- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- Konu Sahibi fatma_sibel
Geç döllenme falandır belki ama üzme hemen kendini bata daha var nasılsaalın sonuç kızlar negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç döllenme falandır belki ama üzme hemen kendini bata daha var nasılsaalın sonuç kızlar negatif
alın sonuç kızlar negatif
yukselir belki cnm beklealın sonuç kızlar negatif
Ben 4-5 gun sonra vericem adet yaklassin daBen de kan verdim az önce
1 saate çıkar dediler
İçimi bir umutsuzluk kapladı ama
Bu ayki umudum bitti cnm ya önümüzdeki ay aşılama inş peki aşılamaya adetin kaçıncı günü gidiliyor acaba bilgin varmiHayırlısı olsun canım nasip kısmet
Daha adet olmadın hepten de umudu keame
Hayırlısı cnmyukselir belki cnm bekle
Aynen cnm acele etme bekle bencedeBen 4-5 gun sonra vericem adet yaklassin da
2. Gunu cnmBu ayki umudum bitti cnm ya önümüzdeki ay aşılama inş peki aşılamaya adetin kaçıncı günü gidiliyor acaba bilgin varmi
Bu ay bayram tatiline denk geliyor benim adet cnm 28 ağustos önümüzdeki aya kaldı o zaman2. Gunu cnm
Aa dogru baslamaz o zaman igne vericek takip edicek o yuzdenBu ay bayram tatiline denk geliyor benim adet cnm 28 ağustos önümüzdeki aya kaldı o zaman
Bu ayki umudum bitti cnm ya önümüzdeki ay aşılama inş peki aşılamaya adetin kaçıncı günü gidiliyor acaba bilgin varmi
Ben 4-5 gun sonra vericem adet yaklassin da
İdrar yaparim iki gun sonra buyuk ihtimal cikmaz cikarsa mucize olur sevinirim artikk :) sonucun cikti mi cnmBekleyebiliyorsan en güzeli zaten günün geçmesi...
Cnm sonucun ciktimiAdetin 2. Ya da 3.üncü günü git doktoruna
Büyük ihtimal iğneye başlatır
Sonra yumurta takibi yapılır
Sonra çatlatma ve aşılama
Kısmet cnm seninle aynıyiz hemen hemen benimde 2.14 ciktiKızlar maalesef negatif
2,2 çıktı sonuç
Adetime 5gün var
Gecikirsem yine bir tahlil yaptırırım
Ama umudum kalmadı
Nasip kısmet
Kısmet cnm seninle aynıyiz hemen hemen benimde 2.14 cikti
Ya niye boyle oluyo kii test pozitif kanda yok allah allahh. Onsallah artar canimKızlar maalesef negatif
2,2 çıktı sonuç
Adetime 5gün var
Gecikirsem yine bir tahlil yaptırırım
Ama umudum kalmadı
Nasip kısmet
Ya niye boyle oluyo kii test pozitif kanda yok allah allahh. Onsallah artar canim