- 22 Mayıs 2024
- 1.241
- 268
-
- Konu Sahibi papatyamm13
Ben bugün kontrole gittim çok güzel ovulasyon olmuş dedi rahim de çok iyi imiş dua edelim artık 7-8 belli olur dediYaavar ya geçen ay sırf gece 3-4 kez kalktığım gün oldu yani gündüz saymadım da gece uykudan uyandırınca sinir ediyor
Kız benim ilk cocugum üç ay idrarda yoktuYa evet sabah negatif akşam pozatif olanda varherşey var yani
İnşallah canım bizede haber verirsinMerhabalaaarbende sizinle gelismeleri konuşmak icin yazayım dedim
4.kez aşılama yaptirdim bu ay. Henüz 3gün oldu ama bu ay ilk kez igneli tedavi yaptık oncesinde klomen femara deneyimim olmustu bu ay gonal f igneyle yaptik yumurta büyütmeyi. Bu defa tutacak inanıyorum. Allah isteyen herkeslere nasip etsinbeklemesi biraz stresli olsa da pozitifi görme umuduyla bekliyorum bende sizler gibi. Henüz çatlatma ignesinin etkisi oldugu icin sanırım baya belirtim var kasık ağrısı sık wc cikma gibi. Ama bu defa pozitif olacak inanıyorum
AaaKız benim ilk cocugum üç ay idrarda yoktu
Hadi bakalım inşallah pozitifleri görürsün canimBen bugün kontrole gittim çok güzel ovulasyon olmuş dedi rahim de çok iyi imiş dua edelim artık 7-8 belli olur dedi
MerhabaMerhabalaaarbende sizinle gelismeleri konuşmak icin yazayım dedim
4.kez aşılama yaptirdim bu ay. Henüz 3gün oldu ama bu ay ilk kez igneli tedavi yaptık oncesinde klomen femara deneyimim olmustu bu ay gonal f igneyle yaptik yumurta büyütmeyi. Bu defa tutacak inanıyorum. Allah isteyen herkeslere nasip etsinbeklemesi biraz stresli olsa da pozitifi görme umuduyla bekliyorum bende sizler gibi. Henüz çatlatma ignesinin etkisi oldugu icin sanırım baya belirtim var kasık ağrısı sık wc cikma gibi. Ama bu defa pozitif olacak inanıyorum
Çok sevindimBen bugün kontrole gittim çok güzel ovulasyon olmuş dedi rahim de çok iyi imiş dua edelim artık 7-8 belli olur dedi
Kız benim ilk cocugum üç ay idrarda yoktu
Yaa bak işteeee kan ver kann hadiiAaabak olabilir demekki nasıl oldu peki dr ne dedi bu duruma
Amiin amiiin inşallah nasip olsun bir an önce hepimize. Beklemenin stresi de insani bitiriyor ama sonucu güzel olsun cabucakMerhabainşallah bu sefer olur Rabbim evlat hasreti çeken kim varsa hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin en kolayindan
Direkt aşılama mi başlandı size yani öncesinde bizimki gibi ilac+iğne şeklinde tedavi yapılmadı mı ? Benim Dr um bana 3 ay böyle deneriz olmazsa aşılama dedi de merak ettimAmiin amiiin inşallah nasip olsun bir an önce hepimize. Beklemenin stresi de insani bitiriyor ama sonucu güzel olsun cabucakbu 4.ayim tedaviye baslayali ve 4.asilamam bedenen de epey zorlaniyor insan ister istemez. Yeter ki saglikla gelsin.
Oyle yani onca strese o yüzden katlanıyoruz sağlıklı hayırlı evlat nasip olur da değer inşallahAmiin amiiin inşallah nasip olsun bir an önce hepimize. Beklemenin stresi de insani bitiriyor ama sonucu güzel olsun cabucakbu 4.ayim tedaviye baslayali ve 4.asilamam bedenen de epey zorlaniyor insan ister istemez. Yeter ki saglikla gelsin.
Ya birşey demediler çok nadir oluyor dedi ve ben yaklaşık beş ay adet oldumAaabak olabilir demekki nasıl oldu peki dr ne dedi bu duruma
İnşallah hepimiz iyi haberler alalım kuzum birimizin olsa kendimiz gibi seviniyorumHadi bakalım inşallah pozitifleri görürsün canim
Vallahi benim ki gelmdedi teşekkür ederim canım rahimde üç çizgiyi de gördükÇok sevindimbenim geçen ay catlama olmuş mu bakilmadi içimde şüphe kaldı. Bu ay rica edeceğim bakmasını igneden sonra inşallah unutmam
Normal adet gibi değil ama dimi daha az oluyor diyorlarYa birşey demediler çok nadir oluyor dedi ve ben yaklaşık beş ay adet oldum
3 çizgi ne oluyor desemVallahi benim ki gelmdedi teşekkür ederim canım rahimde üç çizgiyi de gördük
Yok gayet normaldi hatta adetim bitti bir gün sonra annemle oturuyoruz böyle altımda bir ıslaklık oldu annem dedi hamilesin saçmalama dedim hiç belirti yok doktora gidelim dedi gittik 2.5 aylık hamileyimNormal adet gibi değil ama dimi daha az oluyor diyorlar
Ya bebiş endometriyumum gebeliğe hazırlık durumunda kalınlaşması ve üç çizgi olması gerekiyormus benim ilk defa oldu doktorlar ona dikkat ediyor sende çok rahim kalinligim nasıl iyi mi diye ama haber ver bize de3 çizgi ne oluyor desemsen bildiğin şeyleri aktarırsan sevinirim ben de pazartesi kontrole gittiğimde sorayım hem