• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
​Ovitrelle iğnesinden sonraki 17. gün regl oldum...

ben de pregnly vuruldum 17. gün adet oldum. ilk sefer 15.gün olmuştum. 2 gün kesin hamileyim diye dolaştım. 17. gün gittim idrar testi aldım 2 adet. silik çıkarsa tekrar yaparım diyordum. eve geldim adet oldum.:14:

Canım bende 19.gün oldum ve gerçekten 15.günü geçtim kesin hamileyim diyordum:((amin canımmm gerçekten çok zor yaşadıklarımız buna da şükür Allah hepimizin yardımcısı olsun..

çok kötü bir duygu yaaa. benim de 17. gün oldu ve eşim çok umutlandı. belki şimdi babayım deyip duruyordu, adet odum. çok moralim bozuldu. hamile değilsem de bekletmeden olsun :47:

selam kızlar bende sorun yok ama doktorum hızlı olması için yumurta geliştirici hap yada igne verelim kücük dozda hemen olsun dedi adet olunca gitcem ne yapacak hiç bir fikrim yok bilgisi olanlar yazarsa sevinirim

slm kızlar ben de çatlatma iğnemi 30 aralıkta vuruldum adet günüm 18 ocak şimdi kan testi yaptırsam cıkarmı acaba yoksa cok mu erken ?

slm kızlar ben de çatlatma iğnemi 30 aralıkta vuruldum adet günüm 18 ocak şimdi kan testi yaptırsam cıkarmı acaba yoksa cok mu erken ?

bence erken canım benımde 30 aralık benımde adet gunum 15 ocak çok erken canım iğnenın üzerinden bı 14 ,15gun gecmesı gerekıyo

yok canım degılım haftaya bugun bellı olacak ınşallah takvıme gelınce topigimizde sureklı bu konulardan içimiz karardı bıraz eglence olsun kafamız dagılsın dıe yaptık:34:

anladım canım iyi yapmışsınız bu donemlerde moralin yüksek olması çok önemli .. inşallah hamişsindir ..iğneyi 1 gün arayla vurulmuşuz ben de bekliyorum ..

Bugün adetimin 28. günü, çatlama iğnesinden sonraki de 17. günüm. Henüz adet olmadım. Sabah idrarda test yaptım negatif çıktı :'(( Kan verdim sonra da öğlen çıkacak ama galiba bu ayda olmadı. Çok üzülüyorum :(

Selam kizlar ben yeni üye oldum ve ilk kez yaziyorum, 4yildir evliyim 2,5senedir bebis bekliyoruz. 1 subat ta ilk asilamam yapildi bugün idrar testi yaptim baya baya negativ cikti dünyam yikildi cok kötü oldum cok olumlu hisler vardi icimde:( yok olup yerini hüzüne biraktilar:( acaba hcg daha idrarima karismamis olabilirmi? Pregnyl ignesini 30.01.ta 18mm yumurtayla olmustum. Adetim gelicek gibi belirtiler asilamadan sonra basladi ve düne kadarda devam etti/ediyor. Simdiden tskler

Selam kizlar ben yeni üye oldum ve ilk kez yaziyorum, 4yildir evliyim 2,5senedir bebis bekliyoruz. 1 subat ta ilk asilamam yapildi bugün idrar testi yaptim baya baya negativ cikti dünyam yikildi cok kötü oldum cok olumlu hisler vardi icimde:( yok olup yerini hüzüne biraktilar:( acaba hcg daha idrarima karismamis olabilirmi? Pregnyl ignesini 30.01.ta 18mm yumurtayla olmustum. Adetim gelicek gibi belirtiler asilamadan sonra basladi ve düne kadarda devam etti/ediyor. Simdiden tskler

Merhaba kizlar adetim geldi ve bu seferlik de annelige adim atamadim......

Herkese allah sağlıklı bebiş versin...bende tedavi görüyorum paylaşmak anlatmak ve dinlemek istiyorum bizi bizden başkası anlayamaz ...paylaşalım lütfen

Adetin 15. gunu catlatma ignesi vuruldum bugunde igne vurulali 18 gun olmustu ve adet oldum..
Bu 3. klomen deneyisimizdi artik igneli tedaviye geciyoruz :31:

arkadaşlar sze biraz umut olmak için hikayemi anlatayım. 1,5 yıllık evlyim ve pko'luyum. Genç kızlığımdan beridir adetlerim hep düzensiz. Eşime ilk test yapıldığında sayı ve morfoloji çok düşük çıkmıştı birkaç ay sonra test tekrarlandı herşey normal dediler. 2 defa klomen+ovitrelle kullandım ama sonuç alamadım.En son bu ay 5 şubatta tek yumurtama aşılama yapıldı. İlk aşılama tutmaz dediler çok umutsuzdum hiç bir belirtimde yktu annemin ısrarlarıyla dün test yaptım vee sonuç anında gayet net bi çift çizgi.bugün de kan vermeye gidicem. Allahım dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu o çift çizgiyi gördüm yaa şkürler olsun.

arkadaşlar sze biraz umut olmak için hikayemi anlatayım. 1,5 yıllık evlyim ve pko'luyum. Genç kızlığımdan beridir adetlerim hep düzensiz. Eşime ilk test yapıldığında sayı ve morfoloji çok düşük çıkmıştı birkaç ay sonra test tekrarlandı herşey normal dediler. 2 defa klomen+ovitrelle kullandım ama sonuç alamadım.En son bu ay 5 şubatta tek yumurtama aşılama yapıldı. İlk aşılama tutmaz dediler çok umutsuzdum hiç bir belirtimde yktu annemin ısrarlarıyla dün test yaptım vee sonuç anında gayet net bi çift çizgi.bugün de kan vermeye gidicem. Allahım dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu o çift çizgiyi gördüm yaa şkürler olsun.

canım bende aşılama yaptırdı. Aşılamanı nerde yaptıdın paylabilir misin.

Back