- 16 Ekim 2016
- 1.455
- 705
-
- Konu Sahibi papatyamm13
Akşama doğru gitcez inşallah bakalım öyle birsey inşallah yoktur çünkü gebelik olmaması Bi yana kist varsa 1 ay beklemek lazım diye okudum hep. Kafadan 1 ay boş geçmesi demekOyle bisey yok ya. Bence daha fazla kurcalamadan test ver bakalim
Sen yine kendini heveslendirme kötüsüne alıştır güzel olursa sürpriz olur daha çok sevinirizElimle ağrı var mi diye uğraşınca hissediyorum son gunlerde ama regl olacağımda normalde yürürken bile acırdı kibu farklı Bi onun dışında sanci olup koşunca beyaz akinti 3. Gün oldu bu kadar sancim olmazdı regl önü. Ama hormon aldık vücudumuza yani zaten normal seyrinde olması imkansız diyorum umutlanma diyorum kendime testler de silik silik devam edince
Evet aynı şekilde düşünüyorum ben de ama dua edin olur muSen yine kendini heveslendirme kötüsüne alıştır güzel olursa sürpriz olur daha çok seviniriz
Hiç duymamıştım öyle bir şey bence öyle düşünmeyin hiçİnşallah yaaçok teşekkür ederim biraz önce birinde okudum kist oluşmuş ondan silik devam etmiş 16. Gün regl olmuş keske okumasaydim moralim bozuluyor birseyler baktıkça
Olmasın daHiç duymamıştım öyle bir şey bence öyle düşünmeyin hiç
Sonradan silik falan oldu mu baktın mı tekrar? 12.gun daha belli olmayabilirTestim negatif kizlar
Yok silik falan olMadi kan verdin mi senSonradan silik falan oldu mu baktın mı tekrar? 12.gun daha belli olmayabilir
Ee erken yaptın gene 12.gun degilmi ben 16 yada 17 de yapicam garanti olsunTestim negatif kizlar
Olsun merak ettimm ya ama olsa cikmazmiydiEe erken yaptın gene 12.gun degilmi ben 16 yada 17 de yapicam garanti olsun
Döllenme 12 ve 14 de oluyormuş tabi bizim hesaptan önce olmadıysa gebelik ...ya valla kafa çorba oldu çok okuyoruzOlsun merak ettimm ya ama olsa cikmazmiydi
Kızlar negatif.. 1,88 çıktıYok silik falan olMadi kan verdin mi sen
Üzülmek yok canım herseyin hayırlısı tam gaz devam ediyoruz önümüzdeki ay içinKızlar negatif.. 1,88 çıktı
Sıkma hiç canını vardır bı hayır de bizimde az kaldı bakalım salı yapcam testBurdan dönmez benim artık. İnşallah sizinki pozitif gelir. Canım çok sıkıldı
Su an bilmiyorum hicbirsey yapasım yokÜzülmek yok canım herseyin hayırlısı tam gaz devam ediyoruz önümüzdeki ay için
Seni cokkk iyi anlıyorumSu an bilmiyorum hicbirsey yapasım yok
Sizin sonuçları da göreyim de takip etmeyebilirim artık sonra buralarıSıkma hiç canını vardır bı hayır de bizimde az kaldı bakalım salı yapcam test
Yeni gebelikse yukseledebilir canim umidini yitirme yinedeSizin sonuçları da göreyim de takip etmeyebilirim artık sonra buraları
Bende bilmiyorum valla ama adet olacagima eminim tek bildigim buDöllenme 12 ve 14 de oluyormuş tabi bizim hesaptan önce olmadıysa gebelik ...ya valla kafa çorba oldu çok okuyoruz