• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
suan bostayim hala uygulamadm. dun doktora gitmistim mantar olmussun dedi. hic yasamadim boyle bi durum cok zormus
Hadi ya çok geçmiş olsun canım, ben de hiç yaşamadım ama zormuş herhalde kaşıntı yanma oluyo sanırım.
Femarayı doktor kontrolünde olmadan kullanma bence canım etkili bi şeymiş çok büyütebilir. Gerçi sonra doktora gitcekmişsin boyutu görür. Sen bilirsin yani

Test hiç yapmıyım diyorum canım negatif görüp üzüleceğime adet olup üzüleyim diyorum. Ancak gecikirsem yapmayı düşünüyorum ama tabi sabredebilirsem :) ben direkt olumsuza koşulladım kendimi, yoktur iğne etkisidir paranoyadır diye yatıştırıyorum kendimi :KK47:

en doğrusu o evet ben de öyle çıktım bu yola ama sonucunda muhtemelen gebelik testçileri zengin olacak hahah, bu ay umudum benim de yok artık olursa olur olmazsa kısmettir diyorum.

gün gün belirtileri paylaş ama burada bize de bilgi olur hem ne olacağını biliriz

Hadi ya çok geçmiş olsun canım, ben de hiç yaşamadım ama zormuş herhalde kaşıntı yanma oluyo sanırım.
Femarayı doktor kontrolünde olmadan kullanma bence canım etkili bi şeymiş çok büyütebilir. Gerçi sonra doktora gitcekmişsin boyutu görür. Sen bilirsin yani
bakalim artik cnm hakkimizda hayirlisi su tedaviye bi baslim.

en doğrusu o evet ben de öyle çıktım bu yola ama sonucunda muhtemelen gebelik testçileri zengin olacak hahah, bu ay umudum benim de yok artık olursa olur olmazsa kısmettir diyorum.

gün gün belirtileri paylaş ama burada bize de bilgi olur hem ne olacağını biliriz
Aynen ben de o yüzden hangi gün ne oluyo bende yazıyorum. Bakalım Allah sonumuzu hayır etsin

Aynen kızlar iğne günü aynı, bat da benim 16-17 civarı. Hiç birimizin gelmesin inşallahh :21:
Aminin kuzum gelmesin kırmızılar gelsin bebisler çift çizgiler inşalalh ya ben çok umutlandım kasik batmam devam ediyor ve akintim aynı oğluma hamile kaldigimdaki gibi geliyor off inşalalh boş çıkmaz kızlar A AloeeVeraa

Kızlar bu test benim değil çok yakın bir arkadaşımın geçen ay spiralin çıkardı beraber denemeye başladık yani o bana katıldı beraber doğuralım diye bakalım inşalalh ikimizde hamile kalırız benim 4. Onun 3. Olcak kısmet olursa bide siz bakın testine Screenshot_20181009-145823.png

Kızlar bu test benim değil çok yakın bir arkadaşımın geçen ay spiralin çıkardı beraber denemeye başladık yani o bana katıldı beraber doğuralım diye bakalım inşalalh ikimizde hamile kalırız benim 4. Onun 3. Olcak kısmet olursa bide siz bakın testineEki Görüntüle 2196373
o da çatlatma mı vuruldu canım? vurulduysa kaçıncı günü

canım sabah konuşmuştuk 12. gün oldu bugün. test için de erken mi acaba
Bence yap kuzum geçmiştir iğne etkisi ama kan verr idrar testinde negatif çıksa bile kan ver kuzum bugün olmassa bile yarın kesin ver ya unutuyorum ben iğne günlerini bazen sizlerin tatliskom

Gogusteki sislige agriya takilmayin ben ilk ignemde gogsum cik agriyordu ama negatif oldu bence oyle bi geliceklerki belirtilerle anlasilmayacak :)
Evet ilk iğnemde benim de göğüs ağrım aşırı şekilde olmuştu hem de 10 gün boyunca. Ama sonuç negatifti. Artık bekleyip görücez kuzum

Aminin kuzum gelmesin kırmızılar gelsin bebisler çift çizgiler inşalalh ya ben çok umutlandım kasik batmam devam ediyor ve akintim aynı oğluma hamile kaldigimdaki gibi geliyor off inşalalh boş çıkmaz kızlar A AloeeVeraa
İnşallah canım inşallah bunlar hep bebiştendir :)

Back