• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aklına kötü şeyler getirme sakın. Adet ağrıları hamilelik belirtisi, tek taraflı ağrı batma da aynı şekilde. Valla bence sen hala umut vaadediyosun canım. Senin sonucun yükselebilir. Bekle bakalım inşallah adet olmazsın
Normal gebelik degil de farkli sonuclandi heralde diyorum allah korusun dua ediyorm. Hafif sizi kaldi gece zor uyudum:( ins olmam kuzum ya bugun doktorla konusmayi dusunuyorm bi test daha yaparm blki. 14. Gunu oluyo bugun ignenin

Normal gebelik degil de farkli sonuclandi heralde diyorum allah korusun dua ediyorm. Hafif sizi kaldi gece zor uyudum:KK43: ins olmam kuzum ya bugun doktorla konusmayi dusunuyorm bi test daha yaparm blki. 14. Gunu oluyo bugun ignenin

Gunaydin canim ilk idrarla bir test yap istetsen sen den cok umutluydum.benimde agrim falan kalmadi reglide olmicam galiba.hamilelikten vazgectim regl olsam yetecek

Gunaydin canim ilk idrarla bir test yap istetsen sen den cok umutluydum.benimde agrim falan kalmadi reglide olmicam galiba.hamilelikten vazgectim regl olsam yetecek
Gunaydin tatlim. Idrar testiyle ugrasmak istemiyorm ondan da skildim hep negatif:( evet ya o daha bi beter. Igne hap duzene sokuyo diyolar duzenli adetim bozulur oldu

Gunaydin tatlim. Idrar testiyle ugrasmak istemiyorm ondan da skildim hep negatif:KK43: evet ya o daha bi beter. Igne hap duzene sokuyo diyolar duzenli adetim bozulur oldu

Rabbim yardimcimiz olsun benimde bat 11 ekim ama 4 gündür cok agrilarim oldu wc den cikamadim catlama ignesi vuruldugunda bu kadar agri olmuyordu.bugun agrim yok.

Normal gebelik degil de farkli sonuclandi heralde diyorum allah korusun dua ediyorm. Hafif sizi kaldi gece zor uyudum:KK43: ins olmam kuzum ya bugun doktorla konusmayi dusunuyorm bi test daha yaparm blki. 14. Gunu oluyo bugun ignenin
Evet sen bi test daha yap bence canım. İnşallah bebişin vardır ve normal bi gebeliktir, çok dua ediyorum :dua:

Kizlar simdi ciktim hastahaneden 2 yumurta olusmus biri 16 biri 15 yarin tekrar cagirdilay yarin buyurse catlaticaklar ne yesem büyür acaba takviye yapayim biraz umutsuzlastim :KK43:
ay bilemedimki bal tarçın çörek otu büyütüyormus.1.5 2 milim büyüyor zaten kendisi.hayirlisi bakalım.

Kizlar simdi ciktim hastahaneden 2 yumurta olusmus biri 16 biri 15 yarin tekrar cagirdilay yarin buyurse catlaticaklar ne yesem büyür acaba takviye yapayim biraz umutsuzlastim :KK43:
Bence boyutları gayet güzel canım. Klomrn günde yaklaşık en 1.5mm büyütüyo hatta 2mm büyüyo çoğu zaman. Yarın kıvama gelir bence. Bal tarçın çörek otu karışımı ye bugün aç karınla bi kaç kere. Belki faydası olur kuzum

günaydın hanımlar. bende regl olacakmışım gibi ağrıyorum yine. zaten kaldı 2 gün. hepimizin hakkında hayırlısı.
Günaydın canım. Belki de bu bi belirtidir hiç belli olmaz. İnşallah regl olmazsın da testte pozitifi görürsün :dua:

günaydın hanımlar. bende regl olacakmışım gibi ağrıyorum yine. zaten kaldı 2 gün. hepimizin hakkında hayırlısı.

Bence boyutları gayet güzel canım. Klomrn günde yaklaşık en 1.5mm büyütüyo hatta 2mm büyüyo çoğu zaman. Yarın kıvama gelir bence. Bal tarçın çörek otu karışımı ye bugün aç karınla bi kaç kere. Belki faydası olur kuzum

O karışımı yaptım ama bir gün kullana bildim bugün tekrardan bir deneyeceğim internette okudum Şimdi bir kişinin bir günde 4 milim bir anda büyümüş İnşallah benim de öyle olabilir

Uzulne canim 18 22 mm arasi iyi diyorlar ama 17mm de kabul ediyorlar.zaten gunde 2mm buyuyor yarina buyumus olur.gecen ay benim 3 gunde 9 mm buyudu yani gunde 3mm...

O karışımı yaptım ama bir gün kullana bildim bugün tekrardan bir deneyeceğim internette okudum Şimdi bir kişinin bir günde 4 milim bir anda büyümüş İnşallah benim de öyle olabilir
1 gün bile kullansan faydası olabilir bence. İnşallah yarın güzel haberler alırsın tatlım

Uzulne canim 18 22 mm arasi iyi diyorlar ama 17mm de kabul ediyorlar.zaten gunde 2mm buyuyor yarina buyumus olur.gecen ay benim 3 gunde 9 mm buyudu yani gunde 3mm...

Cok iyi buyumus insallah benimde oyle olur cnm umut oldu simdi simdi bana :)

1 gün bile kullansan faydası olabilir bence. İnşallah yarın güzel haberler alırsın tatlım

İnsallah cnm bakalkm findik vs de yerim aksam ise yararmi bilmem ama :) senin kacinci gunundu

Cok iyi buyumus insallah benimde oyle olur cnm umut oldu simdi simdi bana :)

İnsallah cnm bakalkm findik vs de yerim aksam ise yararmi bilmem ama :) senin kacinci gunundu
Bugün iğnenin 8.günü canım. Bakalım heyecanla bekliyorum

Back