Sizce hamilelik belirtisi mi ???

Adetime 3 kaldı sizin de 2 benim sonuçlar hep negatif sizin
kızlar benim son adet tarihim 20 mart 7 ve 8 nisan yumurtlama gördüm 18 gün yumurtlamam bu arada hep ve 20 nisan olamam gerekiyor ama 3 gündür göğüs kenarları ve uçları inanılmaz bir hassasiyet var ve göğüs uçlarım bembeyaz idrar testi yapmıyorum ben hangi markanın testini yapsam pozitif aylardır hiç şaşmaz bu belirtileri yaşayan arkadalar var mı

Benimde yumurtlama 6 Nisan görünüyor bat 20 nisan ..ama ben 3 nisan gibi yumurtladigimi düşünüyorum...o zaman uzayan şeffaf yumurtlama akıntısı oldu...belirti olarak bir kaç gündür göğüs ağrım vardı.. dün kasik ağrım oldu adet olacak gibiydim arada iğne batmalari oldu bugün birazdaha iyiyim ... başım çok ağrıdı bugün normalde kolay kolay ağrımaz...1 hafta var adete bakalım neler yaşayacağız daha...yerleşme kanaması ne zaman oluyor acaba...sizde başka belirti diyebeleceginiz neler var...göğüs ağrısı akıntı falan var mı
Benimde sizle aynı benim 1 nisanda başladı yumurtlama normalde 7 gösteriyordu ama erken geldi benim bat 20 Nisan bakalım testler negatif yarın erken gebelik testi yapcam son 3 kaldı

kızlar benim son adet tarihim 20 mart 7 ve 8 nisan yumurtlama gördüm 18 gün yumurtlamam bu arada hep ve 20 nisan olamam gerekiyor ama 3 gündür göğüs kenarları ve uçları inanılmaz bir hassasiyet var ve göğüs uçlarım bembeyaz idrar testi yapmıyorum ben hangi markanın testini yapsam pozitif aylardır hiç şaşmaz bu belirtileri yaşayan arkadalar var mı
Benimde 20 nisan bata 3 var ben 8 gün kaladan beri test yapıyorum negatif yarın erken gebelik testi yapcam kdık ağrılarım var ve göğüs başka sıkayryim yok suan ya adet olcam ya gebe cıkıcam ama testlerim negatifti yarın erken gebelik yapcam 3 gün kala bakalım

Adetime 3 kaldı sizin de 2 benim sonuçlar hep negatif sizin
Benim dedigim gibi lekelenmem oluyo test yaptım dün ama silik gördüm buraya da atayım ama belli olur mu bilmem

Eklentiler

• 17448717677663638454840108513061.webp
    17448717677663638454840108513061.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 25
Back
X