- 5 Mart 2015
- 1.309
- 1.394
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
nasibi olunca gelecek inşallahBenim tupler acik da noluyo canim 5 senedir bulusamadilar bi
Beklemekten ve hakkımızda hayırlısını dilemekten başka yapacak bi şey yok şimdilikya o dert bende de var saat başı tuvalete gidiyorum ya anlamıyorum niye böyle oluyor pufff
Acaba çok mu stress yapıyorsun cnm peki ilk çocuk mu olucak senin yoksa varmı başka cocukBenim tupler acik da noluyo canim 5 senedir bulusamadilar bi
Yani ben tam gününde kan testi yaptırdım eğer öyleyse bugün 11. Günüm çünkü. Benim çatlatma iğnesinin ilk gunu çok ağrım oldu zor yürüdüm yani ondan sonra hiç bişey olmadı geçti gitti cnm rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin bekleyebilirsen 15. Gun yap testini cnm cift cizgiyi gorunce hemen kan testi yaptirirsin ben negatifi gormemek icin kan testi yaptirdim direktselamun aleyküm öncelşkle rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı,eli ayağı düzgün evlat nasip etsin inşallah banada...bende 4,5 yıllık evliyim 1ay sonra 4yıl dolacak korunmasız ilişli oluyor ve hiç bi şekilde hamile kalmadım,eşimde varikosel vardı ameliyat oldu çok şükür6.cı ayda yaptığı tahlil gayet iyi demiş dr.bu ay ben dr a gittim klomen başladı ve arkasından çatlatma iğnesi oldum4gün oldu,ikinci ve üçüncü gün şiddetli ağrım oldu bugün arada bi hafif sızlıyor,şimdi ben idrar testini 15,ci gün yaparsam çıkar mı?ha bu arada arkadaşlar sormuş iğnenin etkisi kaç gün sürüyor diye,iğnenin etkisi 11.12 gün sonra bitiyor..dr söyledi...
Aynen oyle cnm bu sabah ezan okunurken uyaniktim valla cok dua ettimBeklemekten ve hakkımızda hayırlısını dilemekten başka yapacak bi şey yok şimdilik
seninki hala ikinci çizgi varsa merak etme hamilesin inşallah...allah nasip etsin her isteyene...sonuçları yazarsın...Yani ben tam gününde kan testi yaptırdım eğer öyleyse bugün 11. Günüm çünkü. Benim çatlatma iğnesinin ilk gu u çok ağrım oldu zor yürüdüm yani ondan sonra hiç bişey olmadı geçti gitti cnm rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin
Cnm ben idrar testi yapmadim korktum tek cizgiyi gormekten o yuzden direkt kan testi yaptirdim oglen alicam sonucu hayirlisi olsun. Çokta ihtimalim yok zaten cnmseninki hala ikinci çizgi varsa merak etme hamilesin inşallah...allah nasip etsin her isteyene...sonuçları yazarsın...
sende şişkinlik yaptı mı çok?sanki afedersin gazım var ama çıkmıyo,ve karnım acayip sert ve şiş,bu belirtileri yaşayanınız var mı???Cnm ben idrar testi yapmadim korktum tek cizgiyi gormekten o yuzden direkt kan testi yaptirdim oglen alicam sonucu hayirlisi olsun. Çokta ihtimalim yok zaten cnm
Bende öyle bişey olmadı cnm kasik ağrısı dışında yasamadimsende şişkinlik yaptı mı çok?sanki afedersin gazım var ama çıkmıyo,ve karnım acayip sert ve şiş,bu belirtileri yaşayanınız var mı???
