- 16 Ekim 2016
- 1.462
- 713
-
- Konu Sahibi papatyamm13
Test yaptın mı son durum neYa bide ben özele gidiyorum ama Dr devamlı tüp bebek diyip durdu o yüzden devlet Hastanesi'ne gideyim diyorum artık randevu bulabilirsem ...bu Dr bana belli başlı testleri yaptı ama ne vitamin ne denir hiç birine bakmadı halbuki vitamin eksikliğinde engelmis çok benim zaten demirim kanım hep düşüktür yani anlayacagin bu Dr içime sinmedi pek 2 aydır gidiyorum hep para hep para
Igne gününden itibaren gunasiri mi yaniDoktor bize iğne günü ve ondan sonra ki 1 hafta düzenli ilişki demişti
Hadi hayırlısı olsun canım ..ben unuttum uyku sersemiTest yaptın mı son durum neben Dr a gittim kist yok şükür. Femara yeniden başladık
Daha birseyler icmediysen yapabilirsin halaHadi hayırlısı olsun canım ..ben unuttum uyku sersemiWC den sonrada aa dedim test yapacaktım ..ama regli olcam galiba göğüs uçlarım çok acıyor
Yok canım saabh 8 de uyandım dünya şey içtimDaha birseyler icmediysen yapabilirsin hala
İnşallah bakalım. Bu kez 4 gün kullanacağım dozları farklı yaptı. Bi de eczane stoklarda yok dedi ilaç. Neyse ki onun elinde varmış aldık yani anlık kalp krizi yaşadımHadi hayırlısı olsun canım ..ben unuttum uyku sersemiWC den sonrada aa dedim test yapacaktım ..ama regli olcam galiba göğüs uçlarım çok acıyor
Sen kan versen bellidir artık testle uğraşmam ben olsam bu saatten sonra. Sen çok sabırlısınİğneden sonra ne zaman regli olunuyor acaba genelde ..benim bugün 16.gun
İnşallah çok güzel olur Eylül ayı sana uğur getirsin canimİnşallah bakalım. Bu kez 4 gün kullanacağım dozları farklı yaptı. Bi de eczane stoklarda yok dedi ilaç. Neyse ki onun elinde varmış aldık yani anlık kalp krizi yaşadımyine esimle vitamin kullanacağız artı folik asit benim
Yok be ne Sabri içim içimi yiyorda negatif sonrası toparlanma zor oluyor o yüzden yapmak istemiyorum test felanSen kan versen bellidir artık testle uğraşmam ben olsam bu saatten sonra. Sen çok sabırlısın14 den itibaren her an olabilir artik
Aminnnİnşallah çok güzel olur Eylül ayı sana uğur getirsin canim
Negatifse gelecek ayı planlarsın en azından. Pozitifse de sevinç yaşarsınYok be ne Sabri içim içimi yiyorda negatif sonrası toparlanma zor oluyor o yüzden yapmak istemiyorum test felan
İnşallah bugün keseyi göreceğiz doktor randevumuz varMerhaba, maalesef bende de yok. Regl oldum ve yarın 3. Gunu Dr a randevum var yeniden başlayacak süreç.. sende durum nasıl hcg yükselişleri iyi gidiyordur inşallah bebegi görme zamanı geldi mi
Yaa maşallahİnşallah bugün keseyi göreceğiz doktor randevumuz var
Tabikide bütün dualarım sizinleYaa maşallahbize de dua et olur mu
Güzel haberlerle gel insallhTabikide bütün dualarım sizinlesizde bana dua edin bir aksilik yaşamayayım
Güzel haberlerle geleceğine eminim sen de korkma sadece tadını çıkarTabikide bütün dualarım sizinlesizde bana dua edin bir aksilik yaşamayayım
A. Selam rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın en güzelinden bizede nasip etsin inşallah..benim bugün iğne günü saymazsak 16.gun reglime 2 gün var yapmaya korkuyorum çünkü dün normal kaset test yaptım negatifti .İlk olarak selamün aleykum arkadaşlar :) Bende ayın 17 sinde iğnemi oldum hala beklemedeyim ağrı şişkinlik hassasiyet vs var. Doktorum bana adet olmazsam eylülün ilk günü muhakkak kandan test yapmam gerektiğini söyledi. Bende PKOSum adetlerim düzenli değil ama iğneyle adet zamanlarının tamamen değiştiğini söyledi iğneyi vurulduktan sonra 10-15 gün içerisinde regl olmam gerektiğini söyledi. Bende negatifi görmek istemediğimden ben 20 günü yaptırıırm hocam garanti olsun dedim güldü ve 15 günden sonra kanda bir şey değişmez idrarı asla baz alma dedi. Bence sen direk kan ver :) Hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşAllah :) Tüm isteyen anneler..
Amin hepimize.. bence erken gebelik testinde belli olur çünkü kaset teste göre daha hassasA. Selam rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın en güzelinden bizede nasip etsin inşallah..benim bugün iğne günü saymazsak 16.gun reglime 2 gün var yapmaya korkuyorum çünkü dün normal kaset test yaptım negatifti .