• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle kullananlar yardım eder misiniz

Eşine söyle o yapsın sana kolun kaba etinden youtube da videoları var açıp bakabilirsin
Merhaba neden bilmiyorum ama bu konular ile ilgili bana bilgili geldiniz müsadeniz olursa size bir soru sormak istiyorum doktorum bana ovitrelle verdi bugün yapıldım ama yumurtlama gününden sonrasına denk geldi çok büyük olasılıkla bu çatlatmayı falan etkiler mi ve normalde yumurtlama gününden sonra mı çatlar yumurta yoksa aynı anda mi gerçekleşiyor

Merhaba neden bilmiyorum ama bu konular ile ilgili bana bilgili geldiniz müsadeniz olursa size bir soru sormak istiyorum doktorum bana ovitrelle verdi bugün yapıldım ama yumurtlama gününden sonrasına denk geldi çok büyük olasılıkla bu çatlatmayı falan etkiler mi ve normalde yumurtlama gününden sonra mı çatlar yumurta yoksa aynı anda mi gerçekleşiyor
Yumurta yaklaşık 18 mm den itibaren çatlama evresine giriyor. Sizin bundan büyükse iğneyle 36 -40 saat sonra çatlar.

Merhaba, yumurtan gelişir ve çatlar sen de yumurtlamış olursun fakat pko varsa sende fazla yumurtan oluştuysa diğerlerini çatlatma için yardımcı olur. Ovitrelle kullandıysan ovülasyon testi de kullanmalısın. ( ovitrelle çatlama anını bilip değerlendirmen için veriliyor yani iğneyi kullandığın zaman değil genel olarak o günü yakalayabilmen için )
Sağlıkla sevgiyle 🌸🙏🏻🤍

Merhaba, yumurtan gelişir ve çatlar sen de yumurtlamış olursun fakat pko varsa sende fazla yumurtan oluştuysa diğerlerini çatlatma için yardımcı olur. Ovitrelle kullandıysan ovülasyon testi de kullanmalısın. ( ovitrelle çatlama anını bilip değerlendirmen için veriliyor yani iğneyi kullandığın zaman değil genel olarak o günü yakalayabilmen için )
Sağlıkla sevgiyle 🌸🙏🏻🤍

Merhaba hanımlar. Bir senedir evliyim bir düşüğüm var . Doktorum yumurta takibi yaptı ve şu an yeterli büyüklüğe gelmiş dedi. İlk başlarda hiç gelismiyordu ve bir anda büyümüş sanırım. Bana yarın ovitrelle iğnesini yap dedi saat 11 de. Sonra da gün aşırı birliktelik önerdi. İlk defa yapcam bu ilacı tecrübeli arkadaşlar var mı burda? Evde mi yapayım iğneyi yoksa acilden mi? Resim de atıyorum altında yazan 2.05 yumurta büyüklüğü mü?
Ben 3 kere kullandim canim acilde vuruldum sende acilde vurul bence

Merhaba bende bu ay femara+ovitrelle denedim. 11. Gün hcg testi yaptım negatifti. Bugün 15.gün LH testi ikinci çizgi çıktı sizce hamilelik olabilir mi C3E026C0-9BEA-46DB-B964-57D76D0F3335.webp

Back
X