• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım neden olumsuz düşünüp kendini yıpratıyorsun kendini olumsuz şeylerle üzme ki bebişin etkilenmesin pazartesiyi bekle ve suanki durumunun tadını çıkar inanıyorum ki güzel haberlerinle geleceksin
Inşallah kuzum insallah ya çok sağol canm benm

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum göğüslerde hassasiyet herkeste oluyor mu yani gebeliğin belirtilerin de hani olmadığı durumlarda olur mu acaba

Ilacin etkiside olabilir gebelik belirtiside olabilir.insallah gebeliktir

Ilacin etkiside olabilir gebelik belirtiside olabilir.insallah gebeliktir
Yok canim işte herkeste okuyorum hassaslaşti falan diyolar ya bende hiç olmadığı kadar ağrısız. Hayır otu ben geçen ay 10 gün kadar günde iki bardak kullandım ocaktan alır almaz içme dinlensin biraz o zaman daha iyi sanki

Benim 2 gebeligimdede go
Yok canim işte herkeste okuyorum hassaslaşti falan diyolar ya bende hiç olmadığı kadar ağrısız. Hayır otu ben geçen ay 10 gün kadar günde iki bardak kullandım ocaktan alır almaz içme dinlensin biraz o zaman daha iyi sanki

Benim 2 gebeligimdede göğüslerimde herhangi bir değişiklik olmamisti takilma sakın...biraz once hayt otunu kaynattim 15dakka bekletip ictim midemi deldi resmen

Arkadaşlar herkese merhaba ben de geçen Cuma günü ovitrelle vurundum dün ve bugün gözümü açamıyorum sürekli bir uyku hali var. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı aranızda? Gebelik belirtisi olabilir mi?

Arkadaşlar herkese merhaba ben de geçen Cuma günü ovitrelle vurundum dün ve bugün gözümü açamıyorum sürekli bir uyku hali var. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı aranızda? Gebelik belirtisi olabilir mi?
Bu kadar erken gebelik belirtisi olmaz ama cnm havalardan olabilir tabi insaallah gebelik belirtilertisidirde

Hangisini yapıyorsun? ikiside karışmasın. Birdevregl olmadan başlamasa mıydın soğan suyuna acaba?

Valla 2 sinede bugun basladim ama hayt tohumuna devam etmem cunku midemi deldi resmen.ben hep regl den 3 gun once basliyorum sogan suyuna gebe olmadigimi netlestirdikten sonra cok guzel sökturuyor.

• Beğen
Reactions: 10N
Kızlarrr nasilsnz. Kafam karışık aslında çünkü kan verirken barkod veren görevliye sordum beta ne zaman çıkar diye o cihaz arizaliydi çok kan birikti eğer yapılmışsa çıkar akşama demişti ya bozuksa yapılmadıysa aklımda deli sorular ya @AloeeVeraa Umutumut82 Umutumut82 @Morasigi @snglrf neiraida neiraida @Hivahivron Esrasvn Esrasvn diğer kızlar

Ya canım hiç sanmam zaten bidaha verecen ya kan başka yerde verirsin için rahat edecekse insan inanamıyor dimi :)

Benim de ağrım var bazen sağda bazen solda ama kasık ağrısı çekiyorum bu sefer inş bebiş geliyordur bugüb artık iğne etkisi tamamen geçti gibi yoktu testte

Ya canım hiç sanmam zaten bidaha verecen ya kan başka yerde verirsin için rahat edecekse insan inanamıyor dimi :)

Benim de ağrım var bazen sağda bazen solda ama kasık ağrısı çekiyorum bu sefer inş bebiş geliyordur bugüb artık iğne etkisi tamamen geçti gibi yoktu testte
Yıktıysa geçmiştir kuzum hafi hayırlısıyla gelir bebisin inşalalh kaçıncı günün

Back
X