- 11 Mayıs 2024
- 182
- 63
- 28
-
- Konu Sahibi papatyamm13
Bence bu iğneden kaynaklı oluyor benimde bu şekilde kahverengi leke leke gelmişti hatta 2 gün bu şekilde devam etti. Yine de sabah testi tekrar edin istersenizKizlar benim az once kahverengi lekem geldi agrim ogleden beri yok daha once adetim hic kahve leke ile baslamadi direkt adet olurum yerlesmemi acaba test negatif
Yok bana da bunları yaptırmıştı doktorum. Ama avokado kabak çekirdeği ıspanak yeşil yapraklı sebzeler vs bunlar daha sağlıklı yumurta oluşturuyormuş diye okudum burada birkaç kişide de işe yaramış bu ay bende denedim hattaYeme içme konusunda yeterli protein almaya dikkat ettim ve su az icerim onu da icmeye çalıştım. Bi de Dr öncesinde takviye vitamin yazdı esimle kullandık ben ek olarak folik asit de kullandım. Sen extra birseyler yapmış mıydın
Yarini bekleyim adete donmezse eger giderim ped taktim ve korkudan bakmiyorum suanYaa olabilir eğer yerlesmeyse kanda çıkar diye biliyorum. Yakınlarda özel hastane varsa git 1,5 saatte çıktı benimki akşam gittik biz de
Hayırlısı olsun artık haberdar etYarini bekleyim adete donmezse eger giderim ped taktim ve korkudan
Denerim ben de çok teşekkür ederimYok bana da bunları yaptırmıştı doktorum. Ama avokado kabak çekirdeği ıspanak yeşil yapraklı sebzeler vs bunlar daha sağlıklı yumurta oluşturuyormuş diye okudum burada birkaç kişide de işe yaramış bu ay bende denedim hatta
Reglimin 2. Gunu kontrole cagiriyor. Bi keresinde ilk gunu gitmistim. İste rahim temizmi diye bakiyor kist vs olusmusmu diye bir sorun yoksa tekrar ilaca baslatiyor.Hayırlısı olsun artık haberdar etben de yarın Dr a msj atacağım regl oldum napcaz bundan sonra diye. Direkt ilaca başla mi der yoksa ultrasonda bakar mi önce bilmiyorum senin nasıl yaptılar 2. De
Anladım teşekkür ederim. Bakayım gel demezse de ben isterim o zaman hem içim daha rahat edecekReglimin 2. Gunu kontrole cagiriyor. Bi keresinde ilk gunu gitmistim. İste rahim temizmi diye bakiyor kist vs olusmusmu diye bir sorun yoksa tekrar ilaca baslatiyor.
Tabi tabi görsün muhahkak kist konusunuda aklindan atmis olursun :)Anladım teşekkür ederim. Bakayım gel demezse de ben isterim o zaman hem içim daha rahat edecek
Aynen.. sabah test yapınca haberdar et ama yine en garantisi kan biliyorsunTabi tabi görsün muhahkak kist konusunuda aklindan atmis olursun :)
Evett regliye donmezse gece yarin kan veririmm haber ederimAynen.. sabah test yapınca haberdar et ama yine en garantisi kan biliyorsun
Kizlar ben gece regl oldum elendimAynen.. sabah test yapınca haberdar et ama yine en garantisi kan biliyorsun
Üzülme bu ay olur inşallah. Ben tam olamadım ya anca koyulasmaya başladı lekelenme hala tam regl degil dünden beriKizlar ben gece regl oldum elendim
Umudumuz sende artıkAranız kaç yaş peki ...annemde beni çok geç yapmış en büyük olanla aramda 14 yaş var gercii benden öncekiler beni hiç istememiş
Yarın yapayım yada Çarşamba garanti olsunUmudumuz sende artık
Üzülmek yok önümüzdeki aya tam gaz devamKizlar ben gece regl oldum elendim
Bana 14. Gün dediği için yaptım boşuna yapmışım 1 gün daha beklesem belli olurmuşNormal regli tarihim 30 gerçi Dr reglini bekle dedi olmazsa gelirsin dedi
Güzel haberler bekliyoruzYarın yapayım yada Çarşamba garanti olsun
İnsallah canimGüzel haberler bekliyoruz