Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canım benimm inşallah bu ay güler yüzünüz evet varlığını hissetmek bile çok güzel evet canım 15 kasım gibi gözüküyor ama bakalım hayırlısı sezeryan olacak zaten muhtemelen daha erken olur heralde sağlıkla doğsunda hayırlısı bakalım canım

insallah cnm bnm saglikli olsunda dogumu kolay olsun gerisi onemli degil neden sezeryan olur buyuk ihtimal dedin? kişlik kiyafetler alirsin bol bol ilk aylar bende cok isterim kis bebegi bizim buralar sicakta cekilmiyor

insallah cnm bnm saglikli olsunda dogumu kolay olsun gerisi onemli degil neden sezeryan olur buyuk ihtimal dedin? kişlik kiyafetler alirsin bol bol ilk aylar bende cok isterim kis bebegi bizim buralar sicakta cekilmiyor
Canım kızım var 10 yaşında onu sezeryanla doğurdum o yüzden. evet iyi olur yaza büyür biraz kışın evden içeri büyür.Kızımıda ocakta doğurmuştum yazın iyi olmuştu ama sıcaklarda diş çıkartırken sıkıntı olmuştu biraz

anladm cnm belki normal olr cnm hic belli olmaz saglikli olsunda dogru yazinda cocuk buyutmek zor hamileligide dogumuda zor hayirlisi olsun bizim icin :)

evdet cnm Bende bide asıl kotu olan iliski esnasinda sol kasigima kramp griyor baski ve agri olustu bu denemelerde cok zorlandm iliski esnasinda sadece.... sen yasadin mi bole birsey ?
yok canım ilişki de sıkıntı olmuyor benim ağrı yok sadece isteksizlik var yaa ee tabi eşim de beni isteksiz görünce oda öyle oluyor acaba doktor ra dersem bir ilaç falan verirmi bana (

canım nerde oturuyor sun sen bizim de çok sıcak oluyor ben aydın da oturuyorum

canım nerde oturuyor sun sen bizim de çok sıcak oluyor ben aydın da oturuyorum
vitamin falan verebilir cnm ama isteksizlik genelde bebek icin planlanan iliskide olr bnmde 2ci gunden sora istek olmuyor yorgun oluyorum ara vermedim gun asiri devam ediyorum uzun tutucam iliskiyi bu ay ole deniyorum... antalyada yasiyorum ben cnm aydinda cok sicaktir ins kis bebeğimiz olur

evet antalya da sıcak zeten çocuk isterken öyle oldum ben psikolojik galiba sosyal medya hesabın varmı

Mrb çok sevindm cnm Rabbim sağlıkla kucağna almayı nasip etsin bende çatlatma iğnesinin 11.günü ilişkininde 9.günü test yaptrdm anladığm kadryla sende aşılamının 9.günü yaptrmşsın testi bana umut oldu biraz değerim <2 çıktı inşallah erken yaptrmşmdır

Adetin kaç gün geçince kaç çıkmıştı kan değerin@zırıltı

Son düzenleme:
Sağol canım çok teşekkür ederim darısı sana olsun inşallah.ilişkiye kesintisiz devam ettinse şansın daha yüksek.ben sonuç 1.4 çıktığı için adetimi bekledim canım hatta o kadar umutsuzdum ki 5 günde geçmesini bekledim.gecikmede çatlama iğnesindendir belki dedim.Ama elhamdülillah sonucu öğrendiğimiz gün keseyi bile gördük adetin ne zaman senin canım bence adetten 1 gün önce falan çıkar yada adetini bekle canım kasma kendini sabırlı ol idrar testi yapıp kafanıda bulandırma direk kan ver canım

Adetim 23 mart iğneden sonra 10güne kadar gün aşırı ilişkiye dewam ettik inş cnm ya çok sağol inş vardır ya adetin 5gün geçicnke bhcg kaç çıktı peki

Bugun catlatma ignesinin 17.gunu idrar testleri pozitif dun ve bugun yanlis olabilirmi ignenin etkisi falan bi bakarmisiniz

Eklentiler

• 20180322_141801.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 86
  • 20180322_091012.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…