- 16 Ekim 2016
- 1.446
- 702
-
- Konu Sahibi papatyamm13
- #1.741
Keşke öyle olsa ya benim regl hep öyle başlar yerleşme kanaması olmasını çok isterim
Acile gidip kan verseniz aslında çıkar sonuç böyle belirsizlikten iyidir negatif bile gelse tamam yokmuş der devam edersiniz acabalar daha çok strese sokuyor yine siz bilirsinizİlacın etkisi tamamen bitti gördüm tertemiz negatifti.
Regl olursam diye kan vermemiştim birde çıkan sonuç negatif olursa üzülürüm diye yarına kadar adetim tam sökülmezse kan veririmAcile gidip kan verseniz aslında çıkar sonuç böyle belirsizlikten iyidir negatif bile gelse tamam yokmuş der devam edersiniz acabalar daha çok strese sokuyor yine siz bilirsiniz
İnşallah yerlesmedir çok sevinirim adına gerçektenRegl olursam diye kan vermemiştim birde çıkan sonuç negatif olursa üzülürüm diye yarına kadar adetim tam sökülmezse kan veririm
İnşallah ya hiç umudum yok ama hep böyle başlıyor ya adetim bakalım yarına kadar tam gelmezse kan vereyimİnşallah yerlesmedir çok sevinirim adına gerçekten
Tamamdır hayırlı güzel haberlerle gelirsiniz inşallahİnşallah ya hiç umudum yok ama hep böyle başlıyor ya adetim bakalım yarına kadar tam gelmezse kan vereyim
Çok umudum yok zaten ya gelen sonuca razıyımTamamdır hayırlı güzel haberlerle gelirsiniz inşallahumut her zaman vardır bu ay olmasa da gelecek ay devam demistiniz zaten her ihtimale hazır gidin yine de tabiki hersey Allah tan
İnşallahÇok umudum yok zaten ya gelen sonuca razıyımdiğer aylar hepimize sana bana Allah güzellikle sağlıkla nasip etsin inşallah
Ağrılarım çok Bi de şişkinlik var 2 gündür arttı biraz endiseliyim o yüzden. İnşallah iyiyimdirİnşallah iyi haberlerle gelin bir sorunu olucağını zannetmiyorum çok var kürtaj sonrası hamile kalan İçizini ferah tutun hayırlı iyi haberlerini bekliyorum
ağrılarınız olması normal belki ödem olmuştur içerde parça kalmışmı diye bakcaklar sanırım ben kimyasal gebelik geçirmeme rağmen bakıldı parça kalmış mı diye kalmamıştı inşallah sizde bir sorun çıkmaz Allah’ın izniyle dualarım sizinleAğrılarım çok Bi de şişkinlik var 2 gündür arttı biraz endiseliyim o yüzden. İnşallah iyiyimdir
Bende tam regl oldum söküldü maalesefAğrılarım çok Bi de şişkinlik var 2 gündür arttı biraz endiseliyim o yüzden. İnşallah iyiyimdir