- 12 Mayıs 2009
- 258
- 87
-
- Konu Sahibi papatyamm13
Beyin yakan şeyler bunlar vallaİğne öncesi icin bize birsey demedi bir de iğne günü net olmuyor ki ya nasil bilcez onu. Çünkü regl zamanı iliski olmayınca biraz ara oluyor. canlı sperm sayısı azaliyormus mesela ara fazla olunca
İnşallah olur sizindeİnşallah14. Gün çıkıyor olmasi lazim benim Dr kan vermemi istemişti çünkü. 1.88 geldi akşamına da lekelenmem başladı. Catlatma iğnesi olmuştum ilk denememizdi. İnşallah bu sefer olur
İğneden sonra 2 gün diğer günler gün aşırı iğneden 12. Saati Değerlendirdik biz birde süt beyaz baya akıntım var 2 gün devam etti kesildiIgne olduğunuzda Dr size hangi günleri değerlendirin demisti nasıl planlama yapmıştınız?
İğneden sonra 2 gün diğer günler gün aşırı iğneden 12. Saati Değerlendirdik biz birde süt beyaz baya akıntım var 2 gün devam etti kesildi
Sizin kaç yumurta oluştu benim 2 18 23 mmİnşallah14. Gün çıkıyor olmasi lazim benim Dr kan vermemi istemişti çünkü. 1.88 geldi akşamına da lekelenmem başladı. Catlatma iğnesi olmuştum ilk denememizdi. İnşallah bu sefer olur
Valla ya yarın sorcam bu sorularıBeyin yakan şeyler bunlar valla
İnşallah, yeniden başlıyoruz bakalımİnşallah olur sizindehaber edin
İğne günü olmasın diye söyleyenler de varmış da merak ettim nasıl daha mantıklı bilemedim. Igne öncesi nasıl yaptınız bir de gunasiri ne kadar devam etmek lazım acaba. Benim çok kasık ağrım vardi 2 kez gunasiri değerlendirdik sadece sanırım. O akıntı gebelik belirtisi olarak geçiyor bende de olmuştu ama regl oldum işteİğneden sonra 2 gün diğer günler gün aşırı iğneden 12. Saati Değerlendirdik biz birde süt beyaz baya akıntım var 2 gün devam etti kesildi
19 ve 20 mm 2 tane, 1 tane de küçük var 2,5 diyebiliriz ama o yetismeyebilir demistiSizin kaç yumurta oluştu benim 2 18 23 mm
Femara kullandım siz peki?Klomen mi kullanmıştınız öncesi
Evet iğne günü olmaması lazım benim doktorum da öyle söyledi iğneden sonraki gün değerlendirdik biz birde ertesi gün diğer günler ise gün aşırı 7 gün benim de çok ağrım oldu aşırı sonrası ağrı olmadı iğneden 3 gün sonra göğüs hassasiyeti başladı akıntım da iğneden sonraki iki devam etti sadece iğne günü değerlendirmeyin kalite açısından ertesi gün değerlendirinİğne günü olmasın diye söyleyenler de varmış da merak ettim nasıl daha mantıklı bilemedim. Igne öncesi nasıl yaptınız bir de gunasiri ne kadar devam etmek lazım acaba. Benim çok kasık ağrım vardi 2 kez gunasiri değerlendirdik sadece sanırım. O akıntı gebelik belirtisi olarak geçiyor bende de olmuştu ama regl oldum iştesizin gebeliktentir inşallah
Klomen kullandım inşallah kist olmamıştır kist yapar diye duydum daFemara kullandım siz peki?
Ben bu ay gitmeyim diyorum Dr felan hayıt macunu aldım onunla denemek istiyorum bu ayİnşallah, yeniden başlıyoruz bakalım
19 ve 20 mm 2 tane, 1 tane de küçük var 2,5 diyebiliriz ama o yetismeyebilir demişti
İğne yapılınca çatlıyor kist olmuyor galiba ama Dr a soracağım zaten yarın ultrasonda görür birsey var mı yok mu. İnşallah yokturKlomen kullandım inşallah kist olmamıştır kist yapar diye duydum da
İnşallah ya. Evet Dr um güzel yanıt vermiş ilaca demişti ama birseye yaramadı yaniAslında yumurta boyutları da iyiymiş sizin nasip inşallah bu ay olur
Benim bünye çok alerjik o tarz şeylere ya. Sadece Dr un verdiği folik asit içeren vitamini kullanıyorum ben. Sen bilirsin ilk değil miydi senin de ama bu ayBen bu ay gitmeyim diyorum Dr felan hayıt macunu aldım onunla denemek istiyorum bu ay
Evet iğne günü olmaması lazım benim doktorum da öyle söyledi iğneden sonraki gün değerlendirdik biz birde ertesi gün diğer günler ise gün aşırı 7 gün benim de çok ağrım oldu aşırı sonrası ağrı olmadı iğneden 3 gün sonra göğüs hassasiyeti başladı akıntım da iğneden sonraki iki devam etti sadece iğne günü değerlendirmeyin kalite açısından ertesi gün değerlendirin
Femara yapmıyor kist sizde olmamıştır klomende yumurta fazla büyüyüp çatlatmazsa kist yapıyormuşİğne yapılınca çatlıyor kist olmuyor galiba ama Dr a soracağım zaten yarın ultrasonda görür birsey var mı yok mu. İnşallah yoktur
İlk benimde ...kaç ay yapmak gerekiyor ki bu iğne olayını...benim çok ağrılı oldu bı daha yapabilirmiyim kiBenim bünye çok alerjik o tarz şeylere ya. Sadece Dr un verdiği folik asit içeren vitamini kullanıyorum ben. Sen bilirsin ilk değil miydi senin de ama bu ay