- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Amannnn inşalalh kuzum insallah goruruzGünaydııın günler geçsin de pozitifi görelim
Bende kan pıhtılaşması var ondan iğne vermişti biri de okuduğum kadarıyla reçetesini rahim kalınlaşması için digeride.Ben ekstra olarak bi tek inofolic combi kullanıyorum canım. Kullandığın ilaçları daha önce hiç duymadım
Normalde zaten hamilelik öncesi folik asit kullanılması gerekiyo canım, bebeğin beyin ve sinir gelişimi için önceden kullanılmaya başlanması gerekiyo. İnofolic hem folik asit hem de daha çok pko luların kullandığı kaliteli yumurtlama sağlayan bi takviye. Bende pko yok ama doktorum kaliteli yumurta üretmem için verdi hem de folik asit diye. Sen de kullanmaya başlayabilirsin benceSimdi bende kullansam folik asit ise yararmi cnm
Benim belirtilerde aynı canım ya keşke bi lekelenme olsada umitlensem diyorumBenim göğüslerimde hiç ağrı sızı yok canım işte o beni korkutuyo. Başımda da ağrı yok. Akıntım benim de bazen sıvı sulu, bazen biraz kremsi. Bakalım neler görücez. Daha da tahminen 7 gün var benim bata
Ayy Allahımmm duy şu kullarının sesini :) inşallah kuzum ya inşallah artık bebişlerimizi konuşalım şurda. Evet benim 7 gün kaldı bata, iğnenin 9.günüaz kaldı az göreceğiz inşallah, senin benden daha önce bide dimi inşallaaah önce sen sonra ben sonra hepimiz hamiş olalım burada da bebiş çok tekmeliyor diye konuşalımm
Anladım canım aman ihmal etme o zaman o önemli bi konu. İnşallah gelsin artık bebişleerBende kan pıhtılaşması var ondan iğne vermişti biri de okuduğum kadarıyla reçetesini rahim kalınlaşması için digeride.
Ay inan ki ben de onu diyorum canım. Tuvalete gidince bi leke görürüm belki diyorum iyice delirdik :)Benim belirtilerde aynı canım ya keşke bi lekelenme olsada umitlensem diyorum
Bu ay bende çok akıntı oldu hiç kuru günüm olması sanırım klomen ve iğneden dolayiAy inan ki ben de onu diyorum canım. Tuvalete gidince bi leke görürüm belki diyorum iyice delirdik :)
Akıntı bende de çok oldu ama bugün daha hiç yok bakalım nolucakBu ay bende çok akıntı oldu hiç kuru günüm olması sanırım klomen ve iğneden dolayi
Ay hadi hayırlısı kuzum ne kullandın bu ay
Normalde zaten hamilelik öncesi folik asit kullanılması gerekiyo canım, bebeğin beyin ve sinir gelişimi için önceden kullanılmaya başlanması gerekiyo. İnofolic hem folik asit hem de daha çok pko luların kullandığı kaliteli yumurtlama sağlayan bi takviye. Bende pko yok ama doktorum kaliteli yumurta üretmem için verdi hem de folik asit diye. Sen de kullanmaya başlayabilirsin bence
Bende bunu merak ediyorum eğer öyleyse 3 gün sonra adet olmam lazimselam kızlar birşey danışacagım sıze şimdi bu iğneden 14 gn sonra adet olmak mı gerekiyor ?
benim bat tarıhım normalde 10 yada 11 i gbi. neye göre değerlendıreyım bılemedım
Faydasını görürsün bence canımBende bi ilav varda varda inf bir bakayim
İğneden illaki 14 gün sonra adet olunmuyo canım, aslında senin bat tarihin pek şaşmıyo düzenliyse adetlerin. Ben ilk kullandığımda 17.gün adet oldum, bat tarihimden bi gün önce adet olmuştum sanırımselam kızlar birşey danışacagım sıze şimdi bu iğneden 14 gn sonra adet olmak mı gerekiyor ?
benim bat tarıhım normalde 10 yada 11 i gbi. neye göre değerlendıreyım bılemedım
Düzenli adet oluyosan bat tarihin şaşmaz büyük ihtimalle canım. Ben ilk kullanımda 17.gün adet oldum. Battan 1 gün önce adet olmuştumBende bunu merak ediyorum eğer öyleyse 3 gün sonra adet olmam lazim
İğneden illaki 14 gün sonra adet olunmuyo canım, aslında senin bat tarihin pek şaşmıyo düzenliyse adetlerin. Ben ilk kullandığımda 17.gün adet oldum, bat tarihimden bi gün önce adet olmuştum sanırım
O zamann bat ne zamansa onu bekle sen canım, ona göre hareket edersin. Tekrar test yaptın mıevet benımde pek şaşmaz 1 gün şaşar belki oda geçen ay 10.da olmustum.bakalım belli olur yarına artık
O zamann bat ne zamansa onu bekle sen canım, ona göre hareket edersin. Tekrar test yaptın mı
Ayy Allahımmm duy şu kullarının sesini :) inşallah kuzum ya inşallah artık bebişlerimizi konuşalım şurda. Evet benim 7 gün kaldı bata, iğnenin 9.günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?