Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
bencede test yaptir canim boyle de icin icini yemiyo mu zaten ogren kafan rahatlasin...
Ay canım hemde nasıl idrar testiyle çıkmaz dedi bir arkadas ben de birkaç gün geçsin klomen gecikme yapıyor ya bekleyeyim dedim ama

Ay inşallah canım kesin olmaz sanırım yada ümitlendirmeyeyim kendimi çünkü çok yıprandım canım kaç aydır bekle olmuyor
bilmiyorum seni de umitlendirmek istemiyorum ama icime olumlu.dogdu senin.hakkinda:) ayrica klomen herzaman gecikme yapmiyor bende yapmamisti yani :)

bilmiyorum seni de umitlendirmek istemiyorum ama icime olumlu.dogdu senin.hakkinda:) ayrica klomen herzaman gecikme yapmiyor bende yapmamisti yani :)
Canım idrar testi yaptım şimdi negatif üzüldüm ama sabah idrarı mi olmalı yada idrar testi için erken mi moralim çok bozuldu

Canım idrar testi yaptım şimdi negatif üzüldüm ama sabah idrarı mi olmalı yada idrar testi için erken mi moralim çok bozuldu
canım sen klomen sonrası ovitrelle mi yaptın?kaç gün geçti?bende test yapmamak için zor duruyorum .günümdeyim napsam bilemedim

canım sen klomen sonrası ovitrelle mi yaptın?kaç gün geçti?bende test yapmamak için zor duruyorum .günümdeyim napsam bilemedim
Canım klomen den sonra pregnly kullandım bugün 14.günüm ayrıca adet günüm olmadım arada karnım ağırıyor o kadar idrar testin de çıkmaz belki ya yada öyle inanmak istiyorum

Canım klomen den sonra pregnly kullandım bugün 14.günüm ayrıca adet günüm olmadım arada karnım ağırıyor o kadar idrar testin de çıkmaz belki ya yada öyle inanmak istiyorum
bende pregnly benzeri ovitrelle kullandım bekliyorum 12 gündür..sanki benimde karnım ağrıyo ama daha adetime 1hafta var..geçen ay 6gün önce geldi adetim doktor iğneden olmuştur dedi..ümitlensem mi vazgeçsem mi bilemedim..

Canım ben de bilemedim ki bugün olmam gerekirdi olmadım belki klomen yaptı sence idrar testinde çıkar mı olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…