• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hiç test yapmadın mı evde? 5 gün çok çünkü, belirtilerin var mı? İnşallah gelmiştir bebişin :)

Normal adet günüm salıydı Çarşamba günü test yaptım negatifti bende yok diye düşündüm ama hala gelmedi.. belirtilse yok aslında akıntı beyaz sadece bide grip oldum ondan da anlamıyorum

Laboquick te mi ikinci çizgi çıkıyo canım? Onun erken gebelik testini lullandım geçen ay çıkmadı hiç çizgi ama normal testleri duruyo daha, 2 tane var hiç kullanmadım. Olabilir bazı testler hep ikinci çizgiyi çıkarıyomuş saatler sonra

Evet canim aynisi.gece 4 gibi yaptim negatifti sabah 8 gibi baktim 2.cizgi cardi.tekrar bir tabe daha yaptim denemek icin biraz once baktim ondada 2 cizgi var.erken gebelik degil normal olan belki benim aldiklarim bozuktur

Evet biraz reflüden dolayı da ağır gelöiş olabilir canım. Ben de alıcam deniycem bakalım. Hele şimdi rahat 2-3 ay var önümde, iyi değerlendiriyim diyorum. Hayıt tohumu, aslan pençesi içcem her gün. İkisi de kadınlar için doğurganlığı arttıran bitkiler ya ondan hazırlıyım kendimi :)
Biraz once tekrar ictim hayit otunu bu sefer dokunmadi mideme ama kaynatmadim kaynamis suya koyup 10dakika demlendirdim

Kizlar komsum icin soru sormustumta 2 kere test yapmis ilk saatte cikmamis 4 saat sonra bariz 2.cizgi cikmis 2 sindede öyle cikmiş o da benim kullandigim labaquik miydi neydi ondan almis dün sabah dayanamayip 39tl verip erken gebelik testi almis malesef negatif.dün bende denedim aynisi oldu ilk saatte birsey yok 4 5 saat sonra bariz 2.cizgi cikiyor.bu markanin testleri böyle galiba..

Ustunde yaziyo zaten cnm gecerli degil sonra cikan diye bende ayni marka kullaniyorum bazen yaptigimda sonra ikinci cizgi cikiyor bazenden tek olarak kaliyor alistim artik sonradan cikan cizgileri onemsememek lazim aslinda ama iste

Canim kendiligindenmi regl oldun yoksa ilaclami.diktor ne dedi tedavinin devami icin yine klomenle asilama mi yapilacak
Kendilignden geldi kuzum. Igneyle yapicakti bnde kiste donmesi kotu oldu acikca soledi doktorda yani %5 ihtimal dusuk sizde sedi. Bklenmedk bisidi kist. Tupe gecebilirm sanirm bakalim. Igneleri aldk zatn aynilarini kullaniyolarms asilamadada. Bu ay klomen falan vermiyo yani

Kizlar komsum icin soru sormustumta 2 kere test yapmis ilk saatte cikmamis 4 saat sonra bariz 2.cizgi cikmis 2 sindede öyle cikmiş o da benim kullandigim labaquik miydi neydi ondan almis dün sabah dayanamayip 39tl verip erken gebelik testi almis malesef negatif.dün bende denedim aynisi oldu ilk saatte birsey yok 4 5 saat sonra bariz 2.cizgi cikiyor.bu markanin testleri böyle galiba..
Tuh yaa keske olsayms. Demek o markann oyle canim

Biraz once tekrar ictim hayit otunu bu sefer dokunmadi mideme ama kaynatmadim kaynamis suya koyup 10dakika demlendirdim

Sen gebelik testi yaptinmi cnm hayit otu iciyosun ya dun bi bayanla konustum igneden sonra kan vrmis cikmamis adeti 11 gun gecikmis ssonra hamile oldugu cikmis ortaya oda adet söktürücü icmis hatta hamile degilim diye suan 5 aylik hamile gec dollenme olmuş

Sen gebelik testi yaptinmi cnm hayit otu iciyosun ya dun bi bayanla konustum igneden sonra kan vrmis cikmamis adeti 11 gun gecikmis ssonra hamile oldugu cikmis ortaya oda adet söktürücü icmis hatta hamile degilim diye suan 5 aylik hamile gec dollenme olmuş

11 gün sonra mı öğrenmiş.. Rabbim ol derse oluyor işte..

Kendilignden geldi kuzum. Igneyle yapicakti bnde kiste donmesi kotu oldu acikca soledi doktorda yani %5 ihtimal dusuk sizde sedi. Bklenmedk bisidi kist. Tupe gecebilirm sanirm bakalim. Igneleri aldk zatn aynilarini kullaniyolarms asilamadada. Bu ay klomen falan vermiyo yani

Olsun canim.bu ayı bos gecirmiceksin dimi. Birde ignenin markasi gonalf mi cok pahali dediler

Sabah bir heyecam yaptim negatif cikti canim.ahhh nerde... bu ay zaten yumurtalar gelismemisti benim.sanirim kist oldular

Yokmu belirtin falan kuzum ne zaman test yapicaksn
Yapmıycam canım sabrediyorum gecikirsem ancak o zaman yapcam. Zaten 16 sı gibi bat, bi şey kalmadı. Belirti diyemem sanki ya olanlara, göğüslerim çok hassas 2 gündür ama regl belirtisi. Akıntım çok fazla bazen beyaz bazen sarımsı, bugün bi de kasık ağrılarım geri döndü ama bu da bence reglin yaklaştığının sinyali

Normal adet günüm salıydı Çarşamba günü test yaptım negatifti bende yok diye düşündüm ama hala gelmedi.. belirtilse yok aslında akıntı beyaz sadece bide grip oldum ondan da anlamıyorum
Anladım canım inşallah bebeğin vardı da hiç gelmez regl

Evet canim aynisi.gece 4 gibi yaptim negatifti sabah 8 gibi baktim 2.cizgi cardi.tekrar bir tabe daha yaptim denemek icin biraz once baktim ondada 2 cizgi var.erken gebelik degil normal olan belki benim aldiklarim bozuktur
Ben normal olanını hiç yapmadım olabilir canım bazı testler 2.çizgi çıkarıyomuş hep saatler sonra

Yapmıycam canım sabrediyorum gecikirsem ancak o zaman yapcam. Zaten 16 sı gibi bat, bi şey kalmadı. Belirti diyemem sanki ya olanlara, göğüslerim çok hassas 2 gündür ama regl belirtisi. Akıntım çok fazla bazen beyaz bazen sarımsı, bugün bi de kasık ağrılarım geri döndü ama bu da bence reglin yaklaştığının sinyali

Bünyeden bünyeye belirtiler değişiyor yaa kendini çok fazla dinlemek sadece seni yıpratıyor acaba acaba diye diye bir hal oluyor insan..

Bünyeden bünyeye belirtiler değişiyor yaa kendini çok fazla dinlemek sadece seni yıpratıyor acaba acaba diye diye bir hal oluyor insan..
Aynen ben bıraktım bu ay dinlemeyi kuzum ya. Keşke olsa da şaşırsam şok olsam ama olmadığına emin gibiyim. Sabırla bekliycem

Back
X