- 25 Ağustos 2024
- 486
- 141
-
- Konu Sahibi papatyamm13
Biraz porsiyonlara dikkat edin, yemegin başında tabağınıza koyup ekmeği de dahil onlardan başka almayın. Ortada servis olup devamlı koyup devam edince insan ne kadar yediğini bilemiyor. Yemeğe çorbayla başlamak, her öğün salata mutlaka bulundurup onu da yağsız yemek, yemeklerin yağsız yerinden tabaginiza koymak, yemeğin suyuna ekmek banma huyunuz varsa susuz kısmından almak. Böyle şeylere dikkat edin öğün atlamayın hele de kahvaltıyı. Diyetisyenlik okudum henüz mesleğime başlamadım yeni mezunum ama genel birkaç öneri yazmadan geçemedimdaha çok yazarım da sıkmak istemem
Amin inşallahYani daha önce başarmış olduğunuz için zaten yine yaparsınız istikrarlı olun yeterli konuştuklarımıza da dikkat ederek ve tabi bol su da unutmadaninşallah bu ay olur bu stresten kurtuluruz hayırlısıyla
Bence erken koyulaşır erken yapmışsınız 14.gün yapın kesin sonucu gösterir
Bence var hamilesinizBen bugün Bi daha yaptım dayanamadım
Kaçıncı gün bugün.Ben bugün Bi daha yaptım dayanamadım
Ya malesef bu biraz bekledikten sonra ama düne göre bize de daha koyu gibi geldi cok belirgin fark olmasa da.. yarın tekrar yapacağımBence var hamilesinizçok net belli çizgi diğer attığınız daha silikti bu resmen koyulaşmış tebrik ederim
Igneye göre sayarsam 12. Gün ama akşam yaptığımız için yumurtlama günü 1 gün ileri olmuş oldu ona göre hesaplamak daha mantıklı gibi geliyor öyle bakınca 11.gun oluyorKaçıncı gün bugün.
Üstteki dün yaptığım, bekledikce sonradan çizgi oluşmuş tabi kurumaya bağlı. Alttaki bugünün. İlk 5 dk da belirdi gölge gibi, 10. Dk da zorlanmadan secebiliyorduk bilmiyorum ki umutlanmak istemiyorum geçen ay da böyle olduBence var hamilesinizçok net belli çizgi diğer attığınız daha silikti bu resmen koyulaşmış tebrik ederim
Bence var yarın da tekrarlayın bakalımÜstteki dün yaptığım, bekledikce sonradan çizgi oluşmuş tabi kurumaya bağlı. Alttaki bugünün. İlk 5 dk da belirdi gölge gibi, 10. Dk da zorlanmadan secebiliyorduk bilmiyorum ki umutlanmak istemiyorum geçen ay da böyle olduşimdi çok net çıkmıyor akşam evin ışıkları da gündüz gibi değil simdi daha belirgin gündüz attığımdan aslında. İlaç vücudumda kalmasın diye su içmekten Bi hal oldum ama hala ilaçtan sanırım bunlar diyorum gel git yasiyorum her gün yapcam koyulasma görür ve regl olmazsam kan veririm zaten. Yoksa hastaneye boşuna gitmiycem
İnşallah vardır bilmiyorumBence var yarın da tekrarlayın bakalım
İnşallah yanılmam hislerim de ama var yaniİnşallah vardır bilmiyorumyapacağım
Benim de yarın 9.cu günüm kramplarım var hafifİnşallah vardır bilmiyorumyapacağım
Benim de olmuştu 7. Gün bayağı rahatsız edici şekilde. Sonra yoktu arada hafif oluyorduBenim de yarın 9.cu günüm kramplarım var hafif
İnşallahİnşallah yanılmam hislerim de ama var yani
O kadar istiyorum ki yanılmamanıİnşallah yanılmam hislerim de ama var yani
Evet benziyor ama Allahtan ümid kesilmezİnşallahneden yoktur diyorum biliyor musun geçen ayki testlerim böyleydi çok benziyor yine bak su an attigim gecen ayın son yaptığım gün kan vermiştim ertesi gün de regl oldum
ElbetteEvet benziyor ama Allahtan ümid kesilmez
Benim geçmedi ya ağrı gidip geliyor yorgunluk ve sırt ağrısı var reglme daha 10 gün var reglniz nezaman moreliniz bozulmasın gebelik belirtisidir belki.Elbettebiraz önce regl gibi sanci girdi çok moralim bozuldu. Geçti ama şimdi bir de geçen ay göğüs ağrım başlayıp regl olmuştum, farklı olarak göğüs ağrım yok. Benim regl önü belirtisidir göğüs ağrısı. Bakalım inşallah olmaz. Senin geçti mi sancı
Benim 1 buçuk seneye yakın olcak olmuyor sadece kimyasal düşük yaşadım yumurtalarım ilaçsız gelişmiyor maalesef ama bu ay farklı hissediyorum gebelik var gibiO kadar istiyorum ki yanılmamanı
Ama igne olunca regl düzeni değişiyor yani iğneden sonra 14. Günden itibaren artık her an regl olma ihtimali var. Bugün iğnenin 12. Gunu benim artık eğer gebelik yoksa regl yaklaşıyordurBenim geçmedi ya ağrı gidip geliyor yorgunluk ve sırt ağrısı var reglme daha 10 gün var reglniz nezaman moreliniz bozulmasın gebelik belirtisidir belki.
İnşallah bu ay müjdeli haberi almayı nasip etsin Rabbim sana, bana ve bekleyen herkeseBenim 1 buçuk seneye yakın olcak olmuyor sadece kimyasal düşük yaşadım yumurtalarım ilaçsız gelişmiyor maalesef ama bu ay farklı hissediyorum gebelik var gibi