• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar
Bende yumurta geliştirici igne kullandım bugün sonuncuyu vurdum (menopur) 6 gün kullandım iğnenin 3. Günü dr yumurtalarım 3 tanesi baya büyümüş dedi ikiz ucuz gebelik olabilir hazirliklibolun dedi o gün icinbiliski önermişti pazartesi gel tekrar bakalım dedi tabi pzrtesiye kadar yasak ilişki dedi yarin sabah gidicem sizce çatlama iğnesi mı verir düşündürücü k.bakmayn uzun oldu :)

Valla canim ben 2 3 ayı bekleyebilicemmi bilmiyorum.aksamlari ovulasyon sabahlari gebelik testi yapiyorum.yapmadan önce kendi kendimi umutlandiriyorum yaptiktan sonrada kendi kendime kiziyorum .halbuki gelişen yumurta yok birşey yok.bu sürecte kendime bile gicik kaptim.kuzenimle konustum 5 aylik bebegi var yine 3 aylik hamileymis.daha bir kac ay önce 1.evlilik yildönümleri oldu.kafami duvarlara vurucam inanki
Benim de annemlerin bi komşusı aynen öyle canım. Ama o 3 senelik evliydi tedaviyle olmuş çocuğu, çocuk 6-7 aylık ve 3 aylık hamileymiş. Hemen olmuş bu kez.
Benim de bu ay olmazsa eşim önümüzdeki hafta ameliyat oluyo ve 3-4 ay kadar nerdeyse hiç hamile kalma ihtimalim yok. Bakalım nasıl geçicek zaman

Merhaba kızlar
Bende yumurta geliştirici igne kullandım bugün sonuncuyu vurdum (menopur) 6 gün kullandım iğnenin 3. Günü dr yumurtalarım 3 tanesi baya büyümüş dedi ikiz ucuz gebelik olabilir hazirliklibolun dedi o gün icinbiliski önermişti pazartesi gel tekrar bakalım dedi tabi pzrtesiye kadar yasak ilişki dedi yarin sabah gidicem sizce çatlama iğnesi mı verir düşündürücü k.bakmayn uzun oldu :)
İnşallah tutar canım bebişin. Büyük ihtimalle çatlatma iğnesi verip ilişki günleri verir. Benim klomenle ilk ay 5 yumurtamdan 3 ü olgunlaştı çoğul gebelik ihtimali var dedi, olmadı. Bu ay da 4 yumurtamdan 3 ü olgunlaştı bakalım nolucak. Hepimizin yüzü güler inşallah

Merhaba kızlar

Mrb canim gunde kac ml kullandin ve fiyati neydi.bu arada hayirli olsun insallah tutar.kendindende catlayabilir neden ikuski yasagi koydu anlamadim asılamami yapicak acaba.aşilama oncesi 3 gun pehriz veriyor ama bence sen yarin tekrar sor

Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 ablacım iyi akşamlar seninle yaz başında bi topikte konuşmuştuk hamile kalma çabalarımızla uzun uzun sohbet etmiştik. Ben bu ay tüp bebekle hamile kaldım ayağımı sürükleyerek gelip yazayım size dedim Rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün InşAllah :KK68::emir_bebek:
Ay maşallah yaa, hiç konuşmadım sizinle ama buraya hamile kalıp yazmanız güzel bi enerji verdi, inşallah bize de bulaşır :) ezan da okunuyo şu an, Rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün

İnşallah tutar canım bebişin. Büyük ihtimalle çatlatma iğnesi verip ilişki günleri verir. Benim klomenle ilk ay 5 yumurtamdan 3 ü olgunlaştı çoğul gebelik ihtimali var dedi, olmadı. Bu ay da 4 yumurtamdan 3 ü olgunlaştı bakalım nolucak. Hepimizin yüzü güler inşallah
Ben 2 ay klomen kullandım gelişmedi malesef Allahım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Kizlar merhaba :) insallah bu ay hayirli haberlerle baslariz yeni topigimize :) benimde klomen bitti yarin gidicem insallah guzel büyümüştürde catlatma ignesi yapilir
Tam seni etiketliyodum kuzum :) hadi inşallah bu topik uğurlu olucak

Benim de annemlerin bi komşusı aynen öyle canım. Ama o 3 senelik evliydi tedaviyle olmuş çocuğu, çocuk 6-7 aylık ve 3 aylık hamileymiş. Hemen olmuş bu kez.
Benim de bu ay olmazsa eşim önümüzdeki hafta ameliyat oluyo ve 3-4 ay kadar nerdeyse hiç hamile kalma ihtimalim yok. Bakalım nasıl geçicek zaman
Ins bizlerin de kaybettigi zamani ikinci evlatla hemencik verir rabbim boyle. Hic oyle dusinme kuzum hersy guzel olck umutlu ol. Bi sure yasak mi diyorlar peki

Mrb canim gunde kac ml kullandin ve fiyati neydi.bu arada hayirli olsun insallah tutar.kendindende catlayabilir neden ikuski yasagi koydu anlamadim asılamami yapicak acaba.aşilama oncesi 3 gun pehriz veriyor ama bence sen yarin tekrar sor
3 gün boyunca 150 ml daha sonra çok gelişince dr azalttı 75 ml bugün bitti bir paketini normalde 280 eczanelere ama ben iki kutu aldığım için 460 tl ödedim oda kayivalidemin tanıdığı olduğu için sigorta karşılamıyor malesef

Back