- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Allah bagislasin cok iyi yaptiniz bize ugur getirir inss :)Anneyimbenanne35 ablacım iyi akşamlar seninle yaz başında bi topikte konuşmuştuk hamile kalma çabalarımızla uzun uzun sohbet etmiştik. Ben bu ay tüp bebekle hamile kaldım ayağımı sürükleyerek gelip yazayım size dedim Rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün InşAllah
Tam seni etiketliyodum kuzum :) hadi inşallah bu topik uğurlu olucak
Inss canim sizleri duysak da cok seivinip umut bulacagiz hepimiz. Ins guzel gelismistirKizlar merhaba :) insallah bu ay hayirli haberlerle baslariz yeni topigimize :) benimde klomen bitti yarin gidicem insallah guzel büyümüştürde catlatma ignesi yapilir
Inss canim sizleri duysak da cok seivinip umut bulacagiz hepimiz. Ins guzel gelismistir
Benim bat 20 Ekim canım :)) ekleyebilirsin
Amin canım yeter ki hayırlısıyla gelsin şu bebişler. İnşallah olucak biz de anne olucaz nasipseBen 2 ay klomen kullandım gelişmedi malesef Allahım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Yasak değil canım da ameliyattan sonra yeni kaliteli sperm üretimi 3 ay sonra başlıyomuş. Çünkü normalde de zaten spermler 3 ayda bi yenileniyomuş vücuttaIns bizlerin de kaybettigi zamani ikinci evlatla hemencik verir rabbim boyle. Hic oyle dusinme kuzum hersy guzel olck umutlu ol. Bi sure yasak mi diyorlar peki
H.g kuzum hatirladim evet çok sevindim tatlım sağlıkla gelsin bebeğin inşalalh bizede nasip olur inşalalh balimAnneyimbenanne35 ablacım iyi akşamlar seninle yaz başında bi topikte konuşmuştuk hamile kalma çabalarımızla uzun uzun sohbet etmiştik. Ben bu ay tüp bebekle hamile kaldım ayağımı sürükleyerek gelip yazayım size dedim Rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün InşAllah
Benim içim de böyle bi umut doldu :)Valla cok sevindim yeni topige cok umutluyum ins hayırlı haberler duyariz
İnşallah bebişin size sürpriz yapar ve en güzel hediyeniz olur kuzumAslinda bbu sefer cok umutla istiyorum ama grcen yumurtam gelistiginde kasik agrim vardi bu sefer yok ama hamile kalmayi cok istiyorum bi dahaki ay evliligimizin 2.yili keske bi mucize olsa supris yapabilsem esime
3 gün boyunca 150 ml daha sonra çok gelişince dr azalttı 75 ml bugün bitti bir paketini normalde 280 eczanelere ama ben iki kutu aldığım için 460 tl ödedim oda kayivalidemin tanıdığı olduğu için sigorta karşılamıyor malesef
Hee anladim canim blki bi mucize olue yine devam edersiniz:)Yasak değil canım da ameliyattan sonra yeni kaliteli sperm üretimi 3 ay sonra başlıyomuş. Çünkü normalde de zaten spermler 3 ayda bi yenileniyomuş vücutta
Ay ne planlar yaptim bnde ne ozel gunlere hicbiri olmadi ins yuzumuz gulsun artik kuzum ins diledigin gibi olurDoğum günüme hamile olarak girmek istiyorum rabbim duy sesimi
Inşallah canım millet ceketini atsa ahamile kalıyor tavuk bile hergun yumurtluyor benim 20 ay oldu halen bebek yok rabbim geciktirmesin bu mucizeyi bizede yasatsinAy ne planlar yaptim bnde ne ozel gunlere hicbiri olmadi ins yuzumuz gulsun artik kuzum ins diledigin gibi olur
Sorma aynen oyle kuzum kazala kaldm diyo arkadslarim. Inss tez zamanda kalirsin canim. Benmde 1 yil olck nrdyse artikInşallah canım millet ceketini atsa ahamile kalıyor tavuk bile hergun yumurtluyor benim 20 ay oldu halen bebek yok rabbim geciktirmesin bu mucizeyi bizede yasatsin
Tüm tahlilleri yaptirdinmi cAnım herhangi bi sorun varmiSorma aynen oyle kuzum kazala kaldm diyo arkadslarim. Inss tez zamanda kalirsin canim. Benmde 1 yil olck nrdyse artik
Yaptirdk canim pkoluyum. Rahm filmim temz cikti. Esmde ileri harekt sifirdi. 1 ay klomen ctlatma yapti sora direk asilama yapti bu ay ama olmadi kanda baktm dun. Adet bkliyorm. Sende durimlar nasiTüm tahlilleri yaptirdinmi cAnım herhangi bi sorun varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?