- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 38
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
Benimde cuma sabah iğne yapıldı doktorum saat vermedi cuma ve cumartesi ilişki dedi ben iğneyi yaptırmadan önce çarşambada birlikte oldum. Bende 15 aydır evliyim cnm ama benim tüpler sikintili sag kapalı solda darlık var normal yolla zor oluyor yani dr öyle söyledi bu iğne tutmazsa bekleme tüp bebeğe başla dediBen klomen kullanmadım, sadece iğne verdi doktor. Karından vurundum. Cuma akşam 7 de vurun o gece ilişki, pazar sabah 7 de ilişki dedi. Öyle yaptım bakalım. Pazartesi eşim şehir dışına çıkacağından pazar gece de ilişki oldu, spermler canlı kalsın die düşündüm. Bi de 5 gündür eşime keçiboynuzu özü içiriyorum ve ceviz. Bi de nohut faydalı diyorlar sende başla canım. baya araştırdım ben. Beraber bekleyelim bakalım, inşallah yüzümüz güler. benim 5 ayım denemede. senin?
tip bebekten önce aşılama yöntemi var, bence ilk onu dene olmazsa tüp bebek denersin. Tüp bebek çok ilaç alınan bi yöntem çünkü. Bende de polip varmış belki gebeliğine engel oluyor olabilir dedi doktor; gerçi polip olup hamile olanlarda var. Eğer hamiel değilsem onu aldırıcam önümüzdeki ay. Bide eşimin sperm morfolojisi % 4 çıktı; onu da üroloğa yolluycam. Valla dert bitmiyor. Ne zaman test yapsak sence? Gerçi iğneden hemen yapmayın yanıltıcı sonuç olur diyorlar.Benimde cuma sabah iğne yapıldı doktorum saat vermedi cuma ve cumartesi ilişki dedi ben iğneyi yaptırmadan önce çarşambada birlikte oldum. Bende 15 aydır evliyim cnm ama benim tüpler sikintili sag kapalı solda darlık var normal yolla zor oluyor yani dr öyle söyledi bu iğne tutmazsa bekleme tüp bebeğe başla dedi
Ben asilamayi doktoruma soyledim gerek yok dedi bana normal yolla kalirsin hamile ama biraz zor olur 6 ay zaman verdi 6 ay eylulde doluyor olmazsa gel tup bebege baslayalim dedi. Eşimin sperm sayısı iyi cıktı. Cnm ben adet tarihimi bekliycem test yapmayı düşünmüyorum üzülmek istemiyorum negatifi görünce en azından adet olursam çok dokunmaz banatip bebekten önce aşılama yöntemi var, bence ilk onu dene olmazsa tüp bebek denersin. Tüp bebek çok ilaç alınan bi yöntem çünkü. Bende de polip varmış belki gebeliğine engel oluyor olabilir dedi doktor; gerçi polip olup hamile olanlarda var. Eğer hamiel değilsem onu aldırıcam önümüzdeki ay. Bide eşimin sperm morfolojisi % 4 çıktı; onu da üroloğa yolluycam. Valla dert bitmiyor. Ne zaman test yapsak sence? Gerçi iğneden hemen yapmayın yanıltıcı sonuç olur diyorlar.
iğneyi yaptırdığın gün çatlamıştır cnm yumurtanAcaba catlamadi mi diye aklima geliyo
Olabilir cnm iğnenin etkisi baya sürüyormuş biraz daha bekle derim ben inşallah bu sonuç hamilelige işarettir cnm.Eki Görüntüle 2034452 Eki Görüntüle 2034452 Kızlar çatlatma iğnesi vurulalı 7 gün oldu
Biliyorum erken ama test yaptım
Bat 26 ya 26 ağust. tam hatırlayamadım
Sonuç bu iğnenin etkisi mi sizce
Olabilir cnm iğnenin etkisi baya sürüyormuş biraz daha bekle derim ben inşallah bu sonuç hamilelige işarettir cnm.
pazartesi gününe kadar bekle cnm daha net anlaşılır o zaman pazartesi sabahı ilk idrarınla yaparsınUmutlanmıyorum zaten canım
Sadece testi yapmak istedim
2 gün sonra yine yapıcam
Çizgi koyulaşırsa iyiye işaret
Aksi halde iğnenin etkisi diyeceğim
Hayırlısı olsun inş
Ben varya hic cesaretli değilim bu konuda cesaret edemiyorum test yapmaya o negatifi gormek istemiyorumUmutlanmıyorum zaten canım
Sadece testi yapmak istedim
2 gün sonra yine yapıcam
Çizgi koyulaşırsa iyiye işaret
Aksi halde iğnenin etkisi diyeceğim
Hayırlısı olsun inş
Ben varya hic cesaretli değilim bu konuda cesaret edemiyorum test yapmaya o negatifi gormek istemiyorum
Belki belirtin olmayacak cnm benim geçen arkadaşım hamile olduğunu adeti geçince öğrendi kizin hic bir belirtiside yoktu. Belki sende de belirti olmayacaktatlılar 12. Gündeyim ve stresin dibindeyimhiç belirtim de kalmadı sanırım :s
Aynen cnm stressiz beklemek en güzeli valla en güzel bayramı yaşarız eğer hamile kalırsakBakma en güzelini sen yapıyorsun
Şu durumda pozitif görmemizde bir anlam ifade etmiyo zaten
Bekleyip göreceğiz
Şimdi adet sancım başladı, midem de kötü olduBelki belirtin olmayacak cnm benim geçen arkadaşım hamile olduğunu adeti geçince öğrendi kizin hic bir belirtiside yoktu. Belki sende de belirti olmayacak
Rahat bırak kendini stets yapma kafanı dağıt çok dışarı dolaş cnm ne bileyim uğraş biseylerleŞimdi adet sancım başladı, midem de kötü olduhep stresten sanırım
Stres yapma cnm kafamı dağıt biseyler yapŞimdi adet sancım başladı, midem de kötü olduhep stresten sanırım
Çıkamam ki tek basıma ne yapıcam ablacım, uyumuşum birazcık. Ayy ne zor zamanlar geçiyoruz Allah acısınStres yapma cnm kafamı dağıt biseyler yap