• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrr nasilsnz. Kafam karışık aslında çünkü kan verirken barkod veren görevliye sordum beta ne zaman çıkar diye o cihaz arizaliydi çok kan birikti eğer yapılmışsa çıkar akşama demişti ya bozuksa yapılmadıysa aklımda deli sorular ya A AloeeVeraa Umutumut82 Umutumut82 Morasigi Morasigi @snglrf neiraida neiraida @Hivahivron Esrasvn Esrasvn diğer kızlar
Selam kuzum. Ah kiyamam ya iyi dusin olmaz ole seler kolay kolay icini ferah tut sen:) butn gun hastanelerde yollardaydm git gel ilac al tekrar kan ver

Kizlar yine size bir sorum olacak. Sizden baska danisacagim yakinim yok malesef.
Zaten cekingen bir insanim.
Simdi persembe gunu sabah 10 da catlatma ignemi vuruldum. Doktorum cuma guni iliski cumartesi kontrole gel bakalim catlamis diye dedi.
Biz garanti olsunndiye ve forumda arkadasimin birinin de uyarisiyla ignenin vuruldugu gunde ve ertesi gun yani cuma gunu de yakinlastik. Bugun sabah doktora gittim yumurta catlamis dedi bubaksam da degerlendirin dedi. Ama ne yazikki bu gece nobetteyim ve eve gitmem imkansiz. Ayrica carsamba gunu de birliktelik olnustu. Yani carsamba persembe ve cuma gunu ust uste 3 gun oldu. Bugun es gecmek zorunda kaldik malesef. Bir mahsuru olur mu? Bu kadar yeterli mi? Yarin da devam edebiliriz.
Bu ay hem maddi hem manevi cok ugrastim insallah tutar.

Kizlar yine size bir sorum olacak. Sizden baska danisacagim yakinim yok malesef.
Simdi persembe gunu sabah 10 da catlatma ignemi vuruldum. Doktorum cuma guni iliski cumartesi kontrole gel bakalim catlamis diye dedi.
Biz garanti olsunndiye ve forumda arkadasimin birinin de uyarisiyla ignenin vuruldugu gunde ve ertesi gun yani cuma gunu de yakinlastik. Bugun sabah doktora gittim yumurta catlamis dedi bubaksam da degerlendirin dedi. Ama ne yazikki bu gece nobetteyim ve eve gitmem imkansiz. Ayrica carsamba gunu de birliktelik olnustu. Yani carsamba persembe ve cuma gunu ust uste 3 gun oldu. Bugun es gecmek zorunda kaldik malesef. Bir mahsuru olur mu? Bu kadar yeterli mi? Yarin da devam edebiliriz.

Allahin izniyle tutar cnm zaten catlamis oncesoncesinde hazir sperm olmasi cok iyi cunku hic aklin takilmasin

Kızlaar ben geldim pek giremedim dün bugün, artık buralardayım. Umutumut82 Umutumut82 canım ben de hayıt tohumu kullanmak istiyodum şu süreçte, hatta çıkınca alıyım diyodum. Çok mu kötü ya :(

Canım sağlıklı spermler içeride 3 güne kadar yaşıyor. Hiç merak etme, mutlaka içerde vardır. Doktorlar zaten her ihtimale karşı fazla fazla ilişki günü veriyorlar. Ama bence siz gğzel değerlendirmişsiniz. İnşallah olmuştur artık

Canım sağlıklı spermler içeride 3 güne kadar yaşıyor. Hiç merak etme, mutlaka içerde vardır. Doktorlar zaten her ihtimale karşı fazla fazla ilişki günü veriyorlar. Ama bence siz gğzel değerlendirmişsiniz. İnşallah olmuştur artık
Insallah aloee veracim. Cok emek verdik bu ay. Tabi hersey Allahtan. O ne derse odurm
Esin nasil insallah keyifleriniz yerindedir?

Insallah aloee veracim. Cok emek verdik bu ay. Tabi hersey Allahtan. O ne derse odurm
Esin nasil insallah keyifleriniz yerindedir?
Öyle tabi her şey Allahtan, eminim bi gün bizim de yüzümüzü güldürecek canım.
Eşim iyi canım evdeyiz öğleden beri çok şükür. Sorduğun için çok teşekkür ederim canım, Allah razı olsun

Selam canim iyi degerlendirmissin. Zaten icerde canli kalicak spermler birsure oyuzden olumsuz dusunme ;)

Selam tatlim aklimda sen vardin. Esin nasil sen nasilsin kuzum.
Ay kuzım benim teşekkür ederim düşündüğün için. Çok şükür iyiyiz ikimizde, eşim iyi artık rahat rahat kalkıp tuvalete gidiyo yalnız. Ben de iyiyim, yorgunluk uykusuzluk biraz baş ağrısı yaptı sadece canım.
Sen nasılsın var mı bi gelişme canım

benzer bişey bana da oldu az önce sabah kalkınca gebelik testi yaptım. sonuç kısmı kırmızı kaldı falan bozuk galiba dedim ama işe giderken yanıma aldım sonra bakarım çıkarsa diye bakmayı unuttum eve geldim baktım ve iki çizgi var. bişey var mıdır acaba? ama içten bişey boşa umut ediyorum diyor karmaşığım. kan testinden de çok korkuyorum.
inş vardir kuzum. benim arkadasta oyle hamile oldugunu anlamisti

Ay kuzım benim teşekkür ederim düşündüğün için. Çok şükür iyiyiz ikimizde, eşim iyi artık rahat rahat kalkıp tuvalete gidiyo yalnız. Ben de iyiyim, yorgunluk uykusuzluk biraz baş ağrısı yaptı sadece canım.
Sen nasılsın var mı bi gelişme canım
Cok sevindm kuzum hersey guzel olacak ins:) belirtiler ne durumda az kaldi seninde. Regl geldi canim agrim cok kist olms benim ya sansim iste ondan tutmamis asilama

Back
X