- 12 Mayıs 2009
- 258
- 87
-
- Konu Sahibi papatyamm13
İgnenin etkisi 12 gün bitiyormus canim ve Herhes lekelenme yaşamıyor ki canim ..pazartesyi bekle garanti olsun sabahtan git ver kanını insalh sonuc güzel olacakİğnenin etkisi sürüyor olamaz mı peki döllenme nedeniyle olsa hamile olmalıyım şu an 14 gün olmuşben lekelenme yaşamadım ama ilk gunler çok sancim oldu akıntımi da takip ettim. Cumartesi sabah 9 gibi yaptı iğneyi, benim tahminim pazartesi çatladı o gün ağrılarım başladı bariz olarak oyle hatırlıyorum
Bilmiyorum yapmadım ki test falan sabredebilirim 14 güne diyordum çünkü. İnşallah öyle olmuştur benim de ya yoksa çok büyük hayal kırıklığı olacakBelki 9.10. Gun negatif olduysa ben 9. Gun negatifti mesela
Aynen oyle duygusal davranmak bizi bitiren şey zaten. Akşama doğru gideriz muhtemelen çünkü şu an her yer yanıyor arabamız da yok14 gün oldu artık olmaz diye düşünüyorum ama eminde olamıyorum tabii. Amaan öyle mi oldu böyle mi oldu diye düşün düşün içinden çıkamıyoruz en iyisi kan vermek
Benim de böyleydi yazdım ya 3 gündür var ama dün azaldı yani Bi nebzeSizin belirtileriniz neler oldu? Benim bugun 12. Gunum sabah 7 gibi regl agrisi ile uyandim benim normalde de regl olmadan agrim olurdu ayni agri ile uyandim hatta regl oldum sandim ve uyanmak istemedimsonra geri uykuya dalamayinca kalktim suanda hafiften regl agrim var
Bilmiyorum ki ilk deneyimim iğneyle yani teste de geç başlayınca insan emin olamıyor. Sen test yaptın mı peki ya da yapacak mısınİgnenin etkisi 12 gün bitiyormus canim ve Herhes lekelenme yaşamıyor ki canim ..pazartesyi bekle garanti olsun sabahtan git ver kanını insalh sonuc güzel olacak
Yok canım yapmiycam reglimi bekliycm artık.zaten regli sancilarim başladıBilmiyorum ki ilk deneyimim iğneyle yani teste de geç başlayınca insan emin olamıyor. Sen test yaptın mı peki ya da yapacak mısın
KaderdaşYok canım yapmiycam reglimi bekliycm artık.zaten regli sancilarim başladı
Ona bakarsak 3 gündür benim de yapmamam lazımdı regl sancısı gibi çekiyorum gelip gelip gidiyor ama bakıyorum beyazimsi akinti gelmiş. Sen de umutsuz olma bence daha 12. GününYok canım yapmiycam reglimi bekliycm artık.zaten regli sancilarim başladı
Ya ohoo beni duymuyor musunuzKaderdaş
Bende ağrı sızı bol ama akıntı yokOna bakarsak 3 gündür benim de yapmamam lazımdı regl sancısı gibi çekiyorum gelip gelip gidiyor ama bakıyorum beyazimsi akinti gelmiş. Sen de umutsuz olma bence daha 12. Günün
İnsallah ama hic ümidim yok insan hisseder bence bu olanlar bildigin regl sancisi bi farkli vardir bence o hamilleikte yasananla regl agrisininYa ohoo beni duymuyor musunuzhamile çıkarsanız hatirlatacagim bunları
Seni duymamak olurmu ahhh hamile çokta ne istersen dersin bizeYa ohoo beni duymuyor musunuzhamile çıkarsanız hatirlatacagim bunları
Valla artık bilmiyorum farkı varmı yokmu az kaldı ogrencez ...sayfaya bakmadna manyak oldum artık devamli biseyler okuyorumİnsallah ama hic ümidim yok insan hisseder bence bu olanlar bildigin regl sancisi bi farkli vardir bence o hamilleikte yasananla regl agrisinin
Bende öyle testlerde gelmedi camda bekle bekle hal oldum gecikcegini bilsem eczaneye giderdim normalde aksam siparis verirdim birgun sonra sabah gelirdi ben uyanmaya yakin sinir oldumValla artık bilmiyorum farkı varmı yokmu az kaldı ogrencez ...sayfaya bakmadna manyak oldum artık devamli biseyler okuyorum
Merhaba kaçıncı gününüz test gününüze kaç gün kaldı acaba? Regl gününüz geldi mi yada ?Ona bakarsak 3 gündür benim de yapmamam lazımdı regl sancısı gibi çekiyorum gelip gelip gidiyor ama bakıyorum beyazimsi akinti gelmiş. Sen de umutsuz olma bence daha 12. Günün
Bende ağrı sızı bol ama akıntı yokevet 12.gun henuz
Kızlar regl olacak gibi sanci yaşayıp hamile olduğunu öğrenen çok var biliyorsunuz dimi okumussunuzdur forumdaİnsallah ama hic ümidim yok insan hisseder bence bu olanlar bildigin regl sancisi bi farkli vardir bence o hamilleikte yasananla regl agrisinin
Ya keşke olmuş olsam sizin kadar kendimden ümitli değilim benSeni duymamak olurmu ahhh hamile çokta ne istersen dersin bizebiz seni kafadan gebe saydık bacım
İşte o kadar deliyizKızlar regl olacak gibi sanci yaşayıp hamile olduğunu öğrenen çok var biliyorsunuz dimi okumussunuzdur forumdakırmızılar gelene kadar devam hatta gelse Bi yerlesme mi diye takip etmek lazım
Merhaba, Benim bugün 14. Gün. Igne olunca 14 ten itibaren her an olabiliyormuş. Eski düzene bakınca 5 Gün var ama onu dikkate almıyorum ben igneden dolayıMerhaba kaçıncı gününüz test gününüze kaç gün kaldı acaba? Regl gününüz geldi mi yada ?