- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 38
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
Bu süreci kafaya takmadan geçirmek lazım cnm yoksa günler geçmez adet tarihin ne zaman di cnmBen de geçen cumartesi vuruldum, cuma pazar pazartesi salı değerlendirdik, Çarşamba kontrolde yumurta salınımı bitmiş dedi dr, ama sabırsızım ya beklemek çok zor, inşallah tutunur bebeklerimiz
20 agustos senin?Bu süreci kafaya takmadan geçirmek lazım cnm yoksa günler geçmez adet tarihin ne zaman di cnm
Ben de geçen cumartesi vuruldum, cuma pazar pazartesi salı değerlendirdik, Çarşamba kontrolde yumurta salınımı bitmiş dedi dr, ama sabırsızım ya beklemek çok zor, inşallah tutunur bebeklerimiz
28 ağustos benimde cnm senin bişey kalmamış 5 günün var inşallah güzel sonuç alırsın cnm herhangi bir adet belirtisi var mi20 agustos senin?
Biz seninle aynı gün vurulmustuk iğneyi. Inşallah cnm hepimiz anne oluruz. Ben cuma günü iğneyi yaptırdığımda bende akıntı da olmustu
Kalmadı kalmadı da ben her ay bir sürü belirti yasıyorum sonra sonu hüsran, bu ay umursamıyorum belirtileri bakalım nasip kısmet, senin var baya, inşallah ben önden bayrağı çekerim arkamdan gelirsiniz :) Allah isteyen herkese versin boy boy evlatlar28 ağustos benimde cnm senin bişey kalmamış 5 günün var inşallah güzel sonuç alırsın cnm herhangi bir adet belirtisi var mi
Hadi hayırlısı olsun cnm inş. Ben beklemeyi düşünüyorum zaten adet belirtim olursa anlarım ki hasta olucam göğüs ağrısı flnHadi inşallah yüzümüz Güler
Ben de akıntı olmadı
2 gün ağrı oldu sadece
25 ya da 26sı bat benim
Ama o zamana kadar bekleyemem sanırım
20sinsen sonra erken gebelik testinden yaparım
Netten aldım testleri yarın gelir
Evet cnm benim daha 14 gunum var ama öyle takmıyorum kafama rabbim verir elbet bizede evlat. Inş dedigin gibi bayrağı çekte biz de gelelim ya.Kalmadı kalmadı da ben her ay bir sürü belirti yasıyorum sonra sonu hüsran, bu ay umursamıyorum belirtileri bakalım nasip kısmet, senin var baya, inşallah ben önden bayrağı çekerim arkamdan gelirsiniz :) Allah isteyen herkese versin boy boy evlatlar
İnşallah tatlım benimEvet cnm benim daha 14 gunum var ama öyle takmıyorum kafama rabbim verir elbet bizede evlat. Inş dedigin gibi bayrağı çekte biz de gelelim ya.
Bende şuan herhangi bir belirti yok cnmKizlarr naptiniz belirtileriniz var mi. Nasil gidiyor bekleme sureci
Bende ignenin etkisi hala devam ediyo ates basiyo gun boyuBende şuan herhangi bir belirti yok cnm
Bende mi anormallik var acaba hiç birşey olmadı vallaBende ignenin etkisi hala devam ediyo ates basiyo gun boyu
Doğru diyosun cnm hayırlı sonuç alalım daKızlar herkese aynı etkiyi yapacak diye bir şey yok, ferah tutun içinizi, agrı eşiginiz yüksektir belki oh ne güzel agrı sancı çekmedik deyin :)
Günaydın cnm ben de hala aynı herhangi bir belirti yok arada karnıma ağrı giriyor o kadar beklemedeyim yani.Günaydın kızlar
Ben göğüs hassasiyeti işine çok taktım
Ben kızıma hamile kaldığımda en erken belirtim göğüs uçlarındaki acıma olmuştu
Dokunduğumda biber yakmış gibi acıyordu
Şimdi kasık ağrıları,batmaları var ama göğüslerimde bir acıma hassasiyet yok sadece ara ara iğne batar gibi oluyor
Adetime 9 ,10 gün kaldı
Sizlerden ne haber??
Benimde bat 28 ya; inşallah bebişler gelir. Cuma akşam vuruldum ben de.Inşallah cnm bende dün yaptırdım iğneyi dün çok fena kasik ve bel ağrım vardı bugün iyiyim şuan herhangi bir ağrım yok benimde bat 28 bakalım nolcak
Seninle de aynı gün vurulmusuz iğneyi ben sabah yaptırdım koldan inşallah tutar cnm emeklerimiz boşa gitmezBenimde bat 28 ya; inşallah bebişler gelir. Cuma akşam vuruldum ben de.
Seninle de aynı gün vurulmusuz iğneyi ben sabah yaptırdım koldan inşallah tutar cnm emeklerimiz boşa gitmez