- 12 Mayıs 2009
- 258
- 87
-
- Konu Sahibi papatyamm13
Var gibi ama bu karka testte çok olumsuz duydum 2 gün daha bekleyip kan ver istersen inşallah gebeliktirÇatlatma iğnesi oldum bugün 13.günüm arkadaşlar days doctor gebelik testi yaptım kaset de negatif çıktı sizce bu Marka iyimi ?
Bende yok canımMerhabalar, güzel haberleriniz var mı ?
Dr gittinmi bakalım ne yaptın .ben test yaptım ve negatif çıktı...erken gebelik yapmadım ama normal test yaptımBurdan devam etsek olmaz mibenim regl o kadar berbat ki gözümü açamıyorum ilaçlarla geçiyor Dr a yazmıştım çarşamba gitmemi istedi yani yarın gitcem reglin 3. Gunu
O markayı ben de bilmiyorum. Benim testlerde silik çıktığı halde negatifti ama bu benimkilerden daha koyu yani bence de yarın ya da öbür gün kan verseniz net çıkar. İnşallah pozitiftir guzel haberlerle gelirsinizÇatlatma iğnesi oldum bugün 13.günüm arkadaşlar days doctor gebelik testi yaptım kaset de negatif çıktı sizce bu Marka iyimi ?
İnşallah tutmuştur güzel haberler veririm farklı marka test yaptım negatif kafam karıştı regl günüm de olmazsam kan vericemO markayı ben de bilmiyorum. Benim testlerde silik çıktığı halde negatifti ama bu benimkilerden daha koyu yani bence de yarın ya da öbür gün kan verseniz net çıkar. İnşallah pozitiftir guzel haberlerle gelirsiniz
Sizdemi çatlatma iğnesi oldunuzO markayı ben de bilmiyorum. Benim testlerde silik çıktığı halde negatifti ama bu benimkilerden daha koyu yani bence de yarın ya da öbür gün kan verseniz net çıkar. İnşallah pozitiftir guzel haberlerle gelirsiniz
Merhaba, maalesef bende de yok. Regl oldum ve yarın 3. Gunu Dr a randevum var yeniden başlayacak süreç.. sende durum nasıl hcg yükselişleri iyi gidiyordur inşallah bebegi görme zamanı geldi miMerhabalar, güzel haberleriniz var mı ?
Erken test de deneseydin Bi ya regl olmadıysan hatta testi de bosver kan versen ya artık çıkar. Yarın gitcem ben canımDr gittinmi bakalım ne yaptın .ben test yaptım ve negatif çıktı...erken gebelik yapmadım ama normal test yaptım
Günleride karıştırdım ben bugün gitceksin sandım ..yarın sabah yapcam erken gebelik .ama pek umudum kalmadı ..milletin erkenden çıkıyorErken test de deneseydin Bi ya regl olmadıysan hatta testi de bosver kan versen ya artık çıkar. Yarın gitcem ben canım
İnşallah tutmuştur güzel haberler veririm farklı marka test yaptım negatif kafam karıştı regl günüm de olmazsam kan vericem
İnşallahSizdemi çatlatma iğnesi oldunuz
Birinin bebek 6 haftalık olmuş yine de çıkmıyormuş belli olmaz bence kan ver geç o stres bitiriyor insani ya belli olsun rahatla derimGünleride karıştırdım ben bugün gitceksin sandım ..yarın sabah yapcam erken gebelik .ama pek umudum kalmadı ..milletin erkenden çıkıyorolsa bendede çıkardı diyorum
3 kaldı reglime yarın sabah evdeki testi yapayım baktım yok gecikmeyi beklerim gecikme olursa kan veririm miden yanmazdi hiç miden yanıyor karnımın sağ tarafı açıyor goguslerde bişey yoktu onlarda açıyorBirinin bebek 6 haftalık olmuş yine de çıkmıyormuş belli olmaz bence kan ver geç o stres bitiriyor insani ya belli olsun rahatla derim
İnşallah vardır ya3 kaldı reglime yarın sabah evdeki testi yapayım baktım yok gecikmeyi beklerim gecikme olursa kan veririm miden yanmazdi hiç miden yanıyor karnımın sağ tarafı açıyor goguslerde bişey yoktu onlarda açıyor
Umarim veririm diycem amaİnşallah vardır yagüzel haberler verirsin bize de
Igne olduğunuzda Dr size hangi günleri değerlendirin demisti nasıl planlama yapmıştınız?İnşallah tutmuştur güzel haberler veririm farklı marka test yaptım negatif kafam karıştı regl günüm de olmazsam kan vericem
Tüp bebek için araştırdığınız biyer varmı bide nerede yaşıyorsunuz?Ben bu ay da olmazsa son kez daha denicem sonrada olmazsa artik tup bebege baslicaz insallah gerek klmaz
MuhakkakUmarim veririm diycem amabilemiyore rabbim ne eylerse güzel eyler
36 saati değerlendir dedi ..iğne öncesi de 2 gün ilişki yok demisti ..sonra gün aşırı olabilir dedi bu ay toplamda 5 kere değerlendirdik o kadarMuhakkakben ümitliyim regl olmadigin için hala umut var size de günleri nasıl demişti Dr konuşmuştuk ama unuttum. Sizlere tekrar sorayım dedim hata yaptığımız birsey olduysa bu ay dikkat edelim
İğne öncesi icin bize birsey demedi bir de iğne günü net olmuyor ki ya nasil bilcez onu. Çünkü regl zamanı iliski olmayınca biraz ara oluyor. canlı sperm sayısı azaliyormus mesela ara fazla olunca36 saati değerlendir dedi ..iğne öncesi de 2 gün ilişki yok demisti ..sonra gün aşırı olabilir dedi bu ay toplamda 5 kere değerlendirdik o kadar