- Konu Sahibi Kya sevval123
Amin Allah im seni çok ihi anlıyorum inan bende artık dayanamıyorumEvet önceden konuşmuştuk bu ay değişik belirtiler yaşıyorum inşallah gebeliktir ya çok yoruldum yıprandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Allah im seni çok ihi anlıyorum inan bende artık dayanamıyorumEvet önceden konuşmuştuk bu ay değişik belirtiler yaşıyorum inşallah gebeliktir ya çok yoruldum yıprandım
İsyan etmiyorum ama 3 yıldır oldu olacak diye diye gerçekten tükendim allahım bize sağlıklı evlatlar nasip etsin tez vakitte inşallahAmin Allah im seni çok ihi anlıyorum inan bende artık dayanamıyorum
Haklisin vallah Amin Allah bizi tez vakitte şükredenlerden eylesin bize anne olmayı nasip.etsin aminİsyan etmiyorum ama 3 yıldır oldu olacak diye diye gerçekten tükendim allahım bize sağlıklı evlatlar nasip etsin tez vakitte inşallah
AminnnHaklisin vallah Amin Allah bizi tez vakitte şükredenlerden eylesin bize anne olmayı nasip.etsin amin
Canim sen test yaptin mi pike göre 9 gün gecmis? Ayni seyi bende yasadim pik oldugu gece tam yumurtlama zamani iliski oldu büyük ihtimalle felaket bir kasik karin agrisi yasadim bendeMrb hanımlar ayın 6sinda pik gördüm degerlendirdim tabi biraz zor oldu ogun kasik bel agrim vardi iliskide cok canim yandi galiba iliski sirasinda yumurtladim ertesi sabak test yaptim ovulasyon testi siliklesmis dun gece bas agrisi bide cok usuyorum ayaklarim buz gibi oldu bas agrisi devam ediyor sag kasik atl gobege yakin yerde sanci giriyor bicak saplanir gibi adet olucak gibi arada kasık agrisi Eki Görüntüle 3502139 bu yerlesme olabilir mi
Dun yaptin cnm negatifti ama kaset yaptim adet günümü beklicem ne zaman pik oldunCanim sen test yaptin mi pike göre 9 gün gecmis? Ayni seyi bende yasadim pik oldugu gece tam yumurtlama zamani iliski oldu büyük ihtimalle felaket bir kasik karin agrisi yasadim bende
Dun yaptin cnm negatifti ama kaset yaptim adet günümü beklicem ne zaman pik oldun
Ben sadece 6sinda pik oldugum geceyi degerlendirdim Allah nasip ederse her sekilde tutar zaten sadece pikten sonra 4gundu sanirim butun gun kasiklarda batma oldu12 kasimda 1 tane 16 mm yumurtam vardi. (femara ile) 14 kasimda gel igne vuralim dediler. 13 kasimda saat (15:00) ovulasyon testim pikti. Bende 14 kasim (sabah 09:00) kalktim icime kurt düstü bir gün öncesinde ciddi kasik agrilarim olmustu acaba yumurtlama oldu mu dedim. Neyse igne vurmadan ovulasyon testi yaptim baktim silik catlamis gözüküyor. Sonra usg ye gittim ve igneye gerek yok catlamis dedi. Yani tahmini 17-18 mm de catladi. 12 kasimda iliski oldu 13 kasimda gece iliski oldu iste o gece olan iliskide yumurtlama oldu büyük ihtimal dayanilmaz bi agrim oldu zaten dedigim gibi 14 ü usg ye gittigimde sabah catlamis dediler. Sadece 12-13 ü degerlendirdim 14 ü degerlendiremedim yani yumurtlamadan sonraki günü sen?
Bence adetine bir sey kalmamis. 2-3 gün daha bekle ve öyle yapKızlar merhaba adetime 2 gün var bat 17 kasım adetime 4-5 gün kala awox marka erken gebelik testi yaptım negatif gözüküyordu bugun 15 kasım ovulasyon testi yaptım ondada t çizgisi koyu gözüküyor acaba hamile miyim bugun erken gebelik testi yapayım diyorum
Gerci sana bunu diyen ben yumurtlama günü olan iliskiden 1 hafta sonra kan vermistim :) Dedigimi yap yaptigimi yapma :))Bence adetine bir sey kalmamis. 2-3 gün daha bekle ve öyle yap
Gerci sana bunu diyen ben yumurtlama günü olan iliskiden 1 hafta sonra kan vermistim :) Dedigimi yap yaptigimi yapma :))
Ben göremedim
Days doctor test
Ben görüyorumm bence var benimde 4 günüm kaldı bugünde yaptım erken gebelik ama yine bişey yok bende
Days doctor test
Ben 4 gün kala yapmıştım hiçbirşey cıkmamıstı bugun yaprım böyle cıktıBen görüyorumm bence var benimde 4 günüm kaldı bugünde yaptım erken gebelik ama yine bişey yok bende
Bence sen 17 kasımda hemen kan vermeye gitmelisin allahım inşallah bebeğini kucağına alırsınBen 4 gün kala yapmıştım hiçbirşey cıkmamıstı bugun yaprım böyle cıktı
Amin canım inşallah hamileyimdir ya bir test daha almıştım onuda sabah yapıcamBence sen 17 kasımda hemen kan vermeye gitmelisin allahım inşallah bebeğini kucağına alırsın
Canım ind gebelik testi markasıyla yaptım simdi yine silik çizgi varBence sen 17 kasımda hemen kan vermeye gitmelisin allahım inşallah bebeğini kucağına alırsın
Bence sen 17 kasımda hemen kan vermeye gitmelisin allahım inşallah bebeğini kucağına alırsın