- Konu Sahibi Tatli Limon
-
Eşine söyle o yapsın sana kolun kaba etinden youtube da videoları var açıp bakabilirsinMerhaba hanımlar. Bir senedir evliyim bir düşüğüm var . Doktorum yumurta takibi yaptı ve şu an yeterli büyüklüğe gelmiş dedi. İlk başlarda hiç gelismiyordu ve bir anda büyümüş sanırım. Bana yarın ovitrelle iğnesini yap dedi saat 11 de. Sonra da gün aşırı birliktelik önerdi. İlk defa yapcam bu ilacı tecrübeli arkadaşlar var mı burda? Evde mi yapayım iğneyi yoksa acilden mi? Resim de atıyorum altında yazan 2.05 yumurta büyüklüğü mü?
Teşekkür ederimEşine söyle o yapsın sana kolun kaba etinden youtube da videoları var açıp bakabilirsin
Kullanıp yardım edecek kimse yok mu acabaMerhaba hanımlar. Bir senedir evliyim bir düşüğüm var . Doktorum yumurta takibi yaptı ve şu an yeterli büyüklüğe gelmiş dedi. İlk başlarda hiç gelismiyordu ve bir anda büyümüş sanırım. Bana yarın ovitrelle iğnesini yap dedi saat 11 de. Sonra da gün aşırı birliktelik önerdi. İlk defa yapcam bu ilacı tecrübeli arkadaşlar var mı burda? Evde mi yapayım iğneyi yoksa acilden mi? Resim de atıyorum altında yazan 2.05 yumurta büyüklüğü mü?
Ben karından oldum. Göbek deliğinin iki parmak aşağı ve iki parmak sağından kaba eti sıkıp vurdum. Kendm yaptım acı falan hissetmiosn zatenKullanıp yardım edecek kimse yok mu acabailk defa kullanicam da ben
Evet videosunu izledim o da öyle yapmıştı. İşe yaradi peki sizde acabaBen karından oldum. Göbek deliğinin iki parmak aşağı ve iki parmak sağından kaba eti sıkıp vurdum. Kendm yaptım acı falan hissetmiosn zaten
Merhaba canım Bende Bi kaç kez kullandım iğneyi ilk zamanlar kendim cesaret edemiyordum acile gidiyordum ama yapabilirsen evde de yaparsın minicik ince Bi ucu var zaten Göbekten yap daha etkili diye okumuştum Bi yerdeKullanıp yardım edecek kimse yok mu acabailk defa kullanicam da ben
Aynen bu şekildeBen karından oldum. Göbek deliğinin iki parmak aşağı ve iki parmak sağından kaba eti sıkıp vurdum. Kendm yaptım acı falan hissetmiosn zaten
Çok teşekkür ederim canım.Merhaba canım Bende Bi kaç kez kullandım iğneyi ilk zamanlar kendim cesaret edemiyordum acile gidiyordum ama yapabilirsen evde de yaparsın minicik ince Bi ucu var zaten Göbekten yap daha etkili diye okumuştum Bi yerde
Herhangi bi sey hissettin mi peki sonrasında . Teşekkür ederim cevap için ayrıcaBen de pazartesi vuruldum iğneyi eşim yaptı sol kolumun kaba etinden. Önce kolonya ile silsin sonra iğneyi batırırken iki parmağıyla sıksın eti iğneyi soktuktan sonra elini gevşetip ilacı vermeye devam etsin bu kadar
Tam bilmiyorum geçen ay çatlamamış kist yapmış pkos var bende o yüzden bakalım bu ay çatlar mıÇok teşekkür ederim canım.Peki ise yarıyor mu? Burdabi yerde 36 saat sonra çatlıyor yazıyordu .
Üstteki profile dokun ve hesap detaylarına gir . Orda özel mesaj yazıyor oraya yazcan canım.Bende size konu ile alakalı olmayan bişe sorsam ya şu profilin altına yazı yazmışsınız ya onu nasıl nereden yazıyorsunuz bulamadım da yeniyim
Tamam canım çok sağolÜstteki profile dokun ve hesap detaylarına gir . Orda özel mesaj yazıyor oraya yazcan canım.
Bende de pko var ama ara formda yani her ay fazla olmuyor yumurtalarim . Bazen düzenli . İnşallah benimki çatlarTam bilmiyorum geçen ay çatlamamış kist yapmış pkos var bende o yüzden bakalım bu ay çatlar mıama stres yapma rahat ol
İnşallah çatlar kalbini ferah tut Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahBende de pko var ama ara formda yani her ay fazla olmuyor yumurtalarim . Bazen düzenli . İnşallah benimki çatlar
Amin Allah razı olsun. Peki o iğneyi vurduktan sonra doktor gün aşırı ilişki olsun dedi. Sana da aynısını mi dedi doktor.İnşallah çatlar kalbini ferah tut Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Çok soru sordum amaİnşallah çatlar kalbini ferah tut Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
İki defa oldu. İlki bir sene önceydi o tuttu ama iki aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum. Bu ikinci vuruşum bugün 15.gün ama negatif hastalığımı beklyrmEvet videosunu izledim o da öyle yapmıştı. İşe yaradi peki sizde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?