Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaptirdk canim pkoluyum. Rahm filmim temz cikti. Esmde ileri harekt sifirdi. 1 ay klomen ctlatma yapti sora direk asilama yapti bu ay ama olmadi kanda baktm dun. Adet bkliyorm. Sende durimlar nasi
Bende sıkıntı yok çok şükür ilkten eşinin semen testinde 68 milyon çıktı başka bir hastanede yaptırdık 12 milyon çıktı ama ileri hareketi iyi çıktı zamanı var demekki bekliyoruz

Hee anladim canim blki bi mucize olue yine devam edersiniz:)
Zaten yine devam ederiz biz canım ama olursa mucize olur ilk 3 ayda :) olsun sabredicem. Kürtajdan sonra da 4-6 ay arası korunma vermişti doktor, 5 ay korunduk, sadece ilk ay zor geçti diğerlerini anlamadım bile. Yeter ki gelsin hepimizin mucizesi

Tabiki çok şükür kuzum ya kaçıncı günüydü iğnenin senin
ben 8 diye düşünüyordum ama sen sorunca tekrar bi hesap yaptım. geçen hafta cuma vuruldum bugün 10. gün oluyor galiba. 3 tane yumurtam gelişmişti çok sağlıklı dedi doktor inşallah biri tutar. çünkü çok yoruldum her ay aynı sıkıntıyı yaşamaktan. bazen umut ediyor olmak bile üzüyor. ne kadar umut edersem o kadar büyük üzülüyorum çünkü

bi de kızlar sizde batma hissi oluyor mu? bu ikinci iğnem benim ilkinde de batmalar oldu ama fos çıktı galiba o iğnenin etkisi. bugün de çamaşırımda çok uçuk pembe leke gördüm iki damla. yerleşme olabilir mi sizce?

Evet kuzum bugün 10. Günün hayırlısıyla tutmustur insallah bebeğim ya her ay aynı hüzün ama yılmak yok

Bende sıkıntı yok çok şükür ilkten eşinin semen testinde 68 milyon çıktı başka bir hastanede yaptırdık 12 milyon çıktı ama ileri hareketi iyi çıktı zamanı var demekki bekliyoruz
Normal sperm sayisi yuksk ama harekt ve sekil sorun zatn onemli olanda bareketlilik. Sevndm senin adina cnm enazindn olumsuz bisi yok tez zamanda gelsn inss

Belki bi mucize yasicaksn kuzim inss:)

Canım bende de batmalar var hatta baya adet ağrıları oluyo gün içerisinde 10 dk kadar sürüp gidiyo. Benim de ikinci iğnem ilkinde bu kadar ağrı yaşamamıştım, bu kez 8.güne giriyorum artık ama hala ağrılar var. Senin lekenlenmen büyük bi belirti olabilir canım. Sanki yerleşme kanaması gibi geldi bana. Dikkat et kendine

Kizlar ya adet olck gibi agri burulmalar olmstu dunden beri bunlar biraz azaldi. Sag tarafimda bi agri kaldi surekli gecmedi uzandim genelde aklima kotu seler geliyo ya
Aklına kötü şeyler getirme sakın. Adet ağrıları hamilelik belirtisi, tek taraflı ağrı batma da aynı şekilde. Valla bence sen hala umut vaadediyosun canım. Senin sonucun yükselebilir. Bekle bakalım inşallah adet olmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…