• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun ignenin 8.gunu koltuk cektim ittim suan kasiklarim ve belim agriyo umarim bisey olmamistir bi anlik dalginlikla oldu :KK43:
canım benim bence tutan bebiş her türlü tutuyor. hiç takılma.ama dinlen ağrın da olmuş bak. benim dokorum da dinlenmeyi öneriyor. en önemlisi herseyden önemlisi de stres yapmamak tabi de ne mümkün :)

canım benim bence tutan bebiş her türlü tutuyor. hiç takılma.ama dinlen ağrın da olmuş bak. benim dokorum da dinlenmeyi öneriyor. en önemlisi herseyden önemlisi de stres yapmamak tabi de ne mümkün :)

Evet keisnlikle bende onu diyorum simdi kendi kendine millet neler yapiyo hamile oldugunu bilmeden niye bi anda agri girdi bilemedim

Kızlar bişey sorcam. göğüs uçlarının ama sadece uçların ağrıması sızlaması ve yanması sizce hamilelik belirtisi mi? bu şekilde yaşayıp hamile olan var mı?

Sonucu aldım saat 2 de kızlar kocaman 0.1 cıktı halen ağlıyorum başım kazan gibi olmadı yani okadar hazirlamistim kendimi ama olmadı çok kötüyüm sonuclarin temiz diyor olmadı infertilite bölümüne göndereyim seni dedi offf offf okadar yikildimmki kizlar

Sonucu aldım saat 2 de kızlar kocaman 0.1 cıktı halen ağlıyorum başım kazan gibi olmadı yani okadar hazirlamistim kendimi ama olmadı çok kötüyüm sonuclarin temiz diyor olmadı infertilite bölümüne göndereyim seni dedi offf offf okadar yikildimmki kizlar

Gercektenmi canim benim üzme sakin kendini .illaki olur insallah...Allah evlatlarina saglik versin

Canım benim çok haklısın üzülmekte ama Allah büyüktür senin için yavrun için en doğru yazıyı o yazmıştır. Lütfen üzme kendini :(

Canım ya çok üzüldüm sakın yıpratma kendini bunda da vardır bir hayır olur gerçekten inşallah sen kaçıncı gün test yaptirmistin

ah kuzum yaa gerçekten çok üzüldüm. inanır mısınız yaşayan bilir derler ya bu hissi o kadar iyi anlaıyoruz ki. çok işim var ama seni çok merak ettim sırf senin için girdim şuraya güzel haberinle sevinelim diye. Rabbim nasip etain hepimize inşallah metanetli ol. hiç değilse sen daha önce eşine üç defa müjdeleyebilmişsin. ne mutlu bunun için Rabbim 4. yü de nasip etsin inşallah ❤️

Ben doğumlarla ve ondan sonra

Çook üzüldüm.. heyecanla güzel haberi bekliyorduk.. Allah'tan hayırlısı diyelim Allah büyüktür :KK42:

Back
X