- 16 Ekim 2016
- 1.387
- 642
-
- Konu Sahibi papatyamm13
Ben umutluyum ya bebek olabilirGiitigim hastane epey uzak bana ve 380 TLsaglikocaginda vericem pazertesi ...ama olacak gibiyim karnım ağrıyor çok ve idrarım çok koyu suda iviyorum
Kızlar merhaba çatlatma iğnesinin 13 aşılamamın 12.günü evde test yaptım hafif silik çıktı hemen kan vermeye gittim 6,3 çıkmış sonuç sonucun çıkmasını beklemediğim için de doktora soramadan eve geldim iki gündür araştırmaktan beynim yandı kandaki değer çok düşük ama bir felan da değil yani Allah bekleyen hak eden herkese nasip etsin inşallah ne kadar zor bir sürecmiş
Ben de aynısını düşünüyorum 2 gün sonra netleşir kan verince. İnşallah bebek vardırİki ginde bir kan ver yukselirse hamilelik vardir birde doktoruna danış gec dollenme olduysa beta dusuk gelmis olabilir
Umarimm canimBen umutluyum ya bebek olabilir
Kan verdin mi hiç peki test yaptin miİğneden sonra 15.ci günüm bugün dün akşam kahve pembe arası lekelerim gelmeye başladı devamı gelmedi bugünde siyah akıntı ve peceteye sildikce gelen pembe akıntım var nedir bu sizce adet gibi de yoğun değil korkuyorum açıkçası ilk ignem.
Bazen bende de öyle oluyor sonra adet oluyorumİğneden sonra 15.ci günüm bugün dün akşam kahve pembe arası lekelerim gelmeye başladı devamı gelmedi bugünde siyah akıntı ve peceteye sildikce gelen pembe akıntım var nedir bu sizce adet gibi de yoğun değil korkuyorum açıkçası ilk ignem.
Bugün yaptım test evde negatif çıktı iğnenin 15.günüKızlar merhaba çatlatma iğnesinin 13 aşılamamın 12.günü evde test yaptım hafif silik çıktı hemen kan vermeye gittim 6,3 çıkmış sonuç sonucun çıkmasını beklemediğim için de doktora soramadan eve geldim iki gündür araştırmaktan beynim yandı kandaki değer çok düşük ama bir felan da değil yani Allah bekleyen hak eden herkese nasip etsin inşallah ne kadar zor bir sürecmiş
İnşallahBen de aynısını düşünüyorum 2 gün sonra netleşir kan verince. İnşallah bebek vardır
Sizin kaçıncı günİnşallah
Testler yaniltabiliyor siz yine de pazartesi kan verin bence regl olmazsaBugün yaptım test evde negatif çıktı iğnenin 15.günü
Bana soruyorsanız benim olmadı yeniden femara başladım, femaranın 3. Günündeyim dahaSizin kaçıncı gün
Gerek kalmadı ya regl oldumKan verdin mi hiç peki test yaptin mi
Bugün kan vereceğim doktor iki gün arayla değere baktır dedi tam sınırda bir değermiş çünküTestler yaniltabiliyor siz yine de pazartesi kan verin bence regl olmazsa
Saglik olsun bu ay olur inşallah moral bozmak yokGerek kalmadı ya regl oldum
İnşallah güzel haberlerle gelirsinBugün kan vereceğim doktor iki gün arayla değere baktır dedi tam sınırda bir değermiş çünkü
Amin rabbim bekleyen hak eden herkese nasip etsin kaç gündür stresten mahvoldum pazartesi kan vermeyi düşünüyorum adet olmazsam eğerİnşallah güzel haberlerle gelirsin
Amin inşallah doktor bugün tekrar klomene baslattirdi bu ay olur inşallahSaglik olsun bu ay olur inşallah moral bozmak yok
canımmm allah hakkında en hayırlısını versin inşallah bi sonrakine umut yitirmek yok :) bende elendim elenicem öyle sancım var ki anlatamamAz önce regli oldum kızlar ben elendim
Aynen hakkımızda hayırlısı bu sefer üzülmedim fazla ..yapacak bişey yokcanımmm allah hakkında en hayırlısını versin inşallah bi sonrakine umut yitirmek yok :) bende elendim elenicem öyle sancım var ki anlatamaminşAllah tatilim mahvolmaz çok sancılı geçecek gibi