- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 38
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
Bende hsg yı 3 ay önce çektirdim benim doktorum 6 ay dene olmazsa tüp bebek dedi ben başka bi doktora gittim klomen ve çatlatma iğnesi yazdı bana eğer tutmazsa tüp bebek tedavisine başla dedi inşallah tutar da gerek kalmazEvet canim benim tuplerim de tespih gibiymis bogum bogum ikisi de ayniymis. Tup bebek demisti doktorlar son bir de klomen deneyelim dedi doktor ben bir yildir hic gebe kalamadim deyince. Hsg cektireli 5 ay oldu bu ay pozitif..ins gorurum saglikla keseyi
Slm kızlar dün ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırdım acaip bir şekilde kasık ağrısı ve bel ağrısı oldu bu iğneyi yaptırıp hamile kalanlar var mı? cevaplarınızı bekliyorum.
Iyi geceler cnm hoş geldin benim dün çok agridi bugün gayet iyiydim ağrım yoktu bakalım ne olacak cnmİyi geceler
Ben de dün aynı çatlatma iğnesinden vuruldum.
2gündür bende de ağrı var bu akşam daha fazla ağrı oldu.
Hoşbulduk sağoll canımIyi geceler cnm hoş geldin benim dün çok agridi bugün gayet iyiydim ağrım yoktu bakalım ne olacak cnm
Benim de 28 agustos cnm bekleyip gorucez ins guzel sonuclar aliriz dedigin gibiHoşbulduk sağoll canım
Yazdığım gibi bugün düne nazaran daha fazla ağrı vardı bende de
Bu ağrılar iyiye mi işaret acaba!!! Yumurta çatladığı içinse iyi
İnş çatlamayın kist olmaz yumurtalar
Senin bat kaç
Benin 26 agustos
İnş ikimizde güzel sonuç alırız
Canim bugun yine kan verdim sonuc 517 çıktı yani simdiye kadar 48 saat arayla 65-201-517 normal mi sence48 saatte iki katına Yükselir senin neredeyse 3 katı olmuş hatta daha fazla, ikiz istiyorsan ikiz olsun inşallah :)
Dış gebelik olsa bu kadar yükselmez canım, 48 saatte iki katına çıkması gebeliğin sağlıklı olduğunu gösteriyormuş, belki de erkektir bebişin, güzel yükseliyor çünkü maşallahCanim bugun yine kan verdim sonuc 517 çıktı yani simdiye kadar 48 saat arayla 65-201-517 normal mi sence
Maşallah valla sonuç iyi inşallah kucagina sağlıkla alırsın kuzumCanim bugun yine kan verdim sonuc 517 çıktı yani simdiye kadar 48 saat arayla 65-201-517 normal mi sence
Sag ol canım inss hepimiz alalimmMaşallah valla sonuç iyi inşallah kucagina sağlıkla alırsın kuzum
Teşekkürler canim biraz içim rahatladi şükür.ins sizin de her şey yolunda gitsinDış gebelik olsa bu kadar yükselmez canım, 48 saatte iki katına çıkması gebeliğin sağlıklı olduğunu gösteriyormuş, belki de erkektir bebişin, güzel yükseliyor çünkü maşallah
Ben karından vuruldum canım, kol arkasından da vuruluyormuş ovitrelle ama karından daha etkili oluyormuş istersen karından vurul hiç acımıyorKizlar catlatma ignesini karindanmi vuruldunuz.ben gecen ay koldan vuruldum hic oyle agrim filan olmadi.bu ay karindanmi vurdursam acaba.
Ben koldan vuruldum cnm farketmiyor göbek yada kolKizlar catlatma ignesini karindanmi vuruldunuz.ben gecen ay koldan vuruldum hic oyle agrim filan olmadi.bu ay karindanmi vurdursam acaba.
Bu ay eger verirsr doktor oyle yapiyim.ben acimasindan korkmuyorum hatta hemsireye hangisi daha etkiliyse oyle yapalim dedim bana farketmez dedi.kendi vuranlar kol arkasina yetisemedigi icin karindan vuruyolar dedi.Ben karından vuruldum canım, kol arkasından da vuruluyormuş ovitrelle ama karından daha etkili oluyormuş istersen karından vurul hiç acımıyor
Inşallah hsg sonucun iyi çıkar cnm, herkeste tutmuyor catlatma iğnesi işte inşallah yaptıranlar da tutarBen 3 ay klomen ve ovitrelle oldum olmadı hep negatif. Salı günü hsg çekilecek sonra aşılama galiba. Bu arada ovitrelle olmadım son ay yumurtam kendiliğinden Çatlıycak gibiymiş öylede oldu. Şimdi hsg için çok heyecanlanıyorum
Ben bacagimdan kendim yapmıştım canim videoyu izleyipKizlar catlatma ignesini karindanmi vuruldunuz.ben gecen ay koldan vuruldum hic oyle agrim filan olmadi.bu ay karindanmi vurdursam acaba.
Ikiside esitse evet.bu 3 gunu iyi degerlendir bence.Kızlar ben bugün ovu testi yaptım ikiside koyu cıktı yani bugün yumurtlamış mi oldum ben.
Kocam duzceye gitti yarın akşam gelicekIkiside esitse evet.bu 3 gunu iyi degerlendir bence.