• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hic bilmiyorum kuzum ins faydasini gorursun. Regl oldn mu sen. Benimde bu sabah geldi

Yok canim ya gelmedi inanki cildiricam.hayt otunu yapamicam galiba .cok yakti midemi ayni karabiber gibi.sogan suyu iciyorum.yarabbim bir regl olsam da rahatlasam

Selam kuzum. Ah kiyamam ya iyi dusin olmaz ole seler kolay kolay icini ferah tut sen:) butn gun hastanelerde yollardaydm git gel ilac al tekrar kan ver

Canim kendiligindenmi regl oldun yoksa ilaclami.diktor ne dedi tedavinin devami icin yine klomenle asilama mi yapilacak

Kızlaar ben geldim pek giremedim dün bugün, artık buralardayım. Umutumut82 Umutumut82 canım ben de hayıt tohumu kullanmak istiyodum şu süreçte, hatta çıkınca alıyım diyodum. Çok mu kötü ya :KK43:

Havanda 1 tatli kasigini dövup 1 bardak suda kaynatip 15 dakka dinlendir diyor internette hayt otunun paketinde direkt kaynamis bir bardak suya koyup 10 15 dskka dinlendirip ic yaziyor.ben ilkini yaptim abartisiz karabiber gibi deldi midemi aksama kadar kivrandim.belki benim midede reflü vardi oyüzden cok dokunmustur sende dene ama yumurtlama doneminde yapma prolaktin icin harikaymis.ben biraktim.belki ustundeki tarife göre yapar tekrar denerim belki hafif olur

Kizlar komsum icin soru sormustumta 2 kere test yapmis ilk saatte cikmamis 4 saat sonra bariz 2.cizgi cikmis 2 sindede öyle cikmiş o da benim kullandigim labaquik miydi neydi ondan almis dün sabah dayanamayip 39tl verip erken gebelik testi almis malesef negatif.dün bende denedim aynisi oldu ilk saatte birsey yok 4 5 saat sonra bariz 2.cizgi cikiyor.bu markanin testleri böyle galiba..

GÜNAYDINNNN KIZLAR NASILSNZZZ VARMI GELISMESI OLANNNNNNNN

Tam buraya yazacaktım senin postunu gördüm canım günaydınnn.

Valla benim nedense moralim bozuk yani olmayacakmış gibi hissetmeye başladım. Yumurtalıklarımda ağrı oluyor, bazen batma yaşıyorum, kasık ağrım var bacaklarıma vuruyor ama bilmiyorum. Test yapmama daha doğrusu regl olmama 4 gün kaldı. Ne zaman kan versem öğrenirim acaba biliyo musun? Artık başkalarının evlatlarına bakıp evde ağlamaktan çok sıkıldım. En yakın aile arkadaşımız doğum yaptı bebeğine dokundurtmuyor bile bizi içim acıyor artık dayanamıyorum. :mad:

Cok sevindm kuzum hersey guzel olacak ins:) belirtiler ne durumda az kaldi seninde. Regl geldi canim agrim cok kist olms benim ya sansim iste ondan tutmamis asilama
Belirti diyebileceğim şeyler yok pek kuzum ya. Göğüslerim 2 gündür çok hassas ama bu bi adet belirtisi büyük ihtimalle. Bi de aşırı akıntım var beyazımsı sarımsı. Kasık ağrım nerdeyse hiç kalmadı. Bakalım bata 2 var bekliyoruz.
Kıyamam canım ya işte şans işi biraz da, tabi bu tür ilaçların kist yapma ihtimali de yüksek oluyo, her şeyi göze alarak tedavi oluyoruz ama inşallah bi gün bizim de olucak

