Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Simdi bende kullansam folik asit ise yararmi cnm
Normalde zaten hamilelik öncesi folik asit kullanılması gerekiyo canım, bebeğin beyin ve sinir gelişimi için önceden kullanılmaya başlanması gerekiyo. İnofolic hem folik asit hem de daha çok pko luların kullandığı kaliteli yumurtlama sağlayan bi takviye. Bende pko yok ama doktorum kaliteli yumurta üretmem için verdi hem de folik asit diye. Sen de kullanmaya başlayabilirsin bence

Benim belirtilerde aynı canım ya keşke bi lekelenme olsada umitlensem diyorum

az kaldı az göreceğiz inşallah, senin benden daha önce bide dimi inşallaaah önce sen sonra ben sonra hepimiz hamiş olalım burada da bebiş çok tekmeliyor diye konuşalımm
Ayy Allahımmm duy şu kullarının sesini :) inşallah kuzum ya inşallah artık bebişlerimizi konuşalım şurda. Evet benim 7 gün kaldı bata, iğnenin 9.günü

Bende kan pıhtılaşması var ondan iğne vermişti biri de okuduğum kadarıyla reçetesini rahim kalınlaşması için digeride.
Anladım canım aman ihmal etme o zaman o önemli bi konu. İnşallah gelsin artık bebişleer

Bende bi ilav varda varda inf bir bakayim

selam kızlar birşey danışacagım sıze şimdi bu iğneden 14 gn sonra adet olmak mı gerekiyor ?
benim bat tarıhım normalde 10 yada 11 i gbi. neye göre değerlendıreyım bılemedım

selam kızlar birşey danışacagım sıze şimdi bu iğneden 14 gn sonra adet olmak mı gerekiyor ?
benim bat tarıhım normalde 10 yada 11 i gbi. neye göre değerlendıreyım bılemedım
İğneden illaki 14 gün sonra adet olunmuyo canım, aslında senin bat tarihin pek şaşmıyo düzenliyse adetlerin. Ben ilk kullandığımda 17.gün adet oldum, bat tarihimden bi gün önce adet olmuştum sanırım

evet benımde pek şaşmaz 1 gün şaşar belki oda geçen ay 10.da olmustum.bakalım belli olur yarına artık

Ayy Allahımmm duy şu kullarının sesini :) inşallah kuzum ya inşallah artık bebişlerimizi konuşalım şurda. Evet benim 7 gün kaldı bata, iğnenin 9.günü

aa bir kaç gün aralıklıyız, benim iğnemin 5. günü, bata da 10 gün var bi his mis bişey var mı bugün? gerçi erken belirtiler ne zaman çıkıyordu bilmiyom ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…