• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle kullananlar yardım eder misiniz

Herhangi bi sey hissettin mi peki sonrasında . Teşekkür ederim cevap için ayrıca 💕
Bu benim 4. İğnem oldu diğer üçünde çatlamamış kist olmuştu bu son gittiğim doktor polikistiksin sen yumurtaların tembel dedi. Ben de saraçoğlunun önerdiği aslanpençesi çayını içtim normalde bir yumurta zor gelişirdi bu ay 2 yumurta birden gelişti ve iğneyi vurduktan sonra diğerlerinde hiç ağrım olmamıştı ama bu sefer kasıklarımda ağrı ve şişkinllik gaz sancısı oldu zaten doktor da kasıkların ağrırsa çatlıyodur demişti ama sonuç ne olacak bilmiyorum ümit kesmek yok 😊

Bu benim 4. İğnem oldu diğer üçünde çatlamamış kist olmuştu bu son gittiğim doktor polikistiksin sen yumurtaların tembel dedi. Ben de saraçoğlunun önerdiği aslanpençesi çayını içtim normalde bir yumurta zor gelişirdi bu ay 2 yumurta birden gelişti ve iğneyi vurduktan sonra diğerlerinde hiç ağrım olmamıştı ama bu sefer kasıklarımda ağrı ve şişkinllik gaz sancısı oldu zaten doktor da kasıkların ağrırsa çatlıyodur demişti ama sonuç ne olacak bilmiyorum ümit kesmek yok 😊
İnşallah olumlu sonuc olur ☺️☘️

Amin Allah razı olsun. Peki o iğneyi vurduktan sonra doktor gün aşırı ilişki olsun dedi. Sana da aynısını mi dedi doktor.
Aynen öyle 36 saat sonra ilk ilişki sonra gün aşırı belki o an çatlamaz sonra çatlarsa diye o şekilde öneriyorlar

İnşallah çatlıyordur canım ya bende umutlandım bak ne zaman içmeye başlıyorsun onu bizde yapalım

İnşallah çatlıyordur canım ya bende umutlandım bak ne zaman içmeye başlıyorsun onu bizde yapalım
İnşallah canım ben onunla ilgili tam net bi cevap bulamadım çayı da adetin 3. Günü almıştım klomenle aynı günde başlamış oldum sabah akşam yemeklerden sonra kaynatıp içiyorum. Adeti de düzene sokuyomuş çok sancılı geçen adetlerde sancıyı azaltıcı etkisi varmış doğal bitki denemekten zarar gelmez tabi soğan kürüyle birlikte başladım destekleyici olsun diye 😊

İnşallah canım ben onunla ilgili tam net bi cevap bulamadım çayı da adetin 3. Günü almıştım klomenle aynı günde başlamış oldum sabah akşam yemeklerden sonra kaynatıp içiyorum. Adeti de düzene sokuyomuş çok sancılı geçen adetlerde sancıyı azaltıcı etkisi varmış doğal bitki denemekten zarar gelmez tabi soğan kürüyle birlikte başladım destekleyici olsun diye 😊
Aynen öyle denemekten zarar gelmez inşallah faydalı olmuştur kaç gün oldu iğneyi yapalı beraber bekleyelim benim iğneden sonra 6.günüm

Bekleyelim canım Pazartesi oldum iğneyi işte o günle birlikte 5. Gün bugün 🙈
İğnenin etkilerini hissediyor musun benim göğüs ağrısı çok fena yaa duramıyorum ağrısından geçen ay femara ile denedik o zaman başladı Bi türlü geçmedi şimdi iğne ile iyice arttı bazen ağlayasım geliyor 🤢🤢

Tamam bu posta yazcaz sonuçları bak inşallah cümlemizin ki olumlu olur yaa gelsin artık şu bebişler 2021 e hamiş olarak girelimmmmm🤩🤩🤩🐣🐣
İnşallah ya. Benim çok umudum olmasa da sizin olur inşallah 🥰 buraya yazın mutlaka çünkü sizin adet dönemi benimkinden yakın heralde ( ki inşallah adet gormezsiniz ) ☺️

İnşallah ya. Benim çok umudum olmasa da sizin olur inşallah 🥰 buraya yazın mutlaka çünkü sizin adet dönemi benimkinden yakın heralde ( ki inşallah adet gormezsiniz ) ☺️
Umut fakirin ekmeği 😄😄 hadi bölüşelim ekmeklerimizi bugün cuma Rabbim inşallah yüzümüzü güldürsün benimki hep iğneden 17 gün sonra geliyor yani tutmazsa 5 yada 6 ocakta gelir halacum🤣 hayır eşim de bende diyoruz Bi git gelme daa 9 ay felan yok yüzsüz anam bu hala çıkıp çıkıp geliyor🤣

Umut fakirin ekmeği 😄😄 hadi bölüşelim ekmeklerimizi bugün cuma Rabbim inşallah yüzümüzü güldürsün benimki hep iğneden 17 gün sonra geliyor yani tutmazsa 5 yada 6 ocakta gelir halacum🤣 hayır eşim de bende diyoruz Bi git gelme daa 9 ay felan yok yüzsüz anam bu hala çıkıp çıkıp geliyor🤣
😂😂 Ne güzel yazmışsın ya eline sağlık. Benim iğne 19. Güne denk geldi biraz tembel ilerliyor . O da kendi dalgasinda bakalım hayırlısı. Benim adet de seninkine yakın inşallah bi dokuz ay gelmez

merhaba bnde 2 gun once çatlatma ıgnesı yaptırdım.bu surecte yaptıklarımızı fıkır olsun dıye paylassak kullanıdıgımız ılaçlar vs?
Olur tabi. Ben bugün yaptım. Ama öncesinde hiç ilaç vs kullanmadım doktor yumurta takibi yapıyordu geçen hafta hiç buyumemisti ama dün gittim güzel büyümüş dedi. Ovitrelle verdi bugün yaptım ben de

😂😂 Ne güzel yazmışsın ya eline sağlık. Benim iğne 19. Güne denk geldi biraz tembel ilerliyor . O da kendi dalgasinda bakalım hayırlısı. Benim adet de seninkine yakın inşallah bi dokuz ay gelmez
İnşallah canım hiç belli olmaz böyle şeyler bak bide ilaçsız büyümüş ne güzel benimkini ilaçla dürtmesen dünyadan haberi yok🤣🤣

merhaba bnde 2 gun once çatlatma ıgnesı yaptırdım.bu surecte yaptıklarımızı fıkır olsun dıye paylassak kullanıdıgımız ılaçlar vs?
Ben ilk başladığımda klomen ile yumurta takibi yapıldı istenilen boyuta gelince iğne sonra femara da kullandım şimdi en son gonal f iğne öyle Gidiyoruz bakalım benim yumurtalar biraz inatçılar🤣🤣 ama kızlar bu yazdıklarımdan umutsuzluğa kapılmayın herkesin bünyesi farklı ben Biraz diyetlerime felan tam uymuyorum yani düzenli de gidemedim tedavilere o Yüzden 😬

Back
X