- 12 Mayıs 2009
- 248
- 83
- Konu Sahibi papatyamm13
Kaybolma zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaybolma zaten
Whatsap grubu kuralimm ben burdan cikcam artik
Papatya senden no bekliyoruzWhatsap grubu kuralimm ben burdan cikcam artik
Burdan devam etsek olmaz mi benim regl o kadar berbat ki gözümü açamıyorum ilaçlarla geçiyor Dr a yazmıştım çarşamba gitmemi istedi yani yarın gitcem reglin 3. GunuPapatya senden no bekliyoruz
Sen ne yaptınKaybolma zaten
Tum gece yatamadım sancidan Test aldım şimdi carsidayim ama reglimi bekleyim diyorum ...3 gün varSen ne yaptın
Benimde agir geciyorBurdan devam etsek olmaz mi benim regl o kadar berbat ki gözümü açamıyorum ilaçlarla geçiyor Dr a yazmıştım çarşamba gitmemi istedi yani yarın gitcem reglin 3. Gunu
Senden ümitliyim ben hala regl olmadığına göreTum gece yatamadım sancidan Test aldım şimdi carsidayim ama reglimi bekleyim diyorum ...3 gün var
Ne yapacaksın karar verdin mi Dr a gidecek misin ara mi vereceksinBenimde agir geciyor
Bugün iğneden sonra 15.gun oldu ..reglime 3 gün var daha ay bilmiyorum valla kafam çorba oldu vallaSenden ümitliyim ben hala regl olmadığına göre
Erken gebelikte çıkar aslında kan da versen bellidir 15. Gün bugünBugün iğneden sonra 15.gun oldu ..reglime 3 gün var daha ay bilmiyorum valla kafam çorba oldu valla
Şimdi Erken gebelik testi aldım zatenErken gebelikte çıkar aslında kan da versen bellidir 15. Gün bugün
Markasına göre değişiyor sanırım ya ben 50 ye aldım ama silik gösterdiği kanda düşüktü 2 bile değildi hcg. Çok düşük değere bile duyarlı demek ki aldigimİlk idrara gerek yok sanırım erken gebelik testinde 100tl olmuş testler şok oldum en son 60 almıştım
İlk idrar daha konsantre diye öneriliyor sabaha kadar yiyip içmediğin icjn. Yoksa farketmez ama gün içinde yapacaksan bir iki saat sıvı alımının az olduğu zaman yap bari benceİlk idrara gerek yok sanırım erken gebelik testinde 100tl olmuş testler şok oldum en son 60 almıştım
Yok gitmedim bu ay doktora yazdim hocam ara vercemNe yapacaksın karar verdin mi Dr a gidecek misin ara mi vereceksin
Ara verince olanlar da az değil ovulasyon takibi falan yapacak mısın yoksa akışına mi bırakacaksınYok gitmedim bu ay doktora yazdim hocam ara vercem
Diye tamam dinlen dedi