• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 ablacım iyi akşamlar seninle yaz başında bi topikte konuşmuştuk hamile kalma çabalarımızla uzun uzun sohbet etmiştik. Ben bu ay tüp bebekle hamile kaldım ayağımı sürükleyerek gelip yazayım size dedim Rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün InşAllah :KK68::emir_bebek:
Allah bagislasin cok iyi yaptiniz bize ugur getirir inss :)

Aslinda bbu sefer cok umutla istiyorum ama grcen yumurtam gelistiginde kasik agrim vardi bu sefer yok ama hamile kalmayi cok istiyorum bi dahaki ay evliligimizin 2.yili keske bi mucize olsa supris yapabilsem esime

Ins bizlerin de kaybettigi zamani ikinci evlatla hemencik verir rabbim boyle. Hic oyle dusinme kuzum hersy guzel olck umutlu ol. Bi sure yasak mi diyorlar peki
Yasak değil canım da ameliyattan sonra yeni kaliteli sperm üretimi 3 ay sonra başlıyomuş. Çünkü normalde de zaten spermler 3 ayda bi yenileniyomuş vücutta

Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 ablacım iyi akşamlar seninle yaz başında bi topikte konuşmuştuk hamile kalma çabalarımızla uzun uzun sohbet etmiştik. Ben bu ay tüp bebekle hamile kaldım ayağımı sürükleyerek gelip yazayım size dedim Rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün InşAllah :KK68::emir_bebek:
H.g kuzum hatirladim evet çok sevindim tatlım sağlıkla gelsin bebeğin inşalalh bizede nasip olur inşalalh balim

Aslinda bbu sefer cok umutla istiyorum ama grcen yumurtam gelistiginde kasik agrim vardi bu sefer yok ama hamile kalmayi cok istiyorum bi dahaki ay evliligimizin 2.yili keske bi mucize olsa supris yapabilsem esime
İnşallah bebişin size sürpriz yapar ve en güzel hediyeniz olur kuzum

3 gün boyunca 150 ml daha sonra çok gelişince dr azalttı 75 ml bugün bitti bir paketini normalde 280 eczanelere ama ben iki kutu aldığım için 460 tl ödedim oda kayivalidemin tanıdığı olduğu için sigorta karşılamıyor malesef

Ozeldede devlettede rapor cikartiliyor diye duydum.mesela gonal f ignesi paketi 500tl raporla 110tl diyorlar.Allah yardimcimiz olsun.insallah emeklerinin karsiligini alirsin.

Inşallah canım millet ceketini atsa ahamile kalıyor tavuk bile hergun yumurtluyor benim 20 ay oldu halen bebek yok rabbim geciktirmesin bu mucizeyi bizede yasatsin
Sorma aynen oyle kuzum kazala kaldm diyo arkadslarim. Inss tez zamanda kalirsin canim. Benmde 1 yil olck nrdyse artik

Back