki gün içinde biraz daha büyürmü bu arada çok geçmiş olsun canım inşallah bu ay kalırsın inşallahhhhhcnm ben 5inci 6.gunden sonra iliskiye devam etmedm faranjit oldum burnum boğazım kotu oldu nedense bu aralar arka arkaya hasta oldum hep bakalim beklemedyiz umudum yok ama cnm aklima bile gelmio hamilemiyim degilmiyim diye yumurtan kendiliginden catlayacak gibi buyumusse vermemistr 3 gune çatlar bnce ama catladgni blmen lazm tekrar doktra gtcenmi
buyur diye tahmin ediyorum bi iki gun bile farkediyor istersen yarin vur istersen 2gun bekle oyle git insallah cnm bu ay olsun bizimde artik işten güçtende sıkıldm stresli calisiyorum bu ay olrsa dualarm kabul olacakcanım yumurtam 17 buçuk mm mis elimde igine var yarın kendim yapacağım pazartesi gideceğim çatlamış mı diye gerçi çağırmadı ama merakım dan gideceğim sence bu iki gün içinde biraz daha büyürmü bu arada çok geçmiş olsun canım inşallah bu ay kalırsın inşallahhhhh
inşallah canım hayırlısı neyse o olsun inşallahbuyur diye tahmin ediyorum bi iki gun bile farkediyor istersen yarin vur istersen 2gun bekle oyle git insallah cnm bu ay olsun bizimde artik işten güçtende sıkıldm stresli calisiyorum bu ay olrsa dualarm kabul olacak
Sagol canim allah kimsenin kucagini bos birakmasin bebegi olmayanlari ben cok iyi anliyorum ben 10 sene ugrastim tedavilerle sonuc alamadim pko var bende ne yumurta gelistiriciler catlatma igneleri aşilamalar tup bebekler en son bikere dusukle sonuclanangebelikk yani sonuc sifir benim psikolojj pelt en son olan oldu bosandik simdiki esimle evlendim hemen hamile kaldim ama haberim yoktu benim hamile kaldigimdan 3.5 ay anlamadim hatta 1 aylikken bilmiyodum safra kesemden ameljyat bile oldum.hani ben kisirim ya hep kurmustum kafamda hamile kalamam diye o dusunceyi atmistim kafamdan cocuk dusuncesi yoktu artik pat diye supriz oldu bigun yillik kontrolume gittim smear aldirmak icin gebelik varmi dedi dr yok dedim alttan muayne etti burda bebek var dedi kocaman hemde 3.5 aylik dedi gumbur gumbur kalbini dinletti ben sok oldum o benim degil ben kisirim dedim dra okadar inanmistim olmicagima yanisimdi cok sukur 11 aylik oglumhemen ikinci yapmak icin korunmadik ama olmadida bu ay kontrole gitmistim hic aklimda yoktu doktora sordum hamile kalamadim istiyorum ama dedim oda bakti bi yumurtan var gec kalmis catlamamis dedi ve biz igneyi olduk ertesi aksam ve sonraki aksam iliski oldu sonra hic takmadik normal rutin hayatimiza donduk unuttuk yani bi nevi 2 gunde bi 3 gunde bi iliski oldu ve sonuc bu kizlar insallah pitircigim saglikli buyur ve ilerler uzun lafin kisasi arkadaslar takmayin dusunmeyin hesap yapmayin ben bu ayda hic olcagini dusunmuyodum rahattim hani dikkat etmedik ya iliski olarak olmaz diyoduk bide ole hani yaptik yatim dinlenim hic olmadi yaptik hemen kalktim dus aldim kahve sigara muhabbet keyif yaptik esimle aklimizda yoktu yani gecen midem bulandi benim ozamn aklima geldi