- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.885
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
​Ovitrelle iğnesinden sonraki 17. gün regl oldum...
Canım bende 19.gün oldum ve gerçekten 15.günü geçtim kesin hamileyim diyordum(amin canımmm gerçekten çok zor yaşadıklarımız buna da şükür Allah hepimizin yardımcısı olsun..
slm kızlar ben de çatlatma iğnemi 30 aralıkta vuruldum adet günüm 18 ocak şimdi kan testi yaptırsam cıkarmı acaba yoksa cok mu erken ?
bence erken canım benımde 30 aralık benımde adet gunum 15 ocak çok erken canım iğnenın üzerinden bı 14 ,15gun gecmesı gerekıyo
sen hamişmisin peki arkadaşım
yok canım degılım haftaya bugun bellı olacak ınşallah takvıme gelınce topigimizde sureklı bu konulardan içimiz karardı bıraz eglence olsun kafamız dagılsın dıe yaptık![]()
anladım canım iyi yapmışsınız bu donemlerde moralin yüksek olması çok önemli .. inşallah hamişsindir ..iğneyi 1 gün arayla vurulmuşuz ben de bekliyorum ..
Selam kizlar ben yeni üye oldum ve ilk kez yaziyorum, 4yildir evliyim 2,5senedir bebis bekliyoruz. 1 subat ta ilk asilamam yapildi bugün idrar testi yaptim baya baya negativ cikti dünyam yikildi cok kötü oldum cok olumlu hisler vardi icimdeyok olup yerini hüzüne biraktilar
acaba hcg daha idrarima karismamis olabilirmi? Pregnyl ignesini 30.01.ta 18mm yumurtayla olmustum. Adetim gelicek gibi belirtiler asilamadan sonra basladi ve düne kadarda devam etti/ediyor. Simdiden tskler
arkadaşlar sze biraz umut olmak için hikayemi anlatayım. 1,5 yıllık evlyim ve pko'luyum. Genç kızlığımdan beridir adetlerim hep düzensiz. Eşime ilk test yapıldığında sayı ve morfoloji çok düşük çıkmıştı birkaç ay sonra test tekrarlandı herşey normal dediler. 2 defa klomen+ovitrelle kullandım ama sonuç alamadım.En son bu ay 5 şubatta tek yumurtama aşılama yapıldı. İlk aşılama tutmaz dediler çok umutsuzdum hiç bir belirtimde yktu annemin ısrarlarıyla dün test yaptım vee sonuç anında gayet net bi çift çizgi.bugün de kan vermeye gidicem. Allahım dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu o çift çizgiyi gördüm yaa şkürler olsun.