15.gun cikiyor diyorlar.selamun aleyküm öncelşkle rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı,eli ayağı düzgün evlat nasip etsin inşallah banada...bende 4,5 yıllık evliyim 1ay sonra 4yıl dolacak korunmasız ilişli oluyor ve hiç bi şekilde hamile kalmadım,eşimde varikosel vardı ameliyat oldu çok şükür6.cı ayda yaptığı tahlil gayet iyi demiş dr.bu ay ben dr a gittim klomen başladı ve arkasından çatlatma iğnesi oldum4gün oldu,ikinci ve üçüncü gün şiddetli ağrım oldu bugün arada bi hafif sızlıyor,şimdi ben idrar testini 15,ci gün yaparsam çıkar mı?ha bu arada arkadaşlar sormuş iğnenin etkisi kaç gün sürüyor diye,iğnenin etkisi 11.12 gün sonra bitiyor..dr söyledi...
İnsallah canim benimnasibi olunca gelecek inşallah
Stresin en buyugunu yasadim canim ayrilma derecesine geldik bi ara tup bebekler tutmayinca. Ama toparladik cok sukur. Cocugum yok bazen hic de olmucakmis gibi geliyor. İgnenin etkisi de olsa cizgi goruyorum ya mutlu ediyor beni. Alistim artik negatiflere etkilenmiyorum cidden.Acaba çok mu stress yapıyorsun cnm peki ilk çocuk mu olucak senin yoksa varmı başka cocuk
cnm ya üzüldüm valla ama büyük cesaret ediyorsunuz ben hiç test yapamam ilk evlendiğim zamanlar yapıyordum sürekli negatif ama artık cesaretim yok o yüzden bugün kan verdim her sonuca hazırlıklıyım. Birde kaç defa tüp bebek yaptırdın15.gun cikiyor diyorlar.
İnsallah canim benim
Stresin en buyugunu yasadim canim ayrilma derecesine geldik bi ara tup bebekler tutmayinca. Ama toparladik cok sukur. Cocugum yok bazen hic de olmucakmis gibi geliyor. İgnenin etkisi de olsa cizgi goruyorum ya mutlu ediyor beni. Alistim artik negatiflere etkilenmiyorum cidden.
Bence bu artık iğnenin etkisi değil canım, hadi kanını ver de bize de müjdeler verÇok silik yine...evettt ben kan vermeyi düşünüyorum.
Kafayı yer insan böyle bekleye bekleye
Çıkan sonuç en azından daha net düşünmemi sağlar
Bence sen de gitmelisin kan testine :) hadi kızlar güzel haberlerle dolacak bu topik inşallahEki Görüntüle 2036017
Yaptim canimm gonderiyorumm sende gonderr
Canım Biz iğnenin ertesi günü üç gün arka arkaya yaptık, ayaklarımı havaya dikmedim biraz sağa biraz sola döndüm çünkü bu sefer böyle deneyelim demişti dr. Sonra da gün aşırı devam ettik işteGünaydın kızlar. İğneden sonra ilişki düzenini nasıl ayarladınız. Benim doktorum 36 saat sonra ilk ilişki sonra gün aşırı dedi. Ama burada gördüğüm kadarıyla arka arkaya değerlendirenlerde olmuş. Kafam karıştı bu konuda
Bence bu artık iğnenin etkisi değil canım, hadi kanını ver de bize de müjdeler ver
Acilden bi saatte aldık biz, bi buçuk saat sonra dikil başlarına :) hadi hayırlı haberlerde buluşalım inşallahAyyy öyle mi dersin hadi inş
Ö.sonra gideceğim en erken sonucu acil veriyor.2saat sonra sonuç çıkar dediler
3 defa denedim cnm devlet hakkim bitti. Ozelde de kendi paramla yaptirmak istiyorum lafi olur. İse baslicam okullar acilinca ne zamana biriktirirsem yeniden denicemcnm ya üzüldüm valla ama büyük cesaret ediyorsunuz ben hiç test yapamam ilk evlendiğim zamanlar yapıyordum sürekli negatif ama artık cesaretim yok o yüzden bugün kan verdim her sonuca hazırlıklıyım. Birde kaç defa tüp bebek yaptırdın