bi test yapim dedim gordumcift cizgiyi gittim kan verdim iste ozamn eski gunlerim aklima geldi heyecanlandim stres oldum ama eskiden olsa simdiye kadar dr a gitmistim kafayi yemistim simdi buyuyo nasilsa diye rahatim kizlar sizden ricam rahat olun bu isler bole oluyomus rahatlik ve psikoloji evdeyseniz girin ise calisin isteyseniz milleti dinlemeyin olmuyo diyin kapatin konuyu sallamayim pko falan engel degi tek engel psikolojiii...hayırlı olsun canım allah tamamına edirsin darısı başımıza
gercekten öyle yazdıkların beni cok etkiledi allah sag saglim kaçağına almayı nasip etsin bende pokuluyum ama öyle ileri derecede degil cok şükür sadece adet düzensizliği var 2 yada 3 ayda bir oluyorum baska sıkıntı yok bu ay 2. iğnem bu bakalım hayırlısıSagol canim allah kimsenin kucagini bos birakmasin bebegi olmayanlari ben cok iyi anliyorum ben 10 sene ugrastim tedavilerle sonuc alamadim pko var bende ne yumurta gelistiriciler catlatma igneleri aşilamalar tup bebekler en son bikere dusukle sonuclanangebelikk yani sonuc sifir benim psikolojj pelt en son olan oldu bosandik simdiki esimle evlendim hemen hamile kaldim ama haberim yoktu benim hamile kaldigimdan 3.5 ay anlamadim hatta 1 aylikken bilmiyodum safra kesemden ameljyat bile oldum.hani ben kisirim ya hep kurmustum kafamda hamile kalamam diye o dusunceyi atmistim kafamdan cocuk dusuncesi yoktu artik pat diye supriz oldu bigun yillik kontrolume gittim smear aldirmak icin gebelik varmi dedi dr yok dedim alttan muayne etti burda bebek var dedi kocaman hemde 3.5 aylik dedi gumbur gumbur kalbini dinletti ben sok oldum o benim degil ben kisirim dedim dra okadar inanmistim olmicagima yanisimdi cok sukur 11 aylik oglumhemen ikinci yapmak icin korunmadik ama olmadida bu ay kontrole gitmistim hic aklimda yoktu doktora sordum hamile kalamadim istiyorum ama dedim oda bakti bi yumurtan var gec kalmis catlamamis dedi ve biz igneyi olduk ertesi aksam ve sonraki aksam iliski oldu sonra hic takmadik normal rutin hayatimiza donduk unuttuk yani bi nevi 2 gunde bi 3 gunde bi iliski oldu ve sonuc bu kizlar insallah pitircigim saglikli buyur ve ilerler uzun lafin kisasi arkadaslar takmayin dusunmeyin hesap yapmayin ben bu ayda hic olcagini dusunmuyodum rahattim hani dikkat etmedik ya iliski olarak olmaz diyoduk bide ole hani yaptik yatim dinlenim hic olmadi yaptik hemen kalktim dus aldim kahve sigara muhabbet keyif yaptik esimle aklimizda yoktu yani gecen midem bulandi benim ozamn aklima geldi bi test yapim dedim gordumcift cizgiyi gittim kan verdim iste ozamn eski gunlerim aklima geldi heyecanlandim stres oldum ama eskiden olsa simdiye kadar dr a gitmistim kafayi yemistim simdi buyuyo nasilsa diye rahatim kizlar sizden ricam rahat olun bu isler bole oluyomus rahatlik ve psikoloji evdeyseniz girin ise calisin isteyseniz milleti dinlemeyin olmuyo diyin kapatin konuyu sallamayim pko falan engel degi tek engel psikolojiii...
