• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canm

Akinti bndede oluo sari gbi beyaz gbi yumrtam catlams ondan olmstr seninkide ayruca nerden biliosunki belkide hamilesindr :KK66: dort gun bkle idtar testi yp tatlim hrsey gonlunce olsun

umutlanmak istemiyorum bu 11.ayımdı sözde hiç bir sorun yok ama hamilede kalamıyorum en son gittiğim doktor her şey bebek için hazır ve gayet güzel dedi 18 mm yumurta varken iğne oldum 3 gün üst üste deneyin dedi denedik ama ben kimseden duymadım gibi lekelenmeler yaşadıklarını onun için umutlu değilim.

Merhaba Canım. Değişiklik var mı sizlerde ? Benim alnimda sivilceler çıktı cumartesi de katlanabilecegim bi bas agrisi çektim. Olmayacak sanırım benim. Belirtim hic yok arada belim ağrıyor o kadar. O da çok doğal geliyor.
Göğüs uclarim düğme gibi oldu,dokununca aciyor ama arada regl öncesi de oluyor böyle. 3. Gündür ara ara mide yanmasi var. O da margarine pek alisik değilim, hamur isine kullandim ondan olabilir. Belinde pek Birsey yok öyle enikonu hissedilen. Regl olacakmisim gibi sancim oluyor arada. Bi de agzimin kenarları yara oldu. Akinti var ama normal. Birsey de hissettiğim yok. Nedense ümitli değilim. bakalim az kaldi. Günü gelince anlayacagiz. Hayirlisi artik.

Arkadaşlar benim bu ay ikinci çatlama ignem bugün 10.gunum.fakat geçen ay
da bu ay da igneyi olduktan sonra arada bir
lekelenmem oluyor ne kahverengi ne kırmızı
açık kahverengi ve sari karışımı bir şey.igne
olunca sizlerde de oldu mu.birde catlama
iğnesi oldugumun ertesi günü kasiklarim
agrida ve hafif kanama oldu.o gündür ara ara
lekelenmem devam ediyor. Hamile Değilim
onun farkındayım ama bu lekelenme normal
mi onu merak ediyorum

Doktoruna sormadin mi canim. Bende en ufak bir lekelenme olmadi. 25 inde oldum ben de catlatma iğnesini.

Farklı olarak iğnenin 18.günü hasta oldum

Uzulme canim ya. Zamanki gelmemiş daha demek ki. Epey merak etmiştim seni. Normalde kac günde adet oluyorsun? Benim tahmini bat 14. Gün de o yüzden soruyorum. Ovitrelleden dolayi gecikme mi oluyor yoksa normal bat zamanin mi?

Uzulme canim ya. Zamanki gelmemiş daha demek ki. Epey merak etmiştim seni. Normalde kac günde adet oluyorsun? Benim tahmini bat 14. Gün de o yüzden soruyorum. Ovitrelleden dolayi gecikme mi oluyor yoksa normal bat zamanin mi?
Cumartesi olmam lazımdı normalde canım pazar oldum ama bi dün oldum bugün kahverengi akıntı sadece. Dün böyle çok ağrıyor bi Parça düşürdüm anlamadım

ebruubolukayaa, post: 37603710, member: 633432"]Cumartesi olmam lazımdı normalde canım pazar oldum ama bi dün oldum bugün kahverengi akıntı sadece. Dün böyle çok ağrıyor bi Parça düşürdüm anlamadım

Bir gun sarkmis sadece o zaman. Tecrübesi olan var mi acaba o parca dediğin düşük olabilir mi?

Bir gun sarkmis sadece o zaman. Tecrübesi olan var mi acaba o parca dediğin düşük olabilir mi?
Vallahi bilmiyorum canım çok ağrılı böyle videolarda resimlerde kürtaj yapılan bebek parçalarını gösteriyorlar ya o tarz zar gibi et parçasıydı anlamadım

Canlar size bsey dicem :) igneden sonraki 8.gunum dr soledi yumrtamn catladgni bgun idrar testi almistim bes alti gun snra ypim die dyanamadim yptim ilk tek czgi ckti 15dk snra fln ikinci czgi acik pembe cikti. Gunume dha var umutlanmiorum fzla gunm gecmedgnden ama yinede belki diorum :) szce?? Varmi bnm drumumda olup hamile klan bebeklerimm..

Canlar size bsey dicem :) igneden sonraki 8.gunum dr soledi yumrtamn catladgni bgun idrar testi almistim bes alti gun snra ypim die dyanamadim yptim ilk tek czgi ckti 15dk snra fln ikinci czgi acik pembe cikti. Gunume dha var umutlanmiorum fzla gunm gecmedgnden ama yinede belki diorum :) szce?? Varmi bnm drumumda olup hamile klan bebeklerimm..
Canım 14. Veya 15.gününden önce yapılan testler iğnenin etkisiyle pozitif çıkar inşallah gebesindir

selam kizlar bende pko luyum gecen ay klomen kullandim yumurtam kendiliginden catladi ama catlamadan 2 gun sonra adet oldum. bu ay serephone kullandim 28 ekim sali igne oldum doktor cuma gunu gel catlamismi bakalim dedi ama gidemedim:( ikinci gun siddetli agrim oldu sonra azaldi simdi neredeyse hic yok sadece akinti basladi...sizde de akinti var mi cok korkuyorm tekrar adet olmaktan surekli kendimi dinliyorum elimde olmadan...

Kızlar bende klomen kullaniyorum bu üçüncü ilk iki ddenemede klomenden sonra catlatma iğnesi de vermişti doktor.doktor değiştirdin serephone verdi kontrol etti sagda uc adet catlamak uzere yumurta oldugunu soyledicatlatma iğnesi vermedi.biyolojik olarak catlatma iğnesinin faydasi olmadigindan vermeyecem dedi.kafan karisti boyle birşeyduydunuzmu.yine adet zamanim ve bu aayda tutmadigini hissediyorum

Bende 20.10.2014 te vurulmuş tüm iğnesi. Şimdi test yaptım negatif yaaa 15 gün geçmişti üstünden. Gene olmadı sanirim
Bırakmak yok tedaviyi ben her ay negative den sonra daha istekle gidiyorum doktora. Hayırlısı olsun canım. Üzülme. Inşallah Rabbim bizlere de nasip etsin. Bugün de igneden sonra 10. Gun ve hic bir sey hissetmiyorum

Taydin sen.ne yaptin merak ettim belirtilerimiz.sanki ayni ama benimde pek.umidim yok.. Dun 11. Gundu test yaptim ama negatifti.. Senin kac gun oldu ovitrelle vurulali ?

Bırakmak yok tedaviyi ben her ay negative den sonra daha istekle gidiyorum doktora. Hayırlısı olsun canım. Üzülme. Inşallah Rabbim bizlere de nasip etsin. Bugün de igneden sonra 10. Gun ve hic bir sey hissetmiyorum

4. Klomen denemesindeyiz . Sabah testte çıkmadı ama hala bişey yok. Ins. Test yanlıştır. Senin kaçıncı denemem canım

Kizlar bnm anlmadgm ovitrelleden belli bi sure sonra poztf ckmasi nden igneye bagli .. Sonucta ustunden kac gun gecio ignenin etkisinden diolar anlamiyorum

Back