- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #3.201
Amin canım, inşallah güzel sürprizler yaşarız hepimizBende takvimim diye program kullaniyorum onda yumurrlama donemiyaziyodu dur bi test yapim dedim oyle denk geldi :) insallah umudumuz tukendigi anda bize umut olurlar :)
Amin canım, inşallah güzel sürprizler yaşarız hepimiz
İnşallah canım benim, olumlu düşünelim, çok yakında mucize olucak inşallah :)Amin, inşAllah hepimizin yüzü gülsün :)
Cnm öncelikle hayrlı olsun gebeliğin iki kere adet oldum yumurta gelişti demişsin de ben de bu ay ilk defa ikinci adetimi oldum yani ilk adet 25 agustostu şimdide 9 eylülde leke geldi ve kanama başladı doktora gittim kötü bişe yok dedi ama neden olduğunu sölemedi yumurta mı gelişiyo acaba iyi bişey mi kiBir vakti var canm demek ki.dua et bol bol bak ben 15 yıldr adet oluyorum pkoluyum ilk kez geçen ay iki kere adet oldum onda da yumurtam gelişti 7 ay sonra rabbim isteynce oluyo
Selam kizlar malum benim ogluş okula basladi 2 gündür alisveris git gel kendimi unuttum.2gündur sogan suyu iciyorum bugun ignenin 18günü hala regl olmadim...bu sabah yine test aldim erken gebelik testi..cok sacma ama pozitif olmiyacagini bile bile insan ufacicik bir umuda baglaniyor...
Merhaba canıım :) bak ne güzel oğluşunla uğraşırken biraz kafan dağılıyodur. Gebelik olmadığına göre bugün yarın adet olursun canım. Devam ediceksin dimi klomene?Selam kizlar malum benim ogluş okula basladi 2 gündür alisveris git gel kendimi unuttum.2gündur sogan suyu iciyorum bugun ignenin 18günü hala regl olmadim...bu sabah yine test aldim erken gebelik testi..cok sacma ama pozitif olmiyacagini bile bile insan ufacicik bir umuda baglaniyor...
Merhaba canıım :) bak ne güzel oğluşunla uğraşırken biraz kafan dağılıyodur. Gebelik olmadığına göre bugün yarın adet olursun canım. Devam ediceksin dimi klomene?
doktor asilamaya gecelim diyor kararsiz kaldim. ilk klomen ve igneden sonra hemen gecmek mantiklimi
yaa cok erken defilmiMrb canim benim doktirumun izinli oldugunda benimle ilgilenen doktor asilamayı dusün demisti
doktor asilamaya gecelim diyor kararsiz kaldim. ilk klomen ve igneden sonra hemen gecmek mantiklimi
ozele gidiyorum amaMrb canim benim doktirumun izinli oldugunda benimle ilgilenen doktor asilamayı dusün demisti
Bence klomen ve çatlatmaya en az 1-2 kez daha devam et canım. Bi kere kullanmakla hamile kalan pek olmuyo zatendoktor asilamaya gecelim diyor kararsiz kaldim. ilk klomen ve igneden sonra hemen gecmek mantiklimi
29 yasindaym cnmYas kaç senin canim
haklisin cnm. bende oyle dusunuyorumBence klomen ve çatlatmaya en az 1-2 kez daha devam et canım. Bi kere kullanmakla hamile kalan pek olmuyo zaten
Doktorunun önerilerine göre karar verirsin o zaman canımcım. Ama ben klomen kullan derim en az 1 ayBilmiyorumki bitanem regl nin 3 gunü doktora gidicem bakalim doktor ne soyliyecek.belki doktor rahim filmi ceker ya da asilama yapar belkide eşimden test ister
29 yasindaym cnm
ben
ozele gidiyorum ama
Doktorunun önerilerine göre karar verirsin o zaman canımcım. Ama ben klomen kullan derim en az 1 ay