Ee bende öyleydim duzensiz adet goruyodum ondan anlamadim zaten ha bugun adet olcam ha yarin en son megersem hamileymisim ama ben sezeryanla dogum yaptim ve doktorum benim kistlerimi patlatti hepsi sonmuslerdi yani dogumdan sonra duzenli adet goruyodum yani gunu net degildi ama her ay gruyodum zaten dr a da kistler ne durumda kontrol icin gitmistim dr yumurtan var bilmem kac mm fala n dedi ama ben ihtimal vermedigim icin hic dr dinlemedim bile sadece dedigini yaptim hatta igneyi devlet karsilasin diye gittim hastaneden rapor almaya beni eczaneye gonderdiler bekle allah bekle en son hastaneden aradilar eczaneyi devlet karsilamiyo zaten yeni dogum yapmis diye olsun dedim sen ucretli ver aldim igneyi geldim sonrada esimede diyorumki aman aldim ama bosunada para verdim olmaz nasilsa olan parama oldu diye o derece vurdumduymazdik yanigercekten öyle yazdıkların beni cok etkiledi allah sag saglim kaçağına almayı nasip etsin bende pokuluyum ama öyle ileri derecede degil cok şükür sadece adet düzensizliği var 2 yada 3 ayda bir oluyorum baska sıkıntı yok bu ay 2. iğnem bu bakalım hayırlısı
Ee bende öyleydim duzensiz adet goruyodum ondan anlamadim zaten ha bugun adet olcam ha yarin en son megersem hamileymisim ama ben sezeryanla dogum yaptim ve doktorum benim kistlerimi patlatti hepsi sonmuslerdi yani dogumdan sonra duzenli adet goruyodum yani gunu net degildi ama her ay gruyodum zaten dr a da kistler ne durumda kontrol icin gitmistim dr yumurtan var bilmem kac mm fala n dedi ama ben ihtimal vermedigim icin hic dr dinlemedim bile sadece dedigini yaptim hatta igneyi devlet karsilasin diye gittim hastaneden rapor almaya beni eczaneye gonderdiler bekle allah bekle en son hastaneden aradilar eczaneyi devlet karsilamiyo zaten yeni dogum yapmis diye olsun dedim sen ucretli ver aldim igneyi geldim sonrada esimede diyorumki aman aldim ama bosunada para verdim olmaz nasilsa olan parama oldu diye o derece vurdumduymazdik yani
anladım canım bende kist yokmuş çok sayıda küçük yumurta varmış bende iki sezaryen geçirdim iki kızım var 3. uğraşıyorum kısmet se ilk tedavisiz kaldı haberim yoktu bile 2 ci yumurta geliştirici hap ve çatlama iğnesi vermişti ama olmadı bende ara verdim ummadığım anda hamile kalmışım haberim yoktu bile şimdi sıra 3. de allah izin verirseEe bende öyleydim duzensiz adet goruyodum ondan anlamadim zaten ha bugun adet olcam ha yarin en son megersem hamileymisim ama ben sezeryanla dogum yaptim ve doktorum benim kistlerimi patlatti hepsi sonmuslerdi yani dogumdan sonra duzenli adet goruyodum yani gunu net degildi ama her ay gruyodum zaten dr a da kistler ne durumda kontrol icin gitmistim dr yumurtan var bilmem kac mm fala n dedi ama ben ihtimal vermedigim icin hic dr dinlemedim bile sadece dedigini yaptim hatta igneyi devlet karsilasin diye gittim hastaneden rapor almaya beni eczaneye gonderdiler bekle allah bekle en son hastaneden aradilar eczaneyi devlet karsilamiyo zaten yeni dogum yapmis diye olsun dedim sen ucretli ver aldim igneyi geldim sonrada esimede diyorumki aman aldim ama bosunada para verdim olmaz nasilsa olan parama oldu diye o derece vurdumduymazdik yani
Ins canımanladım canım bende kist yokmuş çok sayıda küçük yumurta varmış bende iki sezaryen geçirdim iki kızım var 3. uğraşıyorum kısmet se ilk tedavisiz kaldı haberim yoktu bile 2 ci yumurta geliştirici hap ve çatlama iğnesi vermişti ama olmadı bende ara verdim ummadığım anda hamile kalmışım haberim yoktu bile şimdi sıra 3. de allah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?