Havanda 1 tatli kasigini dövup 1 bardak suda kaynatip 15 dakka dinlendir diyor internette hayt otunun paketinde direkt kaynamis bir bardak suya koyup 10 15 dskka dinlendirip ic yaziyor.ben ilkini yaptim abartisiz karabiber gibi deldi midemi aksama kadar kivrandim.belki benim midede reflü vardi oyüzden cok dokunmustur sende dene ama yumurtlama doneminde yapma prolaktin icin harikaymis.ben biraktim.belki ustundeki tarife göre yapar tekrar denerim belki hafif olur
Evet biraz reflüden dolayı da ağır gelöiş olabilir canım. Ben de alıcam deniycem bakalım. Hele şimdi rahat 2-3 ay var önümde, iyi değerlendiriyim diyorum. Hayıt tohumu, aslan pençesi içcem her gün. İkisi de kadınlar için doğurganlığı arttıran bitkiler ya ondan hazırlıyım kendimi :)

Kizlar komsum icin soru sormustumta 2 kere test yapmis ilk saatte cikmamis 4 saat sonra bariz 2.cizgi cikmis 2 sindede öyle cikmiş o da benim kullandigim labaquik miydi neydi ondan almis dün sabah dayanamayip 39tl verip erken gebelik testi almis malesef negatif.dün bende denedim aynisi oldu ilk saatte birsey yok 4 5 saat sonra bariz 2.cizgi cikiyor.bu markanin testleri böyle galiba..
Laboquick te mi ikinci çizgi çıkıyo canım? Onun erken gebelik testini lullandım geçen ay çıkmadı hiç çizgi ama normal testleri duruyo daha, 2 tane var hiç kullanmadım. Olabilir bazı testler hep ikinci çizgiyi çıkarıyomuş saatler sonra

Tam buraya yazacaktım senin postunu gördüm canım günaydınnn.

Valla benim nedense moralim bozuk yani olmayacakmış gibi hissetmeye başladım. Yumurtalıklarımda ağrı oluyor, bazen batma yaşıyorum, kasık ağrım var bacaklarıma vuruyor ama bilmiyorum. Test yapmama daha doğrusu regl olmama 4 gün kaldı. Ne zaman kan versem öğrenirim acaba biliyo musun? Artık başkalarının evlatlarına bakıp evde ağlamaktan çok sıkıldım. En yakın aile arkadaşımız doğum yaptı bebeğine dokundurtmuyor bile bizi içim acıyor artık dayanamıyorum. :mad:
Nekadar yanlış ya bebeğine dolandırmamak nedir insanın ici temiz olsun allaha biraksin yavrusunu insanları kırmak neden kuzummm üzülme bebgim olucak seninde olucak insallah umutsuz olma sakın 4 gun Var dedin iğne etkisi geçmiştir ama 14. Gunu bekle bence kuzum

Nekadar yanlış ya bebeğine dolandırmamak nedir insanın ici temiz olsun allaha biraksin yavrusunu insanları kırmak neden kuzummm üzülme bebgim olucak seninde olucak insallah umutsuz olma sakın 4 gun Var dedin iğne etkisi geçmiştir ama 14. Gunu bekle bence kuzum

Ya sorma hamileyken de evime gelmedi, kedim var diye öpmedi bile bizi. Aşırı kırgınım ve o tavırları beni çok depresyona sokuyor. Yani eşimin de çok yakın arkadaşları gitmesek olmuyor ama her defasında kahrediyorum. Çocuğa da bakamıyor zaten ağlıyor mesela derdi kucak ama almıyor alışmasın diye yazık yani

Valla eğer geçtiyse silik çizgi olarak hala bişeyler var ama silik yani bilemiyorum korkunç umutsuzum :KK1:

Ya sorma hamileyken de evime gelmedi, kedim var diye öpmedi bile bizi. Aşırı kırgınım ve o tavırları beni çok depresyona sokuyor. Yani eşimin de çok yakın arkadaşları gitmesek olmuyor ama her defasında kahrediyorum. Çocuğa da bakamıyor zaten ağlıyor mesela derdi kucak ama almıyor alışmasın diye yazık yani

Valla eğer geçtiyse silik çizgi olarak hala bişeyler var ama silik yani bilemiyorum korkunç umutsuzum :KK1:
Yok anladım tatlım bosver boş insanları takma kiyamam inslslah pozitif gorurusn

Back
X