Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ben 14 subatta adet oldum 6 martta kontrole gittim 1 yumurtan var ama catlamamis gec kalmis dedi bunu degerlendirelim dedi 6 martta aksam 10 da ignemi yaptim iste

Ben 14 subatta adet oldum 6 martta kontrole gittim 1 yumurtan var ama catlamamis gec kalmis dedi bunu degerlendirelim dedi 6 martta aksam 10 da ignemi yaptim iste

Canım 5 haftalık falan çıkar adet tarihine göre ama geç döllenme olasılığında var dr.un dediğine göre yani 4-5 hafta arası diyelim biz :)

5 haftaliga gore sanki silik gibi testler ama

Değil canım merak etme sen şu an iğneye göre 3.haftanın içindesin daha ama sat a göre hesaplayınca 4-5 haftalık çıkıyor. Dr.un bu durumu bildiği için seni ayrıntılı bilgilendirir endişe etme şu an her şey normal

Sagol canım aslinda bi dogum yaptim ama onu 3.5 aylıkken ogrendim ondan ilk baslarda olan bitenden habersizim pek bi bilgim yok canim

Sagol canım aslinda bi dogum yaptim ama onu 3.5 aylıkken ogrendim ondan ilk baslarda olan bitenden habersizim pek bi bilgim yok canim

Sağlık ocağından barkod aldıysan sistemden arada kontrol et geç de olsa sonuç çıkıyor bazen :) bize de haber ver sonucu alınca mutlaka canım tekrar tebriklerr :))

Hala yok deli olcam
sonucu bildir cnm yuksek ihtimalle hamilesin yarn sabah cikar sen arada kntrol et sonucu doktora goster bide ultrason muaynesi ol hayirli olsn diyelim simdiden cnm darisi bizlere beklemedeyz ay sonuna kadr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…