kan testi tam guvelir olur insallah hayirli haberler verirsinn... olmadi iki dakka camasir suyu testini dene:)bencede test yaptir canim boyle de icin icini yemiyo mu zaten ogren kafan rahatlasin...
Ay canım hemde nasıl idrar testiyle çıkmaz dedi bir arkadas ben de birkaç gün geçsin klomen gecikme yapıyor ya bekleyeyim dedim amabencede test yaptir canim boyle de icin icini yemiyo mu zaten ogren kafan rahatlasin...
Belli olur cnm . en azndan kfan rahat etsin negatf cksada uzulme cnku hcg ilk kanda artis gosterio. Ama byuk ihtmal idrarda sonuc alrsin hadi koss hemn yapp bzede yaz cabuukk :)İdrar testiyle belli olur mu ay nasıl heyecan yaptım
Ay canım o nasıl oluyor hemen deneyeyimkan testi tam guvelir olur insallah hayirli haberler verirsinn... olmadi iki dakka camasir suyu testini dene:)
bende bu sitede dun aksam gordum idrarina camasir suyu dok bira kopugu gibi olursa pozitif eger kopurup sonra normale donerse negatifAy canım o nasıl oluyor hemen deneyeyim
hatta videolari bile var :)bende bu sitede dun aksam gordum idrarina camasir suyu dok bira kopugu gibi olursa pozitif eger kopurup sonra normale donerse negatif
Canım izledim evet çok ilginç yapayım bi eşime de söyledim test alacak ay çok heyecanlandım nasip artık ama hepimizin olsun artık meleklerihttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...nek-olsun-sizlere.766938/page-4#post-37641685
burda videolarla gostermis ne kadar dogru bilmiyorum bende tesadufen denk geldim
Canım yaptım köpürdü boza gibı birsey olduhatta
hatta videolari bile var :)
hadi yaaa:))hadi insallahhh cok sevindimmmmm yarin da kan testi yaptir kesinlikleeCanım yaptım köpürdü boza gibı birsey oldu
Ay inşallah canım kesin olmaz sanırım yada ümitlendirmeyeyim kendimi çünkü çok yıprandım canım kaç aydır bekle olmuyorhadi yaaa:))hadi insallahhh cok sevindimmmmm yarin da kan testi yaptir kesinliklee
bilmiyorum seni de umitlendirmek istemiyorum ama icime olumlu.dogdu senin.hakkinda:) ayrica klomen herzaman gecikme yapmiyor bende yapmamisti yani :)Ay inşallah canım kesin olmaz sanırım yada ümitlendirmeyeyim kendimi çünkü çok yıprandım canım kaç aydır bekle olmuyor
Canım idrar testi yaptım şimdi negatif üzüldüm ama sabah idrarı mi olmalı yada idrar testi için erken mi moralim çok bozuldubilmiyorum seni de umitlendirmek istemiyorum ama icime olumlu.dogdu senin.hakkinda:) ayrica klomen herzaman gecikme yapmiyor bende yapmamisti yani :)
canım sen klomen sonrası ovitrelle mi yaptın?kaç gün geçti?bende test yapmamak için zor duruyorum .günümdeyim napsam bilemedimCanım idrar testi yaptım şimdi negatif üzüldüm ama sabah idrarı mi olmalı yada idrar testi için erken mi moralim çok bozuldu
Canım klomen den sonra pregnly kullandım bugün 14.günüm ayrıca adet günüm olmadım arada karnım ağırıyor o kadar idrar testin de çıkmaz belki ya yada öyle inanmak istiyorumcanım sen klomen sonrası ovitrelle mi yaptın?kaç gün geçti?bende test yapmamak için zor duruyorum .günümdeyim napsam bilemedim
Canım yaptım malesef negatifBelli olur cnm . en azndan kfan rahat etsin negatf cksada uzulme cnku hcg ilk kanda artis gosterio. Ama byuk ihtmal idrarda sonuc alrsin hadi koss hemn yapp bzede yaz cabuukk :)
bende pregnly benzeri ovitrelle kullandım bekliyorum 12 gündür..sanki benimde karnım ağrıyo ama daha adetime 1hafta var..geçen ay 6gün önce geldi adetim doktor iğneden olmuştur dedi..ümitlensem mi vazgeçsem mi bilemedim..Canım klomen den sonra pregnly kullandım bugün 14.günüm ayrıca adet günüm olmadım arada karnım ağırıyor o kadar idrar testin de çıkmaz belki ya yada öyle inanmak istiyorum
Canım ben de bilemedim ki bugün olmam gerekirdi olmadım belki klomen yaptı sence idrar testinde çıkar mı olsaydıbende pregnly benzeri ovitrelle kullandım bekliyorum 12 gündür..sanki benimde karnım ağrıyo ama daha adetime 1hafta var..geçen ay 6gün önce geldi adetim doktor iğneden olmuştur dedi..ümitlensem mi vazgeçsem mi bilemedim..
merhaba cnm tedavin hayırlı olsun inş. olumlu sonuçlanır bende salı günü oldum iğne
bazen stressten etkiliyoruz adet günümüzü bile..bence yarın bir kan testi yaptır için rahatlasınCanım ben de bilemedim ki bugün olmam gerekirdi olmadım belki klomen yaptı sence idrar testinde çıkar mı olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?