- 15 Ağustos 2017
- 2.189
- 2.126
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.321
Bugun ignenin 8.gunu koltuk cektim ittim suan kasiklarim ve belim agriyo umarim bisey olmamistir bi anlik dalginlikla oldu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim bence tutan bebiş her türlü tutuyor. hiç takılma.ama dinlen ağrın da olmuş bak. benim dokorum da dinlenmeyi öneriyor. en önemlisi herseyden önemlisi de stres yapmamak tabi de ne mümkün :)Bugun ignenin 8.gunu koltuk cektim ittim suan kasiklarim ve belim agriyo umarim bisey olmamistir bi anlik dalginlikla oldu![]()
canım naaptın sonucu aldın mı?Evlat mal evlilikmis kuzum kismetmis
Ya klomen artı ovitrelle kullandım ya onun etkisi olabilir mi diye korkuyorum, akşam verebilcem bugün fuar var on gibi öğrenmiş olurum çok korkuyorum ne çıkacak acaba
canım benim bence tutan bebiş her türlü tutuyor. hiç takılma.ama dinlen ağrın da olmuş bak. benim dokorum da dinlenmeyi öneriyor. en önemlisi herseyden önemlisi de stres yapmamak tabi de ne mümkün :)
Evet keisnlikle bende onu diyorum simdi kendi kendine millet neler yapiyo hamile oldugunu bilmeden niye bi anda agri girdi bilemedim
Sonucu aldım saat 2 de kızlar kocaman 0.1 cıktı halen ağlıyorum başım kazan gibi olmadı yani okadar hazirlamistim kendimi ama olmadı çok kötüyüm sonuclarin temiz diyor olmadı infertilite bölümüne göndereyim seni dedi offf offf okadar yikildimmki kizlar
Sonucu aldım saat 2 de kızlar kocaman 0.1 cıktı halen ağlıyorum başım kazan gibi olmadı yani okadar hazirlamistim kendimi ama olmadı çok kötüyüm sonuclarin temiz diyor olmadı infertilite bölümüne göndereyim seni dedi offf offf okadar yikildimmki kizlar
Aynısını yaşadım inanKızlar bişey sorcam. göğüs uçlarının ama sadece uçların ağrıması sızlaması ve yanması sizce hamilelik belirtisi mi? bu şekilde yaşayıp hamile olan var mı?
Canım ya çok üzüldüm sakın yıpratma kendini bunda da vardır bir hayır olur gerçekten inşallah sen kaçıncı gün test yaptirmistinSonucu aldım saat 2 de kızlar kocaman 0.1 cıktı halen ağlıyorum başım kazan gibi olmadı yani okadar hazirlamistim kendimi ama olmadı çok kötüyüm sonuclarin temiz diyor olmadı infertilite bölümüne göndereyim seni dedi offf offf okadar yikildimmki kizlar
Kızlar bişey sorcam. göğüs uçlarının ama sadece uçların ağrıması sızlaması ve yanması sizce hamilelik belirtisi mi? bu şekilde yaşayıp hamile olan var mı?
Aynısını yaşadım inan
Ben doğumlarla ve ondan sonra
yaa işte psikolojik de olabiliyor. iğne etkisi de olabiliyor. hep bi umut arıyoruz maalesefBen gecenki ignede hep goguz ucu yanmasi cektim ama negatif oldu insallah senkn positif olur
benim de hiç umudum kalmadı canım. sağlık olsun naapalımAynısını yaşadım inan
yaa işte psikolojik de olabiliyor. iğne etkisi de olabiliyor. hep bi umut arıyoruz maalesef