Bugun catlatma ignesinin 17.gunu idrar testleri pozitif dun ve bugun yanlis olabilirmi ignenin etkisi falan bi bakarmisiniz
Silik testler ama canım ondan endiselendimİğnenin etkisi olamaz canım hayırlı olsun tebrik ederimm :))
Silik testler ama canım ondan endiselendim
Ya verdim kan sabahtan ama saglik ocaginda oda yarin cikicakmis ay beklemej zor geliyo endiseleniyorum kotu bisey olcak diyeTestler silik değil gayet net canımKan verecek misin?
Ya verdim kan sabahtan ama saglik ocaginda oda yarin cikicakmis ay beklemej zor geliyo endiseleniyorum kotu bisey olcak diye
inş bakalım hayirlisi heyecanlandim bak sen ole diyinceBırak endişeyi tadını çıkar sonuç bayaa yüksek gelecek gibi :))
Peki ben şimdi hamileysem nekadarlık hamile oluyorum
Ben 14 subatta adet oldum 6 martta kontrole gittim 1 yumurtan var ama catlamamis gec kalmis dedi bunu degerlendirelim dedi 6 martta aksam 10 da ignemi yaptim iste
5 haftaliga gore sanki silik gibi testler amaCanım 5 haftalık falan çıkar adet tarihine göre ama geç döllenme olasılığında var dr.un dediğine göre yani 4-5 hafta arası diyelim biz :)
5 haftaliga gore sanki silik gibi testler ama
Sagol canım aslinda bi dogum yaptim ama onu 3.5 aylıkken ogrendim ondan ilk baslarda olan bitenden habersizim pek bi bilgim yok canimDeğil canım merak etme sen şu an iğneye göre 3.haftanın içindesin daha ama sat a göre hesaplayınca 4-5 haftalık çıkıyor. Dr.un bu durumu bildiği için seni ayrıntılı bilgilendirir endişe etme şu an her şey normal
Sagol canım aslinda bi dogum yaptim ama onu 3.5 aylıkken ogrendim ondan ilk baslarda olan bitenden habersizim pek bi bilgim yok canim
Cihazdaymis canım bekliyorum bakalimSağlık ocağından barkod aldıysan sistemden arada kontrol et geç de olsa sonuç çıkıyor bazen :) bize de haber ver sonucu alınca mutlaka canım tekrar tebriklerr :))
Cihazdaymis canım bekliyorum bakalim
Hala yok deli olcamHadi hayırlısı :)
sonucu bildir cnm yuksek ihtimalle hamilesin yarn sabah cikar sen arada kntrol et sonucu doktora goster bide ultrason muaynesi ol hayirli olsn diyelim simdiden cnm darisi bizlere beklemedeyz ay sonuna kadrHala yok deli olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?