- 6 Eylül 2018
- 71
- 94
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #3.161
Selam canim. Yeni okudum yazsmalari ah bos insan cok ya benim cevrmde is ortamndada dusunmedn soruyolar :)Mrb kizlar bugun kimseden ses yok... benim regl lekelenme gibi basladi ve bitti sogan kurune basladim sanirim kist oldu sokülmüyor.birde infolic combiye basladim bugün.pes etmek yok yola devam.
Ayy seninde azkaldi sen ne durumdasin canim. Bende de hamilelik namina hic belirti olmadi:) adet sancilari devam ediyo gece uykymdan uyandim kasik agrisiyla ve bu ay adet olmaktn korkuyorum kmbilir o nasi gecicekİyi yaptın, yolun açık olsun inş :) benim igneden sonraki 10. Günüm, çok bi belirti de yok.. bakalım biraz zor oluyor beklemek ama bekliyoruz mecbur
Ayy seninde azkaldi sen ne durumdasin canim. Bende de hamilelik namina hic belirti olmadi:) adet sancilari devam ediyo gece uykymdan uyandim kasik agrisiyla ve bu ay adet olmaktn korkuyorum kmbilir o nasi gecicek(
Benimde goguslerm sisti adet zamani gibi baya adet donemine hazirlik vucudum direniyo tedaviye:) hehehe vala beklemek cok zor bu aksam yapcam sanirm bende sonucu bile bile :)Evet valla yola devam:) işin peşini bırakmak yok :)
Benim seninki kadar ağrım olmuyor, gün içinde biraz hissettiryor, arada göğsüm sızlıyor okadar adet yaklaşırken böyle oluyor zaten.. ama test yapmamak için zor tutuyorum kendimi :)
Benimde goguslerm sisti adet zamani gibi baya adet donemine hazirlik vucudum direniyo tedaviye:) hehehe vala beklemek cok zor bu aksam yapcam sanirm bende sonucu bile bile :)
Merhaba canım, çok ağrın yoksa kist yoktur bence. Ama soğan suyu iç tabi, çok faydası oluyoMrb kizlar bugun kimseden ses yok... benim regl lekelenme gibi basladi ve bitti sogan kurune basladim sanirim kist oldu sokülmüyor.birde infolic combiye basladim bugün.pes etmek yok yola devam.
Vala ne igneymis dedim oldugumdan beri cekiyorum :) yapmadim yok be kuzum ya eminin adet olacam ben hayal kirikligina girmeyim dedim sizin icin yapcam aksam ama:)) haftasonuda dugun flaan vardi kafa doldu zaman gecti iyi olduHiç test yapmadın mı yoksa :) ay belki de seninki hamilelik belirtileridir :)
Umutumut82 soğan suyu nasıl, içerken zorlandın mı :) diğer ay ben de yapayım diyorum, ılık mı içiyorsun ılıması için çok beklemek gerekiyor mu, sabah erkenden işe gidiyorum zor olur mu hazırlaması ama beni en çok düşündüren kokusu :)
Merhaba canım, çok ağrın yoksa kist yoktur bence. Ama soğan suyu iç tabi, çok faydası oluyo
Şişkinliğim çok bi de karnım davul gibi :) bukadar ağrımız sızımız iğneden olsa gerek :)
Merhaba canım, çok ağrın yoksa kist yoktur bence. Ama soğan suyu iç tabi, çok faydası oluyo
Olumsuz düşünme canım bence kist yok. Sökülememiş olabilir, zaten bazı aylar daha az miktarda adet oluyoruz olağan şeyler canımHic agrim yok canim normal gun gibi ama rdgl de gelnedi sadece az bir kahverengi lekelenmeoldu dun. bugun 16gün gecen ay 17gunde olmustum insallah sokülürde kiste dönüsmez
Dosya ekleden canim sora tiklayip yazi yaziyosun bende ilk denedim suan:)Kizlar foto nasil yukluyorsunuz
14.gundeyim canimİgnenin kacinci gunu cnm